Oplatil Vietnamec

Oplatil Vietnamec

Co je to zač ten Vietnamec, který je na pískovnách Hrádek-Oplatil snad každý den. Co tam dělá? Je docela nepříjemně dotěrný. Nevíte?
Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem mu chvíli honil, potom mě chtěl furt kouřit a líbat, až otravný a poslední dobou je tam snad fakt pořád 😄
Viděl jsem ho tam kouřit týpka
No bezva :)) toho bych se teda bál...je tam fakt pokaždý, co se tam zastavím, přímo chodí za tebou a říká mi ahoj...tuhle jsem měl chuť na něj zavolat policajty uz
Taky jsem ho tam viděl a myslím, že je z Mongolska ani bych se nedivil, že dělá neproti v Ditonu *11*... každopádně je to pěknej vopruz
Chodí tam i ženy nebo páry? Asi moc ne viď ?
Tak pod dráty je to spíš pánská... až gay nuda pláž. Dál pak na hrázi občas nějaký ten pár uvidíš a samotne ženské jsou na druhé straně na oficiální nudě
Myslím i teď mimo léto zda je možné někde něco vidět :)
Tak to opravdu jen chlapy...v tomhle počasí tam žádné páry a určitě ne žádné ženy nepotkáš (pravděpodobně).
Tak si tam zajdu nechat alespoň na kouř :P
To by mohlo dopadnout ... Snad budeš mít štěstí
I když je chladno tak se tam pokaždé někdo najde hlavně v lesíku a na mongola vážně bacha je dost doterny vyhuli každé pero co vidí
Bude dnes někdo kolem 14:00?v lesíku?
Bude dnes někdo pod dráty na oplatile?
Myslím, že je už docela zima 😂
Kterej ořech tu dává ty palce dolů? Přiznej se! Co tě k tomu vede ty pošuku?
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Ono je váš asi víc...aha, no tak si to užijte ten pocit, co už
Bude dnes někdo na hoňku nebo kouř?
Se divím, že se nebojíš, že od těch chlapů, kteří se tam všichni snad odjíždějí navzájem, něco nechytneš.