Jaké mate zkušenosti

Chtěl bych zkusit starší ženu třeba 60 a výš

Dlouho me to láká zkusit sex se starší ženskou , jaky to je ? Jsou lepší než mladší ? Jaké mate zkušenosti
Mám velmi dobré zkušenosti, starší při těle nesouhlasí ale slastne mrdaji .umí si říci jak ale umí i dát.
Jak se takové zkoušení dělá, jednoho dne si řekneš, dneska by to šlo ?
Jaký máš plán ?
Někam je půjdeš hledat, dáš si inzerát a nebo půjdeš do bordelu ?
😂😂😂😂 tak tys dobrý fakt….. ja mluvím o zvědavosti vozeeee 🤣 čtete mezi řádky…. A používejte mozek trochu… aspoň trochu…. Proste je člověk zvědavý zda je v tom nějaký rozdíl….. jestli me to bude vzrušovat například…. Jestli me bečím prekvapi jestli vubec to zato stoji zkoušet….
Aha, už to chápu.
Jsi geniální, to mě vůbec nenapadlo, je to vlastně jen takové fantazírování, někde, něco, možná, asi, s někým, ale ještě nevím s kým, kdy a kde.

Ty chceš vlastně jen tak pro legraci, vošukat starší ženskou, aby jsi věděl jaké to je a jestli tě to bude bavit.

Tak pak dej vědět, jak ti to dopadlo a co ti na to řekla.
(bearbeitet)
Něco jako když ti tady přijde: Máš pěknou kundu, rád bych tě zkusil. Nebo můj curak je stokrát lepší než tvoje hračka ...
Tak po mentální stránce určitě. V sexu jsou povětšinou otevřené a tak nějak jsou při těch věcech více uvolněné. Ale občas je to i dosti velká tragédie. Nevím zda to platí pro všechny, ale já jsem získal dříve pocit, že tak nějak konzervativní sex je s ženami, které byly třeba více jak 25 let vdané.
Starý ženský mají vytahaný kundy stojí to za hovno
Není to tak. Musíš vyzkoušet víc ženských.
Tak jestli máš nějakou takovou zkušenost, tak to neznamená, že je to pravidlo a jestli nemáš zkušenost, tak si asi dovedu představit, jak jsi na to přišel a kde jsi to viděl, i tak ale neznamená, že to tak maj všechny.
Je takové pořekadlo “co je doma to se počítá”. V tomto případě to ale neplatí.
To on tady píše všude, asi z nudy. O starších, těžších, po porodu... Asi všechno posuzuje podle svý matky 🤷‍♂️