chuť na sex s chlapom(starším)

chuť na sex s chlapom(starším)

už od výšky mám slabosť na staršich chlapov(40+) zatial som mal len 2 a aj to len som ich vyfajčil z toho prvý keď som mal zhruba 19r mi povedal že fajčím na prvý krat lepšie ako jeho bývala máte to aj vy tak ?
Raz v živote ma fajčil muž a môžem potvrdiť,že to bola najlepšia fajka,akú som kedy zažil.
Od mlada mávam vždy len starších...
Ja vyfajčím kohokoľvek je mi to jedno.
Tiež som bol pár krát pochvaleny vždy to dobre padne keď viem že sa mu ľúbilo taká odmena pre mňa 🙂
Tiež rád fajčím starších najstaršieho... ten mál 58 bolo to super úplne mi zalial pusu spermatom🙂
A ja to mám naopak, jamám rád mladých.
Tebe riadne kúruje na hlavu. Toto nie jeho zoznamka ani gay klub
ja len nechapem prečo sa take infividuum voliace tuto koaliciu s iq hupací koník ozýva k teme ku ktorej nemá
Ja len nechápem prečo taký človek ako Ty s IQ mrazenej rybičky sa vyjadruje k niekomu koho nepozná
Ty tu otvaras kadejaké creepy témy a napríklad marko ti vôbec nenadava. Ja nerozumiem kde berieš tu odvahu vôbec niečo komentovať, však tíško suchaj nohami a snaž sa to prejsť mlčaním. Takto len ukazujes ze si latentny homosexuál a vzrušujú ta mužské penisy. Sú na to aj štúdie. Vždy ti najhlucnejsi sú najteplejši.