Emla krem

Ahoj,
mohli by jste prosim popsat zkusenosti s emla kremem? Moje predstava je takova, ze bych namazal oblast kolem uzdicky a tim by se rapidne melo snizit drazdeni ale zaroven ne zcela potlacit, takze orgasmu bych mel dosahnout za delsi dobu. Bude to tak fungovat? Diky za rady

To je masakr, co by chlapi jste schopný si na to péro dát 🤦‍♀️ Přitom se stačí ženě věnovat jinak.
Ahoj, samozrejme ze se venuji jinak a zena je naprosto spokojena. Navic zena drazdiva uvnitr moc neni. To prodlouzeni bavi asi vic me… zkus si to predstavit tak ze vetsinu sexu se musis drzet zpatky jinak to by bylo brzo doslova vymalovano. Takto se na to nemusim soustredit a muzu si to jen uzit. Na druhou stranu, orgasmus je asi lepsi bez gelu. Krem vyuzivam obcas jako zmenu, zpestreni…
A jak se jí věnovat jinak? Podle tvého profilu nejspíš, že jí koupím VIP či kredit. Takže jsi na prachy.... zapni mozek a zauvažuj, my tyhle kraviny vymýšlíme pro své ženy, aby i ony si to déle užily. Ne pro sebe, my ten orgasmus máme skoro vždy.
broo pokud nevíš, jak se jinak věnovat holce než znecitlivěným pérem tak je mi líto tvých partnerek 😭
Osobně mám velkou výdrž přirozeně a můžu říct, že je to rozhodně nevýhoda ;) většina ženských fakt nechce dlouhý sex, takže spíše zapni mozek ty, protože o ženských víš naprostý hovno, což je v tvém pokročilém věku hodně smutný.
Budeš se divit, ale i já mám sexuální život :) a rozhodně bych radši, aby si semnou partner hrál jinak, než aby si z pera udělal necitlivý kus něčeho a pak se ani nedokázal udělat. Prosím, neztrapňuj se tady ještě víc, než doteď - evidentně o ženách nevíš absolutně nic. 😊
Že se s nima vůbec bavíš 😁 místní alfasamci co potřebuji krémíček na sex nestojí za ten čas 😁
Tolik návštěv na profilu jsem ještě neměl 🤣🤣🤣
Je zvláštní, jak lidi přitahuje někdo, kdo má jiný názor než ostatní 🤣🤣🤣
Funguje dobře, natřel jsem žalud a pak to trvalo mnohem delší dobu než jsem se udělal.
Uplne vpohode, ja ho pouzivam. Kapku kremu na spicku prstu, rozetru po zaludu a asi do 10-15minut uz pusobi. Nahodim kondom a proste muzu i pul hodiny, jenze to nas s mladou nebavi, takze ca. 10min. jak sbijecka, proste chvilku ja chvilku ona, bez kremu jsem pri takovem tempu byl za 23sekund a s kremem a kondomem ca. 10minut. Mlada byla zvedava, tak jsme si to zmerili 😃
Jaký je to pocit, když to začne působit? Je kondom nutný? Ko kdyby se opláchl ve sprše? Nešlo by to potom bez něj?
Ahoj, za mě při použítí kondomu bez problémů. Bez kondomu musím požít drříve cca aspon hodinku před hrátkami, aby vstřebal co nejvíce. Nekdy se zene stalo, že ji trne jazyk při oralu.
Jo asi slo, ale ja si davam gumu.
Z důvodu antikoncepce nebo aby nedošlo k přenesení toho krému? Díky za odpověď... 😁
Jojo dite zatim nechceme, jeste je cas.
Prosím,můžu se zeptat na dlouhodobější užívání krému Emla?? Zdali nebyl nějaký problém? A zdá při pravidelném užívání se citlivost penisu sníží?? a problém výdrže by se dal takto řešit (častý natíranim) děkuji za odpověď
Nemyslim si, ze pravidelne pouzivani trvale snizi citlivost…
Jo to je taky muj problem, kdyz se do toho opru, tak jsem hrozne brzo. Zena rika ze ji takto vyhovuje a ze je takto spokojena. Nebyva problem spolecny orgasmus ( ja to drzim co muzu a az rekne uz tak to pustim ). Ale myslim ze to z casti rika aby me neranila. Dokonce zena rika, ze by ji to urazilo kdyby to trvalo dlouho, ze by si myslela ze me nevzrusuje…
On se pohybem dostane i dál, a pak to je dřina dotáhnout to až k orgasmu. Přidáváme ho do gelu,
S EMLA krémem bych byl opatrný, je opravdu extrémně účinný. Čistě jen na uzdičku mi moc nefungoval (není to to nejcitlivější místo, aspoň u mne) a když jsem ho dal na větší plochu tak jsem cítil jenom zimu ale téměř žádné dráždění - nešlo se ani vzrušit. Naštěstí účinek po pár hodinách pomine takže aspoň zkusit se to dá.
ano...a když to přeženeš neuděláš se vůbec,... tak dvě hodiny..