Rifle a spodní prádlo - problé

Nosím trenky nebo boxerky, ale v riflích se mi vyhrnují nohavičky nahoru a je to nepohodlné. Co nosíte nebo jak to řešíte? Naostro je to super ale né vždy možné a ideální. Dík za radu.

Zkus dámské klasické kalhotky z pružné bavlny. Třeba Victoria's Secret má skvělé. Daleko pohodlnější, než jakékoliv pánské prádlo. (bearbeitet)
Kupuju zásadně bavlněné. Jsou prodyšné a prijemné
Já nosím elastické dámské kalhotky. Vím, že je to pro hodně lidí zvláštní, ale mě to vyhovuje. :)
Nosím kalhotky. A nelepí se mi pytlík na nohy. Jsou super pohodlné. Je škoda že to není běžné. Do práce nosím takové co jsou podobné boxerkam. nebo slipům, když se na šatně převlékám nikdo to nepozná.
Jediné naostro, nejpohodlnější
Mám podobný problém jako většina chlapů, kteří nosí boxerky, ale myslím, že také záleží na střihu - délce nohaviček, delší se rolují, kratší méně.
Uplný trenky se rolujou a neuděláš s tím nic. Volný trenky pod rifle jsou peklo a vypadá to jak kdyby dotyčný měl plnou plínku, sorry pánové, je to fakt nechutný.

Takže pokud chceš nosit uplý džíny, šáhni po minimálním prádle, slipy a tak, nebo choď naostro (a bacha na skříplýho bimbase). Pokud ti přijde, že slipy nezakrývají dost, nenos uplý džíny. Pokud ti slipy nepřijdou dost sexy, moc to řešíš. (Ale teda celkově, dělej si co chceš, tohle jsou jen rady náhodnýho člověka z internetů.)
Nejlepší to je na ostro, o nic se ti neskrti, nepotí se ti, je volnej.
To je nejlepší,ale musí se dávat pozor na zip🤣
Nosím boxerky pod rifle běžně a nemám u většiny takový problém. Jediné co se mi rolují jsou ty, co jsou mi male nebo velké. Správná velikost mi to nedělá.
Pod uple nosim minitanga a je to idealni
Kšandy a propojit trenky s ponožkama *3*
Normálně je stahuju přes kapsy dolu, jako všichni. (bearbeitet)
Nic úchylnějšího a antisexuální než propojené trenky s ponožkama snad neexistuje *3*
Za mě radši ty ponožky než slipy. Klidně i ponožku s dírou. Hlavně ne slipy 😁
Já místo slipů nosím kalhotky. Jsou příjemné a nelepí se mi pytlík k nohám. Prostě komfort.
Nos slipy nebo tanga. Tedy teď v zimě spíš ty slipy :-)
Přesně. Do džinů jedině tak. Jinak se ti to bude pořád rolovat a zařezávat
Nevím, mě slipy nepřijdou moc sexy a ani pohodlné, ale třeba to je jen můj názor.
Já furt nerozumím, proč by se něco, co mám na sobě a navíc to (skoro) nikdo nevidí, mělo posuzovat podle toho, jestli je to sexy. To je prostě fakt mimo.
No občas se svlékáš před partnerem a když přijde chuť, nechceš říct "Dej mi pět minut, jdu se převlíct."