Saunia Ostrava

Kdopak zajde a něco už tam zažil

Právě že já zažil něco podobného
Kdo by zašel ve středu do Saunie ve Futuru?
Jo, tam se dá dobře zabloudil v páře občas
To je inzerát? Nebo pozvánka, tedy opět inzerce?
Alespoň mě to tak připadá.
Nebo otázka pro honiče či pozorovatele, jestli tam něco zažili či viděli, když všichni ví, že sauny slouží k saunování a nikoliv k sexování, jak by si někteří zoufalci přáli. (bearbeitet)
Asi jsi též zoufalec, neboť jsi zobrazil toto vlákno. V Saunii jde zažít hodně, hlavně v pare. Pravidelně se mi daří fajn honění, oral, párkrát i s parem. Para je asi více inspirativní než finská sauna.
Tvl to snad ne ,doufám,že to po sobě vždy aspoň pořádně splachnes
Proč bych měl být zoufalec? Dá se, podle názvu tématu očekávat, co bude příspěvek obsahovat = tedy něco, co v saunách normální lidé neprovádí.
a co je normální? kdo to posuzuje. Ve veřejné sauně to na sex není, ale pokud má někdo chut a neobtěžuje tím ostatní....
Přečtěte si někde, o čem sauna je. Pak asi nebudete psát taková "moudra" jako nyni.
I zde na Amatérech se sauna ve spojitosti s jinými "nesaunovými činnostmi" dost probírá.
Nemusím si to číst, chodím do sauny 1-2/týdně. Tak jsem už zažil všelicos. Stejně jako na nuda pláži, taky se tam chodí lidé opalovat a někdy tam mají sex.
Chodim do saunie jednou týdně a mám ráda saunove ceremoniály a relax Sex si jezdím užívat na swingers Asi jsem divná a jsem ráda ,ze v Saunii zatím potkávám jen stejně naladěné lidí a je úchyly a honiče
v poho do Brav jezdím taky pracidelně, ale v Saunii mi to neva, prostě obcas se sejde pát lidí s chutí, není nutno řesit.