Anální šperk a nošení

Jaké máte zkušenosti s nošením análního šperku nebo pluginu? Může být vcucnut do prciny? Da se nosit silikonovy i do sauny a virivky? Myšleno ze zdravotního pohledu, zda s tim má někdo zkušenost?Jak dlouhé nošení je už rizikové ze zdravotního pohledu? Hodina, dvě, šest hodin? Prosím odpovídejte jen kdo s tím má zkušenost. Dík.

Nosíme kovový,třeba půl dne ,kdekoliv . Ale pouze s úzkou základnou . Kdo vymyslel kulatou ,to asi nikdy nenosil
Pravidelné nosím kovový a nikdy nebyl problém ani při dlouhodobém nošení.:) Vzrušující pocit, když něco takového v sobě mám na veřejnosti a nikdo kolem to netuší - ani vlastně nevím, co mě na tom vzrušuje, když to nikoho kolem reálně nezajímá. 😁
Z čeho pramení to, že to nikoho nezajímá. Tohle je více než zajímavé téma - vem si to, že to někdo náhodou uvidí. Ani nemáš tušení, jak se tomu danému člověku rozjede fantasie - tisíce myšlenek, co, kde, jak a kolikrát a to nemluvím o praktické stránce sexu - to musí být vichr, urágán orgasmů - na to nejsou ani tabulky rozkoše - to je jedna stránka.

Druhá strana je, jak moc sexy to vypadá na fotografiích
Kamarád mi ho dal do zadečku jen když jsme šli na prochazku
Do prciny ne, u analu je treba posoudit kus od kusu. Oni nekteri roztahuji sverace tak, ze by zaklouzl i bezzakluzovy kanon.
Kovove pry po chvili tlaci nepohodlneji, nez silikonove a lry jde hlavne o tu obrubu venku, na kterou se tlaci maso pulek.
A samozrejme bacha na spicku, nektere plugy jsou vymyslene spis jako popravci nastroj, da se koupit i vylozene nebezpecna vec.
Vcucnut do čeho? Prciny? Co je prcina ty vole? Piš jako člověk s nějakou důstojností. Ikdyž když vidím ty fotky tak tu jsi zahodil už dávno.
Nauč se alespoň číst a odpovídej k tématu když už jseš hulvát…..
Ale, pán už mě nahlásil :-D
tak tohle by asi nahlasil kazdej :-D