FKK Valalta

Pojedeme do Fkk kempu Valalta, ale už v květnu letošního roku.

Ahoj, první dva týdny v červenci budeme relaxovat na Valaltě. Rádi se potkáme s fajn párem.
Po roce zase budeme přelom červen-červenec a už jsme nedočkaví *4*
Ahoj, i my jedeme v první polovině července
Ahoj, budete někdo ve 2. polovině července na Valaltě?
My jedeme od 16.6 už se těšíme
Ahoj, my tam taky planujeme dojet tuhle neděli,tak se klidně rádi někde potkáme. Koukal jsem, že už jste zkušení
Ahoj, měl bych také dotaz k Valaltě. Letos jedeme s bratránkem do Chorvatska, a hrajeme si s myšlenkou, že by nás lákalo se cestou na jednu nebo dvě noci zastavit ve Valaltě a zjistit jak to tam vypadá a funguje.

Jsou tam vůbec samostatní muži vítáni? Budu moc rád za případnou odpověď a další info 🙂 děkuji. (bearbeitet)
Valalta se na svých stránkách prezentuje jako rodinný FKK kemp pro rodiny s dětmi. Tak uvažte sami, jestli je to pravé co hledáte.

Na pořádnou pařbu je nejlepší Cap d Agde(Francie), ale to je veliká dálka z ČR.
Děkuji za reakci. My pak pokračujeme do Chorvatska. Ve Valaltě by to byla jen krátká zastávka. Za mě by bylo nejvhodnější najít nějaký par a s nimi se třeba dohodnout, že bychom se tam potkali. Ale šlo mi o to zjistit jak to tam celkově reálně funguje. 🙂
V minulosti pouštěli do Valalty singl muže jen po předložení INF-FNI( naturistická karta),rezidenty, nebo pokud ubytování zajišťovala cestovní kancelář.
Pro vás bude nejlepší:
1.Sehnat si ubytování v městě Rovinj.
2. Na motorce zajet na swingers pláž Punta Križa, která je volně dostupná a nachází se mimo areál Valalta.
3. Pokusit se na Punta Križa seznámit s jiným párem a přivést si je k sobě do apartmánu. (šance téměř nulová). Nevadí, ve swingers White baru si dáte občerstvení a můžete pokračovat v cestě dále na jih.
Přejeme šťastnou cestu.
Reálně to tam funguje stejně jako v jiných kempech, jen tam jsou lidi bez plavek. Žádnou erotiku tam nečekej. (bearbeitet)
Nejjednodušší je tam napsat/zavolat a zeptat se. Jejich podmínky se mohou měnit a i kdyby ti sem někdo svou zkušenost z předchozích let, tak letos to už může být jinak.
Rozumím. Ale i tak budu moc rád za zkušenosti z minulých let. Možná i z letošních, třeba to už někdo stihl 😊😀
Jestli tam 15 let jezdíte s manželkou a pak se jednou zastavíš sám pozdravit známé, tak se na recepci domluvíš. Jinak to není dobrý nápad, jet tam někoho okukovat, prostě je to pohodový kemp. To jen tak vypadá optikou tohoto serveru, že trojka je mainstream a zasuneš i ve frontě na zmrzlinu.
Ahoj chtěl bych se zeptat na kemp Valalta? Jezdíte přes cestovní nebo booking nebo jak? Jedná se mi o bungalov nebo mobilheim
Ahoj chtěl bych se zeptat na kemp Valalta? Jezdíte přes cestovní nebo booking nebo jak? Jedná se mi o bungalov nebo mobilheim
My taky opět jedeme ale až koncem srpna o to víc se těšíme
Jedeme v červenci a už se těšíme :-)
Tak my až září ale Solaris, kdo se přidá !?!?!!
My jedeme také druhý týden v září, ale do Valalty.
amateri.com/cs/forum/29557/chorvatsko-valalta#comment405276
Takový témata už tady jsou. Každý tam jen napíše KDY tam zrovna bude, samozřejmě každej jinak.
Mě by zajímalo, jestli se tam nebo i jinde nějací amatéři potkali po domluvě TADY.
Ano, nám se to podařilo, setkání i tady a jedeme spolu na Fkk dovolenou.
Ano, potkali, seznámili a dodnes tam s nimi jezdime
Pan Nahac60 napsal koment k amateri.com/cs/forum/682/dovolena-v-chorvatsku a pro jistotu, aby Valalta nějak nezapadla, založil pro jistotu ještě toto nové, ale již existující téma FKK Valalta amateri.com/cs/forum/40461/fkk-valalta.
Další stejná či podobná témata FKK / Valalta / Chorvatsko ... by jistě vyhledávač našel (amateri.com/cs/forum/search?search=valalta). Ať žije nepřehlednost aneb Čím víc Valalta, tím víc Adidos :)
(bearbeitet)
Vůbec si nemyslím,že je na škodu udělat nové. Třeba Vallalta 2025 to samé dovolená v Chor. Jako fakt se nepotřebuji probírat zprávami, že tam někdo jede v červenci 2001.
Jj, probírání pravěkými reakcemi mezi aktuálními je terno. Třídění příspěvků zde na Amatérech je bída :-(
My pojedeme poslední týden v červnu