Havlíčkův Brod a okolí

Ahoj je zde nejake misto kam se da zajet treba pohonit a nebo se nechat sledovat? Ale moc rad bych i sledoval par/ ženu.

Spodní prádlo komplet pryč. Někdo uklidil nebo nafasoval.
uklidit by to tam rozhodně chtělo,... je to tam jak na skládce
Kolik bordelu už jsi tam odtud odvezl? Ptám se jen ze zvědavosti...
Tak primárně já tam žádný nevozim, ani láhve od vodky ani stavebni odpad, nebo ty snad sbíráš nedopalky po náměstí v Havlíčkově Brodě?Možná ti ten stav vyhovuje, ale bála by se tam zajet autem, natož sexovat.
Dnes tam budu po čtvrté hodině.
Dnes někdo po 18.30 na honění nebo vyhulení?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
N9 to byly ode mě a co ty druhé bílé tam byly
Dobrý den,co kalhotky v okolí Hlinska Ždírce atd.. nechá je někdo na smluveném místě? Klidně někde v lese.
Tét jsem tam byl dál jsem dvoje na pravo bile
Dnes tam budu po třetí hodině.
Někdo tam dal krásné puntikate holčičí kalhotky tak jsem je hned postříkal
Teď jsem u ČD nechal v šedivém pytliku tanga i s fotkou majitelky (jen prdelku) tak doufám že je někdo pořádně pocákáte. Já už to udělal. Pošlete mi prosím fotku. Zajímá mě kolik chlapů se do nich udělá. Jo a pujčil jsem si malinký fialový tanga, šňůrky. Od koho jsou a kdo do nich už cáknul?
Dnes tam budu po čtvrté hodině.
Takže kalhotky jsou v prdeli a nikdo se neozval. Tam už nic nedovezu. Když bude někdo chtít něco pujčit, tak se ozvěte a domluvíme se jen spolu.
To je klasika tohle. Taky sem tam dal kalhotky i s fotkama, vydrzelo to tam den 😠
Někdo si musí honit nad nima i doma......příště do nich dej čip.....a máš ho, honibrka zlodějskýho...hlavně aby je na sobě neměla jeho stará.....*1**3*
Půjčil bych si na pět minut majitelku těch kalhotek ;-)
Teď někdo?? Jedu kolem zrovna,asi se zastavím
Nebude dnes někdo okolo poledne? Pojedu okolo *92*
někdo něco v pátek navečer ?
Chci se nechat postříkat nebo chceš něco jiného budu v prádle muzes i roztrhat
Musím se podívat k českému dvoru a pak se s někým domluvit rad nastavím v dámském prádle
Zrovna jsem sem dal v pytliku kalhotky po dvou orgasmech, fotky jak je ma na sobe a vzkaz. Chovejte se k tomu prosim “slusne”, at poslouzi vice honicum. A posilejte fotky. Dostanete mozna extra bonus 😈♥️
... teď jsem přidal růžová tanga své ženy, tak je ztrestejte.... Chvíli pobudu edu...
Který vul to odvezl ? Už byly krásné postříkané ...
Vazne jsou uz pryc?! Tak pouceni pro priste, ze nema smysl tam neco davat…a mimochodem ani zadna fotka neprisla.
trošku mě překvapuje, že si čekal něco jiného
Už jsou o někoho postříkaný přidal jsem trišku dál do lesa jak příkop černé brazilky své ženy. Právě teď.
V pátek odpoledne jsem tam byl s kamarádkou Romanou a prošel okolo nás borec, kdo to byl? Mohl ses klidně dívat.
Nepřibylo něco nového, zajel bych je postříkat.
Ahoj. Dnes chci jet k ČD . Nechce se někdo za mnou stavit a pohrát si? Přijedu tam v cca 10 hodin na zhruba hodinku. Vykouřím a podržím. Budu a autem zajetej dole. Budu na sobě mít černý krajkový tanga a samodržky.
Jsem na místě. Pokud budeš mít zájem, přijeď.
Sbírka je tam zajímavá ale že bych tam vzal ženskou do toho bordelu to si představit nedovedu 😬 škoda
Ahoj. Tenhle týden se chystám někdy navečer vyrazit do lesíka k Českému Dvoru. Nechce se se někdo stavit a podrát si se mnou? Vše o mě je na profilu. Jinak rád kouřím a nechám se dlouze mrdat. Líbí se mi u toho i být připoutaný nastavený a muset při hrátkách držet. Držet a čekat jestli mi ho zasuneš do pusy nebo do anální kundičky. Nebo zda mě začneš honit a kouřit s oddalováním výstřiku či dráždit bradavky. Mohu případně na sobě mít i samodržící punčochy a tanga.
Promiň, ale takhle to u mě nefunguje. Musel by jsi dát vědět dopředu.
Teď jsem tam byl a nikde nikdo, nechal jsem tam krásný růžový krajky. Tak doufám že je někdo použije
Pred chvili jsem je byl postrikat 👌 jsou krasny. Fotky ti kdyztak poslu, diky
Čisté ale na sobě je asi chvilku měla. Jsou sexy. (bearbeitet)
Nekecej, že jsi mámě ukradl satanovi kníry....*1*👍 (bearbeitet)
Nepřibylo něco nověho na postříkání?
Zatim ne a to co tam je, tak je uz slusne prostrikany a ztvrdly 😂
Teď jsem tam byl, pujčil jsem si černý tanga, byli pěkně postříkaný. Jedu domu a trošku jim přidám. Nechal jsem tam jedny v igeliťáku, tak doufám že je někdo postřikáte a pošlete aspoň fotku.
.... jsem tady, udělám se do nich a jedu... 👍
Teď tu jsem zrovna, nebudeš se vracet?
Kdo stříkal do těch černých krajkových?
Ahoj. Nekdo dnes dopoledne na spolecnou honku do kalhotek u Ceskeho Dvora?
a jsou tam nějaké pěkné?? mi přijde že je to tam spíš jak na skládce
Jedny tam jsou vazne sexy. Ale pokud se domluvim tady s nekym rozumnym, rad vezmu s sebou cerstve sundane gatky me zeny :)
...a co kdyby jsi s těmi kalhotkami vzal i ženu a my bychom si je sundali sami....*4*
To mozna potom az najdu lidi na ktery je spoleh a budou sympatie. Nikoho k ni jentak nepustim :))
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Jaky puritan? To, ze si rad vyhonim do pradla, ktere tam nekdo dobrovolne anonymne vystavi a ja tam do toho bordelu nechci vzit svou zenu, kterou by mel svlekat uplne cizi clovek je puritansky? Aha ty nudlicko 😂😂😂
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Co to meles, prosim te… Ja uz se vubec nedivim, ze transgendery nebere nikdo vazne. Delas jim ostudu 🤦🏼‍♂️
Ahoj. Nebude někdo aktivní, co by si rád pohrál? Chtěl bych přijet k ČD někdy navečer na pěkné hrátky. Bylo by to cca od 19:00 do 21:00 (od středy do pátku v týdnu po Velikonocích). Můžu na sobě třeba mít samodržící punčochy, tanga, noční košilku. Můžeš mě připoutat a hrát si. Kouřit mě s oddalováním, dráždit bradavky, mrdat mi pusu a anální kundičku. Vážnému zájemci dám odkaz, kde mě můžeš vidět na fotkách a videu. Rád bych i stálejší spolupráci. Pokud by jste byli i dva nebo parta kamarádů, nevadí.
Nekdo zitra dopoledne neco podniknout v nasem kraji?
Jsem tu teď, chysta se sem někdo?
Včera jsem tam byl a visely tam krásně voňavé kalhotky nějaké hubenoucke holky
Dneska jsem je tam byl postrikat :)) je tady ten, ktery je tam dal?
Dej vedet az tam pojedes a vezmu ti s sebou cerstve sundany z manzelky 👍
Tak jsem přečetl až teď, když tady jsem.... Výstříkám je taky a jedu... Kdyžtak příště Messenger...
Chtěl bych někoho sledovat při honění, kdy můžu přijet?
Dneska tam dovezu kalhotky hezký mladý lolitky, tak doufám že je někdo zneužije jako včera já.
to bych se tam mohl stavit... fotka lolitky by nebyla? ;) btw, v kolik tam budeš?
Dám tam i fotku, v kolik zatim nevím, vůbec nestíhám.
tak že zastávky za Českým Dvorem jsem hodně zklamaný..jak na skládce, tady to o místě na sex rozhodně není....
..... bývalo tam dobře, jenže teď mi připadá, že tam jezdí partičky chlastat, sama flaška a humus...
Je to tak, bohuzel…
driv jsem tam rad jezdil celkem pravidelne jak sam, tak i s milenkou, ale ted je to fakt hnuj 🙈
Koukl bych na nějakou erotiku:-), kam se chodí kolem Žďáru nad Sázavou?
Koukl bych na nějakou erotiku:-), kam se chodí kolem Žďáru nad Sázavou?
... v našem kraji nic nového.. ☺️, uvidí se co bude .... 👍
Vsak jsme v kontaktu a tak doufam, ze minimalne alespon nam se podari neco spolecneho naplanovat 👍
Chtělo by to nějaký pár nebo ženu :)
Do takového bordelu, co tam je, ti žádná ženská nepůjde...... My se tam občas stavovali, ale to tam nebyl takový kentus, jako teď... 😓
Byl jsem vcera u Ceskeho Dvora si to udelat. Nic zajimaveho, jen bordel 🤦🏼‍♂️
Já byl dnes.. skoro všechno prádlo pryč, jen pár šprcek.. už je teplo, dal bych nějakou akci
dnes jsem tam byl... kolem poledne. hezká výstavka prádla, silenek a krásná plná šprcka
..... já se byl juknout dneska, a fakt teda spodního prádla jak v prodejně .. super...
některé je tam už hodně dávno, silonky podprsenka jak na výstavce
Je to tady zase obměněné... Černá tanga, a pár barevných... Kdyby se chtěl někdo ukázat a udělat si to , rád se podívám... Budu tady ještě tak půl hoďky ..
... stavil jsem se v úterý odpo, a trochu to prořídlo, to spodní prádlo..., ale přibyly nové kousky...
Dobrý den chci se zeptat kde to tam je dystak zprava díky
Kdopak byl dnes (4.11.) chvíli před 10:30 u ČD? Já jsem se tam zastavil podívat a během chvilky tam někdo přijel taky. Bohužel jsem neměl čas, musel jsem odjet za zákazníkem. Měl jsem modré auto. Pokud budeš mít zájem, můžeme se tam někdy sejít.
Někdo dnes kolem cca 19:30-20:00 k Českému Dvoru? Někdo, kdo by si chtěl zamrdat? Kouřil bych a nastavím a podržím .
Jsem na místě, jestli si chce někdo užít, přijeďte.
Kdo stál teď před chvílí u ČD?
Dneska kolem čtvrtý. Přijel, s telefonem vyhonil a zase jel. Jezdíš pravidelně?
Někdo dnes na chvíli u Českého Dvora kolem třetí odpo??
Někdo dnes někde kolem Brodu? Pojedu se projet na moto, tak bych něco podnikl
Dnes bych někam zajel jsem zamčený třeba by někdo ....
Případně že by se někdy někdo chtěl ozvat tak sz (bearbeitet)
Dnes odpo možná pojedeme s manželkou provětrat auto do přírody, okolí HB. Pokud máš zájem se kouknout, info v sz...
Psal jsem zprávu. Určitě bych přijel pokoulat
Co dnes pohoníme? Max orál vzájemný
Me by zajimalo jak to setkani probiha. Prijedu do toho lesa a nekde nekdo stoji a okouni. To k nemu prijdu a vyzvu ho na honeni? Nebo kdyz tam budu chvili cekat a nekdo dalsi prijde? Co kdyz to bude chudak pejskar?
Pejskaře poznáš bezpečně podle toho, že má s sebou psa
Ahoj. U Ceskeho Dvora v lesiku se pres leto jezdi celkem casto prcat a nebo se tam schazi i samotni muzi na spoluhonku. Smer z C. Dvora na Krupou, odbocka doleva pred Chrasti
Ahoj. Tzn. někde tady? 49.6460002N, 15.5981837E
Ano, tou slepou cestou dolu. Ale dlouho sem tam nebyl
…… ……… Nemáš souradnice mista?
Konkretne tobe jsem uz souradnice posilal
Sorry , nekoukal jsem do zpráv
Ahoj dneska je hezky co nekde venku neco podniknout? Kolem Havlickova Brodu?