Ty slinto . Pak jsi se probudil a měl ruku v nočníku . Nikdo jinej tady nepindá do všeho jako ty . Buďto se na to vyser ,nebo se jdi léčit .
Ty jako aspoň ma snahu. Lepší než zdejší neustále inzeráty kdo koho hledá nebo oznamování typu "dnes jdu honit k závoře u louky, kdo se přidá?"
To sice možná jo ,ale tady ten vypadá na "všechno znám ,všude jsem byl a kde ne,tam se chystám "😃
V rámci D/s hrátek s dom ženou se dá dělat ohromě moc věcí. Jestli nemáte fantazii, tak si o tom něco přečtěte. Nebo ona sama příjde s mnoha nápady. Zkus si na tom najít něco, co tě bude alespoň bavit, když né vzrušovat.
Jo a pro mnohé jsi šťastný člověk. Najít mezi ženami přirozenou dominu je vzácnost a tisíce mužů by to s tebou hned měnilo. Tak to nějak zpracuj a užívej.
Jo a pro mnohé jsi šťastný člověk. Najít mezi ženami přirozenou dominu je vzácnost a tisíce mužů by to s tebou hned měnilo. Tak to nějak zpracuj a užívej.
Kdybyste do toho nešel, tak nedostojíte svému Nicku
To, že chce být někdo tvá domina neznamená, že to musí být se vším, že každý druhý den musíš být spráskaný jak pes. Všechno je v tomhle ohledu o diskusi, nastavení hranic a pochopení protějšku. Když splníš tyto věci, tak tě to daleko více posune k úspěchu.
Jasně jdi do toho, nemusí to přece být pokaždé když budete mít sex, zjistíš že jednou ti to vyhovuje a jednou třeba ne

Domina...
Moje paní mě překvapila, že chce být moje Domina.
Chce abych byl její otrok a plnil její sexuální přání...
Na jednu stranu je to vzrušující představa,
všechny ty oblečky a pomůcky...
Akorát nevím jestli to dám s erekcí, bolest a podřízenost mi moc sexy a vzrušující nepřipadají.
Ale třeba to zase rozvášní ji, a mě nakonec taky.
Mám do toho jít??