No keby sme chodili na dpoveď,tak sa vyspovedáme a možno u farára prebudíme pudy.Dobrý napad pôjdem na spoveď a navrhnem mu 3jku.
Už len farárovi to vešaj na nos. Bude mať divoké "pokojné" sviatky..:-) Ja žasnem...
No mas to tazke. Skor by som sa sputal ci mare vycitky za to co robite. Vobec nikdy by som neriesil sexualny zivot v ziadnom nabozenskom zoskupeni. Vymysleni kamosi nam nepomozu z riesenim nicoho. Ak vas nieco bavi a robite to fajn ak to chcete drzat na diskretnej rovine fajn ak chcete s tym von rovnako fajn. Robte si co chcete. Ps viete aku definiciu.malo krestanstvo v zaciatkoch? Ezotericka zidovska sekta. 😅
Asi to treba spomenúť ak to považuješ vo svojom vnútri ako hriech. Viem ze manzel to tiez tak spomenul a potom.som musela aj ja
Ako musela co potom.farar vyzvedal a chcel podrobnosti. Pozná vas teda ze ste manželia
Mám kamaráta farára, ak zhrniem jeho slová, Boh kázal človeku jednoducho: milujte sa a množstve sa. Reprodukcia a budovanie vzťahu, rodiny a plodenie potomkov. V Tom čase nebol internet a nebolo zdieľané deviacie. Zdielať partnera dokážu len zrelé osobnosti. Ale aj po vojne ostalo po vojakoch desaťtisíce zasiatych semien ich deti. Láska síce môže mať veľa foriem, je to len na zdravom úsudku a bezpečnosti. A tu narazíme na slovíčko nezosmilnis. Je to skôr myslené sexuálne praktiky ktoré môžu byť nebezpečné aj zdravotné a principiálne ide o ich praktizovanie po tajme. Ale ak partnerov láka láska dopriať si orgazmus inou hračkou - živou bytosťou (nie vibratorom) je to len ich forma lásky a ich osobná vec
(bearbeitet)
Tu presne vidieť tu chlapsku ubohosť ktorou sa tu v utajeni prezentuje väčšina deviantov.a my zopar normalnych potom tu vedieme boj s veternymi mlynmi že su aj normalny tu poniektory
Fúú...no nemám slov...myslím že si cuckold nemusí farár vedieť ani pri spovedi...je jedno čo mu povieš...vždy sa ťa opyta či v tom pokračuješ...ak áno nedostaneš rozhrešenie...to je odpoveď na otázku ak si ju myslel vážne...inak si myslíš že keď si cuckold si horší ako farár pedofil?
Možno narazíte na Bull farára a vytvoríte milostný trojuholník
už som myslel že má žiadna otázka nezabije ale práve sa stalo
Si zabil. Clovek sa smeje, kym nezisti, ze mu zenu klati miestny farar. Pre ateistu tazka rana. %) A ked to chce ateista na trojku v mene bozom obratit, tak sa zrazu zacnu obaja kajat.
Jak Forrest Gump vravi: Zivot je jako bonboniera. Nikdy nevis, co ochutnas. Na prijimani telo Kristovo, na rozhreseni telo fararovo.
Takze brasko, bez obav chod do toho a potom napis, ako to dopadlo %)
Jak Forrest Gump vravi: Zivot je jako bonboniera. Nikdy nevis, co ochutnas. Na prijimani telo Kristovo, na rozhreseni telo fararovo.
Takze brasko, bez obav chod do toho a potom napis, ako to dopadlo %)
to ako fakt vážne ??😂 😂 😂 😂 😂 😂

Cuckolding / Hotwife spoved
Ahojte , nájde sa tu Cuckold pár , ktorý sa zo životného štýlu spovedal farárovi ?
Čo vám na to povedal?
Od cuckoldu mame dlhšiu pauzu a chceme ísť pred sviatkami na spoveď , vopred ďakujeme za odpovede :)