Za me asi kdyz prvni sex s jednou holkou a takovy nic moc. A tak ja na ni, co by rada a ona ze chce mlatit a nadavat. No na to jsem fakt pripravenej nebyl.
Ani ne v posteli, ale u rodičů. Rodiče se šli projít na procházku s vnoučata, my jsme využili volné chvíle a začali si to rozdávat v kuchyni. Ten pohled, když partnerka byla na kuchyňský lince, já jí nabíral a do toho přišla do kuchyně moje matka, se nedá zapomenout.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Když poprvé manželka prožila mokrý orgasmus.
Asi když mi holčina v rámci předehry strčila prst do zadku 😀 bez varování, na sucho, s dlouhými nehty... asi netřeba říkat že kouzlo okamžiku bylo fuč 😀
Podobný šok jsem udělal i já jí když mě dělala pusou. Už nebyl úplně tvrdý a ona, i přes několik varování, pořád dráždila špatné místo, takže místo udělání se jsem si jí cvrnkl přímo do pusy 😅
Podobný šok jsem udělal i já jí když mě dělala pusou. Už nebyl úplně tvrdý a ona, i přes několik varování, pořád dráždila špatné místo, takže místo udělání se jsem si jí cvrnkl přímo do pusy 😅

Největší šok v posteli
Ahoj všem,
říkal jsem si, že zkusím trochu netradiční téma – ne klasické „jak to máte rádi“, ale spíš co vás fakt překvapilo při sexu.
👉 Máte zážitek, kdy vás partner(ka) něčím úplně vykolejil/a – ať už pozitivně (wow!) nebo naopak (wtf moment)?
Jednou jsme s partnerkou byli po večeři, víno, pohoda, a nějak z toho přirozeně přešlo do postele. Všechno fajn, romantika… až do momentu, kdy mi při tom začala šeptat, že má rozdělané těsto na koláč a že ho nesmí zapomenout dát do trouby 😄
Nevěděl jsem, jestli se mám smát, pokračovat, nebo jít péct. (Upřímně – zvládli jsme obojí.)
Co nejvíc překvapilo nebo rozhodilo vás?
Lukas_PU