Zdarec rád se přidám 😉 už jsem to tam zkoušel a zatím nikde nikdo.
Ja už tam potkal :) jen se díval, ale zvedavý byl :)
Zajímavější by byla nějaká zvědavá no ale to je v Olomouci asi jen vlhký sen
(bearbeitet)
Tak tam se asi autem nedostanu že?
Dostaneš se tam autem z obou stran. A k fortu dojdeš mezi sttomy na cestičky.. :)
Fajn a kdy tam budeš konkrétně TY s nějakou buchtou, aby se to místo teda využilo?? Dej vědět jo, ať můžu/můžeme dorazit ✅
(bearbeitet)
Nepleť si Cruising a dogging... Abys pak nebyl překvapený
(bearbeitet)
Cruising není výhradně jen o mužích, ikdyž to z pravidla možná tak bývá. Ale rozumím, kam jsi tím mířil.
Stejné téma, stejná reakce se stejnými souřadnicemi amateri.com/cs/forum/36107/cruising-aktualne#comment423174.
A zde jako zakladatel stejného tématu amateri.com/cs/forum/40824/cruising-spot-olomouc-za-for
Naprosto stejné texty se stejnými souřadnicemi.
Asi touha "oživit" starší téma založením nového, stejného tématu.
A zde jako zakladatel stejného tématu amateri.com/cs/forum/40824/cruising-spot-olomouc-za-for
Naprosto stejné texty se stejnými souřadnicemi.
Asi touha "oživit" starší téma založením nového, stejného tématu.
A tím chtěl básník říct konkrétně co? :)
Nerozumíte psanému textu?
Klikněte na uvedené odkazy, možná se dovtípíte.
Aneb čím víc pruhů /Cruising/, tím víc Adidos
Klikněte na uvedené odkazy, možná se dovtípíte.
Aneb čím víc pruhů /Cruising/, tím víc Adidos
Já tomu rozumím velmi dobře. Jen jsem vás chtěl donutit nad tím zapřemýšlet i ze své strany. Ono ale očividně pouze platí staré dobré pořekadlo "Podle sebe soudím tebe." :) Víte co, doporučuji vám se start o své stále se opakující nicneříkající inzeráty a neplivat jed okolo.. Navíc na fóra týkající se míst, která jsou vám na hony vzdálená.. Mějte hezké Velikonoční pondělí 😁 Peace✌️
Použiji vaši rétoriku:
doporučuji vám starat se o své stále se opakující nicneříkající Cruisingy a neplivat jed okolo.
Nikde jsem se nedočetl (Právní dokumenty - Zásady, Podmínky, Pravidla ...), že nesmím reagovat na příspěvky, které se týkají oblastí na hony mě vzdálené.
Ale mohu upozorňovat na to, co zde již existuje, to rovněž zakázané není
doporučuji vám starat se o své stále se opakující nicneříkající Cruisingy a neplivat jed okolo.
Nikde jsem se nedočetl (Právní dokumenty - Zásady, Podmínky, Pravidla ...), že nesmím reagovat na příspěvky, které se týkají oblastí na hony mě vzdálené.
Ale mohu upozorňovat na to, co zde již existuje, to rovněž zakázané není
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
To myslíte sebe, že zasíráte každé téma svou tupostí? To se dá i souhlasit. Možná, že brzy zmizí váš urážlivý příspěvek.
Že vás to baví stále urážet, ponižovat...
Dobře :) jsem rád za váš názor, nicméně nevíte, co za mým založením nového solo fora je. Tudíž je váš koment opravdu zbytečný..
Nevím, ale tuším, co je za vaším založením "nového" tématu je:
1. zviditelnit se
2. neschopnost či neochota pohledat v historii témat, najít totožné téma a tam přidat svůj příspěvek. To by ale pak nefungovalo 1.
1. zviditelnit se
2. neschopnost či neochota pohledat v historii témat, najít totožné téma a tam přidat svůj příspěvek. To by ale pak nefungovalo 1.
Achjo, koukám, že facebookovy trend, kdy si lidé "právo na vyjádření" pletou s "povinností se vyjádřit vždy a o všem" je všude zdejší :) pletete se v obou vyfabulovaných bodech svého posledního "příspěvku", který ovšem tím pádem do debaty ničím nepřispívá a tudíž ho beru za bezpředmětný blábol. Nicméně vám děkuji za zahnojení mého vlákna a loučím se :) žijte trochu šťastnější život, soudruhu.. :)
FB naštěstí (ani jiné podobné sociální kraviny) nemám, a až tak nechápu, proč sem vůbec tuto zrůdnost motáte.
Asi tak jak jsem k tématu nepřispěl já, nepřispěl jste k tématu ani vy (používám vaši rétoriku). Já jen možná přispěl k trochu větší kultuře a přehlednosti na Amatérech.
Mimochodem, ve zdejším Fóru najdete dost příspěvků, které se táží, proč zakladatel zakládá "nové" téma, když tu už stejné existuje. Takže nejen mě připadá du /tri /a více plicita témat naprosto zbytečná a jen přispívá k nepřehlednosti webu. A tak každého nenapadne nic lepšího než založit "nové" téma.
I vy, soudruhu, mějte šťastnější život
Asi tak jak jsem k tématu nepřispěl já, nepřispěl jste k tématu ani vy (používám vaši rétoriku). Já jen možná přispěl k trochu větší kultuře a přehlednosti na Amatérech.
Mimochodem, ve zdejším Fóru najdete dost příspěvků, které se táží, proč zakladatel zakládá "nové" téma, když tu už stejné existuje. Takže nejen mě připadá du /tri /a více plicita témat naprosto zbytečná a jen přispívá k nepřehlednosti webu. A tak každého nenapadne nic lepšího než založit "nové" téma.
I vy, soudruhu, mějte šťastnější život
Netušil jsem, že uživatelé nesmí navštěvovat příspěvky z jiných území, než kde žijí. A uvádět odkazy na stejná témata ve Fóru, to se také nesmí?
Budete asi chytrý Amatér, když vypouštíte taková moudra, všechna čest vašim rozumovým pochodům 👍
Budete asi chytrý Amatér, když vypouštíte taková moudra, všechna čest vašim rozumovým pochodům 👍
*za Fortem XIII u aquaparku v Olomouci

Cruising spot Olomouc - za For
Zdarec, fajnový cruising misto v Olomouci. Chce to už nejakou změnu.. je tam klid a nekolik míst a různých přístupů, parkování.
Souřadnice:
49.5759895N, 17.2164698E