Dovolenka, pobyt 2025

Kto má chuť sa podeliť o zaujímavé miesta na letnú dovolenku alebo víkendový pobyt vo dvojici.
Možno sa tu nájdu páry ktoré hľadajú inšpiráciu alebo hľadajú parťákov na wellness, dovolenku.
My pôjdeme do Terma Bania v Polsku, termín ešte nemáme ale ideme vyskúšať.

V lete by sme chceli ísť s priateľmi (viaceré páry) do Valalty. Je tu niekto, kto tam už bol a vedel by mi poradiť? Vopred veľmi pekne ďakujem.
Ahoj.Neviem aký druh pobytu tam chceš absolvovať ale určite si over dostupnosť. Býva to tam obsadene ,a keď budete chcieť mať parcely kúsok od seba tak to pochybujem,jedine niekde dosť ďaleko od mora
A ubytovanie to neviem
Bude niekto na pobyte na Prednej Hore v termíne od 24.4.do 26.4. Radi sa zoznámime
Sme mlada rodinka vlete sa chystame na fkk Valalta chirvatsko ide tam niekto naj rodinka alebo par
M/M september, oktober niekam k moru ? (bearbeitet)
Dá sa zažiť niečo vzrušujúce v Levoči a okolí od 11.8. do 15. 8. ?
Ja som pondelok utorok na dovolenke na Štrbskom Plese 😋
My bychom rádi našli pár na dovolenou na Podhájskou na Slovensku ? Najdeme ... Napište 😉
Termál Bania je super,sme tam často..čo sa víkendu týka,no spomínané Kanárske ostrovy sú zatiaľ u nás Top.Ked sa bavíme o stredozemnom mori,tak jednoznačne Ibiza a Formentera
Ahoj tento rok ideme na Grand Canaria to je miesto kde sa oplatí ísť na dovolenku . Bonus je že čo sa tam strane v pieskových dunách tak ostane v dunách
Ahoj. Ako bolo na Grand Canaria. My sa chystame tento rok. Tip na hotel ? Moze byt aj nuda hotel.
Tiež ešte nemáme miesto, kam ísť v chorvátsku. Pôjdeme z deťmi tak sa nedá moc vymýšľať. Jedine večer
Ako rodina s deťmi je úžastná Valalta ak ste ovšem vyznávači nudismu.
Práveže pri deťoch nechodíme na nudaplaz
Ja odporúčam zahraničnú letnú dovolenku v Španielsku v Andalúzii hotel Vera Playa tam je to úplne super, krásna pláž, výborné jedlo, služby a čistota. A na Slovensku jednoznačne Permon a Afrodita Rajecké Teplice.
Čaute... nemá niekto tohtoročné skúsenosti s Vera playa hotelom?