Cokoliv jde mimo tělo - pouta, roubíky, klipsy na bradavky, chokery, a já nevím co všechno... ANO
Cokoliv co jde do těla - dilda, vibrátory, kuličky,... NE!!!!
Čína má tu zvlášnost, že tak nějak dbát na pravidla je drahý, takže se to nevyplatí... Takže jede těžce massproduction z co nejlevnějších materiálů. A ty degradují velice rychle... Pouští barvu, uvolňují látky... Jednou jsem tomu dala šanci, měla jsem jedno dildo z Aliexpressu, protože si mi líbil ten tvar. Dala jsem ho do šuplíku, než přijde ta správná chvíle, abych si ho vyzkoušela... Ta chvíle trvala asi měsíc a našla jsem ho jak roztečenou zmrzlinu přilepenou k tomu šuplíku...Takže asi tak...
Cokoliv co jde do těla - dilda, vibrátory, kuličky,... NE!!!!
Čína má tu zvlášnost, že tak nějak dbát na pravidla je drahý, takže se to nevyplatí... Takže jede těžce massproduction z co nejlevnějších materiálů. A ty degradují velice rychle... Pouští barvu, uvolňují látky... Jednou jsem tomu dala šanci, měla jsem jedno dildo z Aliexpressu, protože si mi líbil ten tvar. Dala jsem ho do šuplíku, než přijde ta správná chvíle, abych si ho vyzkoušela... Ta chvíle trvala asi měsíc a našla jsem ho jak roztečenou zmrzlinu přilepenou k tomu šuplíku...Takže asi tak...
Ano, stalo se mi, většinou z takových těch měkkých jakože silikonů. Na druhou stranu jiné hračky z téhož saméhož čínoexpressu už drží 12 let a jsou pořád stejné.
Z temu a podobných čínských obchodů bych si nikdy erotické pomůcky nekoupila. To stejné od Vietnamců. U nich se prostě škodlivé látky neřeší. A ano, většina věcí se vyrábí v Číně, ale výrobky pro naše shopy musí být vyrobeny dle našich norem! Ty argumenty od zdejších uživatelů, že mají z temu pomůcky a jsou super jsou dost "hloupé". Závadnost materiálu se samozřejmě projeví až za pár let. Zdraví máme jen jedno. Proč s ním dobrovolně hazardovat kvůli pár stovkám navíc.
Ja z tama mam treba klec na penis a jsem spokojeny
Ne přímo erotické pomůcky, ale různé převleky a masky jo. Trošku mi ujela ruka a máme toho plnou skříň :-)
Ja to mám bez problému spokojenost
Ty drahé západní značky mají v Číně svoji výrobní dokumentaci a fabriky na ni mají nastavené stroje.
A buďto do toho nalijí drahé a víceméně bezpečné materiály a nasypou tak kvalitní součástky, pak se to prodá s logem drahé firmy, a nebo tam večer "čtvrtá směna" nalije běžné chemikálie a běžně ošizené součástky a pak je to normální aliexpres.
Mám z Číny levné a velmi kvalitní věci.
A mám z Číny (většinu) ošizených šméček na pár použití.
Rozhodně ale chci drahou věc napřed vyzkoušet za pár šupů a pak přemýšlet o drahé a kvalitní verzi... která je sice taky z Číny, ale mohu ji reklamovat.
Dost by mne teď zajímaly fuckMachine -- tady to stojí desítky tisíc, tam pár stovek...
A buďto do toho nalijí drahé a víceméně bezpečné materiály a nasypou tak kvalitní součástky, pak se to prodá s logem drahé firmy, a nebo tam večer "čtvrtá směna" nalije běžné chemikálie a běžně ošizené součástky a pak je to normální aliexpres.
Mám z Číny levné a velmi kvalitní věci.
A mám z Číny (většinu) ošizených šméček na pár použití.
Rozhodně ale chci drahou věc napřed vyzkoušet za pár šupů a pak přemýšlet o drahé a kvalitní verzi... která je sice taky z Číny, ale mohu ji reklamovat.
Dost by mne teď zajímaly fuckMachine -- tady to stojí desítky tisíc, tam pár stovek...
máme spoustu dild a naprostá spokojenost, pravdou je, že používáme vše s kondomem, zase taková důvěra v materiál neni
ale ty obavy ostatních mi přijdou úsměvné, vždyť se tam dělá i to z ověřených shopů,kolikrát v té stejné továrně
ale ty obavy ostatních mi přijdou úsměvné, vždyť se tam dělá i to z ověřených shopů,kolikrát v té stejné továrně
presne ci kupim za 500kc v CR alebo za 100Kc na Temu, jedna sa casto o tie iste shity
Přesně tak, vše s kondomem, ale některé ty věcičky fungují fakt skvěle
ano, vyrobeno v číně a prodáváno na Temu, nebo na našich e-sexshopech
Samotná aplikace/obchod je úplný šrot. Nevidím důvod a v životě by mě to ani nenapadlo…. 😆
(bearbeitet)
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
A z ceho vychazi tva uslechtila myslenka?
Vzhledem k tomu, kolik škodlivých látek se našlo při testování oblečení z Číny... Na sliznice bych si nic bez atestu fakt nedala. Nechápu, co je to za argument, že to vypadá stejně jako to dražší. Ty hadry taky nevypadají o moc víc jinak než oblečení z H&M. Když už kupuju něco z těhlech obchodů, co mám mít nějakým způsobem na těle, nedej bože u jídla, je to nerezový nebo skleněný.
jakej je teda rozdil mezi skleněným kolíkem z temu vs z ruzovyhoslona ... :) sklo jako sklo ne? .. a mimochodem mame v čr spousta eshopu s erotikou a dost z tech eshopu prodava to co je na temu resp. to tam nakupujou ... takze nekdo plati zbytecne mec a pritom dostane uplne to stejne ... :)
Pocházím ze sklářský rodiny a třeba můj táta je skoro padesát let technolog sklářský výroby, takže vím, že taky není sklo jako sklo a že na surovině a procesu záleží. Hodně vad skla se dá poznat pouhým okem, zbytek se většinou pozná během užívání - známe všichni třeba tzv. šednutí skla v myčce. Stejně tak může sklo prasknout nebo 'explodovat' bez zjevný příčiny třeba jenom na základě vnitřního pnutí nebo mikroprasklinky, což je způsobený kvalitou vstupní suroviny a procesem zpracování (obojí si dobrej výrobce umí ohlídat). A jako u všech věcí, který jsou levný, se šetří právě na vstupní surovině a procesu zpracování a ne každej typ skla je vhodnej na všechno, takže u cajku za pár šlupek opravdu nebudu věřit výrobci, kterej mi bude tvrdit, že si pořizuju výrobek z borosilikátu. Na mý individuální zodpovědnosti už je pak to, jestli chci používat něco, co je z podstaty materiálu a technologie míň odolný mechanickým a chemickým vlivům. ALE - výrobky ze skla jsou bezpečný v tom, že nejsou pórovitý a nic neuvolňujou (pokud nemají lepený spoje, praskliny z výroby nebo mechanický poškození, ve kterým se drží neřád), v tom je jejich zásadní výhoda. Nicméně rozdíl mezi kolíkem ze Slona, kterej mi nějakým způsobem dokáže garantovat složení a mezi kolíkem z Temu, u kterýho si nemůžu ani pořádně vyhledat výrobce a kterej se mi snaží prodat borosilikátovej kolík za pakatel, což je už z podstaty vstupní suroviny hovadina, je velkej a nejenom v ceně. A stejně je to i s nerezem a se všema ostatníma materiálama včetně plastu, kterej je ovšem z těhlech tří zdaleka, zdaleka nejproblematičtější, proto je u něj o to zásadnější lpět na atestu. Kvalitní a bezpečný věci nebejvají levný a má to svoje důvody.
Asi jste plně nepochopila o čem píše.
Stejná věc, né podobná, ale stejná co se prodává na temu nebo na aliexpressu (alibaba) se prodává v českých
e-shopech za několikanásobnou cenu, někdy i za 10 násobnou.
Nebudu kupovat věc za 10 násobek ceny, když ji můžu koupit za 1 násobek.
Ke znalostem ohledně skla nemám připomínek🙂. (bearbeitet)
Stejná věc, né podobná, ale stejná co se prodává na temu nebo na aliexpressu (alibaba) se prodává v českých
e-shopech za několikanásobnou cenu, někdy i za 10 násobnou.
Nebudu kupovat věc za 10 násobek ceny, když ji můžu koupit za 1 násobek.
Ke znalostem ohledně skla nemám připomínek🙂. (bearbeitet)
Tak položil dotaz na kolík ze skla, odpověděla jsem na sklo. K ostatnímu bylo v tomhle vláknu napsáno už dost, já za sebe teda opět napíšu, že kupuju jen věci s atestem. Lidi, který nejsou ochotný se o tohle zajímat, a kupujou předražený plastový šunty z Číny v českých eshopech nebo levný plastový šunty na Temu apod. tady vždycky budou, stejně jako budou lidi, který bagatelizujou kvalitu. Jediná cesta k nápravě je to nebagatelizovat a snažit se kupovat ověřený výrobky od ověřených výrobců (platí nejen pro erotický pomůcky).
Řešíš oblečení z Číny a věci které jsou levné.
Co potraviny , čím asi sypou tu zeleninu když to nebylo ani v zemi ...
A když to bylo v zemi čím hnojej půdu když je minimální množství prasečáku a kravínů
A ještě jedna poznámka kam myslíš že se ukládají Kali z čističek, věř že do spalovny nejdou.
Chceš je vážně bavit o nárůstu rakoviny v populaci z oblečení a věci při nákupu přes internet?
Co potraviny , čím asi sypou tu zeleninu když to nebylo ani v zemi ...
A když to bylo v zemi čím hnojej půdu když je minimální množství prasečáku a kravínů
A ještě jedna poznámka kam myslíš že se ukládají Kali z čističek, věř že do spalovny nejdou.
Chceš je vážně bavit o nárůstu rakoviny v populaci z oblečení a věci při nákupu přes internet?
Oblečení jsem použila jako další příklad šuntu z Číny. Samozřejmě, že to téma je mnohem obsáhlejší. Za zdaleka nejnebezpečnější ale považuju to, že lidi se odnaučili pořádně číst a přijímat informace, takže ti kopíruju tu podstatnou část moji odpovědi níž: "Pro mě za mě si levnej plast z Číny strkej do jakýho otvoru chceš, ale to že něco nevidíš neznamená, že tě to nezabíjí. Těch jedů kolem nás jsou v dnešní době mraky, považuju za úplně zbytečný a pošetilý ještě si vědomě přidávat."
Ok taky ses oháněla nějakým ,,atestem,, a že bez toho vlak nejede,
Víš kolik ročně výrobku s atestem se stahuje podle šarže z prodeje ale i od zákazníků protože byla špatná výroba .
Jo přez atest vlak nejede
Víš kolik ročně výrobku s atestem se stahuje podle šarže z prodeje ale i od zákazníků protože byla špatná výroba .
Jo přez atest vlak nejede
Ano, u mě přes atest vlak nejede. Co se týká erotickejch pomůcek, kupuju buď silikon nebo akrylát s atestem SZÚ, dál sklo a nerez. Rozhodně se nebudu šťouchat do čípku něčím plným ftalátů. A narozdíl od dobrejch českejch eshopů, kde si můžu pomůcky s atestem vyhledat, na Temu se nedočtu ani složení. Takže znovu: Pro mě za mě si levnej plast z Číny strkej do jakýho otvoru chceš, ale to že něco nevidíš neznamená, že tě to nezabíjí. Těch jedů kolem nás jsou v dnešní době mraky, považuju za úplně zbytečný a pošetilý ještě si vědomě přidávat. Líp už ti to vysvětlit neumím. Hezkej den.
Opatrně s tou nerez oceli není nerez jako nerez;-).
Jinak šprcka na hračkách je taky docela super pomůcka teda je pravda že pod levné oblečení si jí jen tak nenatáhneš
Jinak šprcka na hračkách je taky docela super pomůcka teda je pravda že pod levné oblečení si jí jen tak nenatáhneš
No právě, podle šarže jsou schopni dosledovat problém. Což znamená, že tam kontrolní mechanismy fungují. No name výrobci dělají co se jim zadá a víc se nestarají.
Jj ale i tak je dost připadů se zpětnou vazbou až po nějaké reakci
To nepochybně, ale určitě bude 100% šance úplně bez zpětné vazby u no name výrobců.
Je to jako s démonizovanými polskými výrobci. Zadání je "vyrobte tunu tohohle za tolik" a oni to udělají.
Renomovaný výrobce si zadává objednávku taky v Číně, ale dá si spíš záležet, aby si nezkazil renomé. Anonymovi je jedno jestli natlačí do formy zdravotní silikon, nebo PVC s mírou ftalátů, že by to strhlo detekční přístroj.
Je to jako s démonizovanými polskými výrobci. Zadání je "vyrobte tunu tohohle za tolik" a oni to udělají.
Renomovaný výrobce si zadává objednávku taky v Číně, ale dá si spíš záležet, aby si nezkazil renomé. Anonymovi je jedno jestli natlačí do formy zdravotní silikon, nebo PVC s mírou ftalátů, že by to strhlo detekční přístroj.
Jak nase generace mohla jenom prezit, kdyz jsme vyrostli v oblečení z vietnamskych trznic.
Naše generace je skrz naskrz prolezlá rakovinou. Oblečení tehdy a teď nejde srovnávat, dnešní technologie umožňuje zpracovávat v podstatě jakejkoliv sajrajt tak, jak se kdysi 'Vietnamcům' ani nesnilo. Pro mě za mě si levnej plast z Číny strkej do jakýho otvoru chceš, ale to že něco nevidíš neznamená, že tě to nezabíjí. Těch jedů kolem nás jsou v dnešní době mraky, považuju za úplně zbytečný a pošetilý ještě si vědomě přidávat.
Argumenty o generaci prolezlé rakovinou jsou úsměvné. A víš proč Ty jsi zatím zdravá, není to primárně těmi Tebou požadovanými atesty na vše, ale je to proto, že jsi mladá.
skoro všechno západní a značkové zboží se vyrábí v Číně a v Asii. Jen u nás přežívají předsudky 20-30 let...
A dá se to léčit co máš nebo už to je nadosmrti?
Můžeš byt konkrétní? Kde se to zakazuje? To je výplod hodný choré mysli z diskuze na novinky.cz
amateri jsou boží. Naklikáš na každý příspěvek jenom že to je nenávist, nepravda, kdoví co a bum. Smazáno. Vítejte v nové době. Trvalo to jenom 36 let :-D
Nekupuji. Ale obecně platí “za málo peněz, málo muziky”. Ostatně, nepřiplácí se jen za značku, ale i za kvalitní materiál, zpracování a také za služby. Těmi službami myslím služby obchodu jako reálné (vymahatelné) záruky, reklamace. No a pokud bych přeci jen něco kupoval e-shopu (myšleno elektronicky :-) tak u obchodníka s kamennou prodejnou. To pro případ kdyby něco nebylo v pořádku, abych měl kam zajít a někomu to hodit na kebuli :-) PS: peníze nejsou všechno a pokud jde o rozkoš, ta je k nezaplacení ;-)
Už vidím jak by sis někomu stěžoval, jak se partnerce například zapaří piča po použití dilda. Okej, zajdeš do Erotic City, ti to pošlou výš a výrobce je stále China. Tak hodíš problém na někoho jiného, wow.
Vaše reakce mě pobavila. Představa, jak reklamuji dildo je i pro mě dost nepředstavitelná :-) V úvodu své reakce jsem psal, že to myslím OBECNĚ. Tzn. pro jakékoliv zboží, ne jen erotické. Alespoň já v tom vidím větší šanci pro nákup kvalitnějšího zboží. Stoprocentní záruka dobrého nákupu to není, ale ta šance je větší. Dále si myslím, že dobrý obchodník více stojí o vracejícího se zákazníka co si u něj zas něco koupí, než o jednorázového, který nakoupí, je nespokojený a víc obchod nenavštíví. Takže bych předpokládal, že dbá na kvalitu toho co prodává. A tady si myslím, že tohle pravidlo u velmi velkých obchodníků platit opravdu nemusí. Naštvaného zákazníka nahradí zástup nových. Prostě stopro jistota neexistuje. Je to jen o míře pravděpodobnosti. Tak byl můj příspěvek zamýšlen. A co se “zapařené piči z dida” týče, to jsem ještě neslyšel. Zkušenost s tou věcí nemáme. Ale pokud bych ji používal, navlékl bych na ni kondom a to takový co neporuší povrch dilda. Někde jsem se dočetl, že některé materiály nemají rády lubrikanty na bázi oleje atd. Takže bych se zajímal o materiál. No a ještě k té “zapařené piče”, asi to bude spíše o hygieně. Po použití vše důkladně omýt vodou. I tu piču. ;-)
Obchodník často nemá šanci posoudit kvalitu toho co prodává, když prodává každý měsíc nový model :) Je drcen čínskou konkurencí, takže také nakupuje levně v Číně a jen tomu dodá tu marketingovou omáčku okolo. Teď mluvím o spotřebním zboží, průmyslové komponenty jsou něco jiného, tam se někdy na kvalitu dbá velice, ale tyto komponenty jsou nesmírně drahé.
a jak vis ze česky eshop nenakupuje na temu resp. alibabe treba? hmmm ja treba koupil zahradni hadici takovou tu smrštovací na českým eshopu, po asi 5 letech prdla, koukam na temu a maji tam uplne tu stejnou za 1/4 ceny tak co je lepsi kvalita kdyz to je uplne stejny?
Co se tyce materialu tak roztekl se mi takovy ten mekky gel nebo sililon nebo co to je na hrane vakuove pumpy. Ale lezelo to v krabici s kupou hracek tak nevim jestli se to rozteklo samo nebo to reagovao s necim jinym. Kazdopadne to tam lezelo nepouzivane tak 10 let.
Pokud tomu bylo 10 let, tak to už ten materiál byl za zenitem životnosti.
Pravděpodobně ano. Nemám tedy žádné testy a atesty, ale mám pár šuplíků/krabic plné hraček smíchaných jak z aliexpressu tak z českých drahých eshopů a můžu říct, že kromě měkkých gelových/silikonových hraček (takové ty superměkké typu těsnění na ohanbí na vakuové pumpě, tenga egg, šukací pusa a jiných věcí ze stejného materiálu) jsou všechny pořád stejné. Dávám na ty větší kondom, protože občas samotné materiály dřou, na některé nedávám. Každopádně po těch letech zkušeností jsem zjistil, že MADE IN CHINA mají na obalu většinou všechny bez ohledu kde je kupuji a ty co se mi po čase roztekly byly z aliexpressu i českých eshopů. Takže co se týče senzorických i jiných vlastností a zkušeností, za nějakých 15 let nevidím žádný rozdíl. Největší bonus těch drahých byl většinou vysoká cena, logo a vymakaná drahá krabička často s uzavíráním na magnet aby to bylo jakože luxusní.
V rámci co nejnižší výrobní ceny se produkty vyrábějí z nejlevnějších možných materiálu a to i toxických. Er.hracku ze ftalátů a podobných chuťověk, když vemu v potaz na jaká citlivá místa se strka, priklada? Radši si připlatit za kvalitní produkt než si ohrožovat zdravi
Rozhodně bych si vyhnul čemukoliv, co se někam zasunuje. Ty materiály jsou často úplný odpad a k tomuto užití naprosto nevhodné, pokud si vážíte svého zdraví.
Máme jeden vibrátor z Aliexpress několik let a ten udělal mnoho práce. Nicméně vždy na něj nasadíme raději kondom, těm materiálům bych moc nevěřil.
Měli jsme pár kousků z Aliexpressu, což je vlastně to samé. Většina ovšem nekvalitní, časem nepoužitelné. Jednomu se dokonce po použití čističe na hračky úplně roztekl "silikon".
Takže kupuji už jen to kvalitnější obzvláště co přijde "zasunout" do všelijakých dírek, a rozhodně nelitujeme.
Takže kupuji už jen to kvalitnější obzvláště co přijde "zasunout" do všelijakých dírek, a rozhodně nelitujeme.
Pánský pas cudnosti na druhý pokus první malý, fake womanizer, anální kolíky velikosti M-XL, vibrátor na G bod, strap-on postroj plus dildo.
Hlídat recenze, a zatím vše OK.
Hlídat recenze, a zatím vše OK.
Kroužky, návleky, vibrační kolíky... vše super. Jen vakuová pumpa byla malá...
Máme snad už všechno jen od tamtud. Není důvod kupovat to samé tady, za nehorazný peníze.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
A opravdu je ta kvalita stejná jako když to koupím tady? Materiál, nezávadnost, funkčnost?
Na pohled,omak je to stejný.nemame doma chemickou laboratoř. Stejně se všechno vyrábí v Číně,Asii. Jen na tom nejsou ty marže několik set% takže jo ,jsou tam shity ,jako jinde,ale některý věci jsou fakt kvalitní .
Můžu doporučit zatím jsem se nesetkala s ničím negativním drazdidlo na klitoris vibrátor vakuová pumpa vibrační kolíky na bradavky👍
Muzu poprosit o fotku do st jak to vypda dekuji
Také máme a vše OK. Můžeme doporucit
Co mate z temu za hracky ? Mate foto klidne do zprav dekuji
Navlek na penis a vibrující dildo...
Máme toho doma dost a vše naprosto ok
cc neci tam je dobry a nwco spatny musis koukat na recenze to co mam na profilu je castecne z temu a nemuzem si to vynachvalit
Silikonove veci degradovali a rozpadli se,obleceni z neprijemneho materialu, lepsi koupit kvalitu nez 100 suntu.
Tak u nás přesně stejná zkušenost 👍
Já koupil tady v sexshopu prsa 2x 600g, dokonalé váhově, tvarem i na dotyk, fakt jak mají ženy , ale časem se začaly rozpadat :-(((.

Erotické pomůcky zTemu
Ahoj kupuje někdo elektrický pomůcky z Temu ?
Klidně posílejte co máte.
Za jakoukoliv recenzi budu rád .
On panských po dámské.
Mají tam toho hodně a lepší ceny jak v čr
Děkuji za radu.