Tím, že jste v tom podle všeho nezkušení v tomto, tak doporučujeme neplýtvat časem hledáním tady, ale hecnout se a zajít na swingers. Jednak získáte zkušenosti a díky tomu se Vám pak bude lépe seznamovat a také během jednoho večera si potvrdíte, zda vás to opravdu bere i v reálu - protože představa a realita bývá často jiná. Navíc je možné, že cestou objevíte i něco dalšího, co Vás vzrušuje. :)
Na to jsou rozhodně lepší velké seznamovací aplikace, kde je hodně žen na rozdíl od tohoto webu.
Psát přímo: "chci jen sex" bude fungovat tak na 1 ze 100. Ženy se chtějí cítit výjimečné a žádané, ne jen jako něčí zábava, ikdyž vlastně třeba chtějí jen ten sex a nejde jim o vztah.
Rozhodně je lepší říct pravdu, že jde jen o zábavu. Ale rétoriku je asi lepší směřovat směrem - hezky strávený společný večer a uvidíme jak se to vyvine...
Psát přímo: "chci jen sex" bude fungovat tak na 1 ze 100. Ženy se chtějí cítit výjimečné a žádané, ne jen jako něčí zábava, ikdyž vlastně třeba chtějí jen ten sex a nejde jim o vztah.
Rozhodně je lepší říct pravdu, že jde jen o zábavu. Ale rétoriku je asi lepší směřovat směrem - hezky strávený společný večer a uvidíme jak se to vyvine...
Máme ten samý problém všechny chtějí jen mě jako ženu se ženou ale mého muže ne ikdyž napřed píši že ano ale pak se na něco vymluvý a takhle je to pořád nevím v čem je problém taky se nám hodně krát stalo že si s námi psal chlap co se předváděl za ženu prostě úplně fejk profil a když jsme ho prokoukly tak už to bylo jasné
A já to mám úplně obráceně mě rad pozoruje muž s jiným ale dnešní době někoho sehnat je to těžký a to chceme také jen sex nic víc

Žena pro mého muže
Máme s přítelkyní problém , kterému vůbec nerozumíme. Velmi by si přála vidět mě s jinou . Pouze trojka. Nejsme nakloněni swingers apod. akcím. Chceme pouze trojku. Velmi ji vzrušuje i představa , že jedu za jinou a vrátím se a vyprávím ji o tom. Jen ta představa ji vzrušuje a je mokrá. Úplně to prožívá. Je to , až neuvěřitelné, ale za dva roky pátrání se nám nepodařilo žádnou ženu takto "zbalit". Pokaždé , když otevřeně o tom začnem psát , každá couvne. Doslova každá. Protože jim popíši , jak svou ženu miluji a že nám jde pouze a jen o sex. Ty ženy získají pocit, že by nám " ničily vztah" nebo zkrátka lžou a tvrdí , že chtějí sex , ale přitom chtějí muže "jen pro sebe" , nevíme, nerozumíme, nechápeme. Za dva roky všemožných různých oslovení NIC. A to už i moje partnerka inzeruje a shání nějakou takovou . Nic, nic, nic. Máte podobnou zkušenost ? Poraďte , kde hledat ?