Potkal jsem když mě nechal šef nahého tančit v gay klubu, bývalého žáka. Tři roky bývalý. Já sám nahý na parketu a on přišel. Smím prosit, pak mě chytil jako muž ženu a já přitisknutý topořil. Jen písnička a pak děkuji já stál s tvrdým a když začala další sem se začal pohybovat. A známá lesba mě požádala přijdeš k nám? Byla s ním. No a pak pane učiteli vždycky jsem chtěl s vámi tančit. A vám se to líbilo, že? To nešlo popřít, já seděl vedle něj, kámoška proti a on mě pod stolem honil. Už skoro to bylo ale přestal a oba se dívali jak se snažím nevím o co. Nestřikal sem a šel k baru, tam sem měl pití. Šéf mi povídá, jsi dneska žádaný, v kuchyni mě počkej. Já šel do kuchyně kde jen dělala jedna slečna drobné přání. Kávu a podobně. Ty jsi ten od šéfa,tak nekoukej věci dej na věšák a čekej. Jaké věci? Nahý nic nemám, ty u baru dones je, mám je hlídat. A pak, proč už nestojí, nahonit se musíš dělej. Tak pak že mě u toho nechala okukovat a pak mě šéf nahoněného poslal pryč,k baru kde mi barmanka řekla, nebdělej si hlavu, chce tě ten mladík. Prý jsi ho učil, mám chuˇˇt vidět jak tě mrdá student, bývalý neva. Chceš ho ,že? Na stolku před několika hosty mě nechala tak vzrušeného, že jsem vrtěl zadkem jajo pes a pak, když mě několika tahy ojel se mi vystříkal do pusy. Lízal sem ho a mimo semena čisto, jen nahoněný pořád. Nesahat řekla barmanka a jen jiní můžou. Šel sem poslední tvrdý a jen elastické kalhoty s tričkem. Stál mi až domů. Bus jen pár lidí ale nebylo jak to skovat. Po tom mi někteří někdy říkali, nadržená kunda. Ve škole to až po roce někdo řekl. Smáli se mi že pomluva je vlastně zájem. Jedné co mě dávala jsem to přiznal, to ji pak dohnalo k rozvhodu. Na chatě kde mě pozvala jsem nahý byl představený její dávné kamarádce a ta když mě stoupl při ohynku mě nechala ruku v klině a já nemohl
jít pro něco do chaty. Za to mě vyhodila kolegyně a před ní jsem se naposledy vystříkal. To je moje kolo řekla a běž nechci tě.
jít pro něco do chaty. Za to mě vyhodila kolegyně a před ní jsem se naposledy vystříkal. To je moje kolo řekla a běž nechci tě.
Ten bývalý mě ještě dvakrát ojel, vždy před někým. Před jednou co neviděla muže se milovat a před kamošem který byl to samé.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ano sousedku, krásná žena.
Mě tady určitě sleduje jak ji znám bývalá přítelkyně, kterou jsem vyprovodil, tam odkud přišla. Nakonec mě stolkovala vždy a stále. Vůbec mi to nevadí ,naopak, zveřejňuji jak šukám mladý kočičky jí natruc.
Ahoj, podařilo se mi tu poznat někoho koho znám a i došlo na schuzku, jinak co se týče soukromí, neříkám město kde bydlím, aby mě nikdo nepoznal ještě než se sejdeme
(bearbeitet)
Ahoj vím že tady je vdaná kamarádka tak si s ní píšu občas i nějaká fotka ona zatím netuším kdo jsem
Ahoj Katka ano stalo se tu že mě tu někdo poznal
Nás poznali lidé v desire 😁

Stretli ste niekoho?
Ahojte. Minule som tu videl nejaký príspevok či sa ľudia neboja, že ich tu niekto známy stretne. Podarilo sa to niekomu z vás? Či už ste videli niekoho známeho resp. on vás? Pri niektorých ľuďoch z okolia celkom lákavá predstava...