Orál so zarastenou bradou

Otázka je hlavne pre ženy, prípadne pre mužov, ktorí majú bradu a radi robia orál žene.
Celkom som si zvykol na svoju bradu, nič extra, pravidelne upravená, ale milujem lízať. Zatiaľ som s bradou nemal zlú skúsenosť, žiadna si nesťažovala, ale zaujíma ma preferencia žienb. Prípadne skúsenosti mužov, ako ženy reagovali na bradu.

S bradou, vyslovene bez alebo záleží na celkovom zážitku, nielen na samotnom orále.

Pokud nejde o strništĕ, tak nevidím potíž a vousy preferuji
Tak mne je to celkem take jedno, ale asi budu jedna z mala, ktere fakt nevadi strniste...cim vic to picha, tim lip 😜😜
Bud dohladka oholeny, alebo brada. Pri niekolkodnovom strnisku sa stazuje, ze ju to picha. Ale vzdy jej vtedy hovorim, ze ked ju pri lizani aj picham, ma to 2 v 1. 😉
Je mi to fuk, co má chlap na bradě... Z hlediska lízání 😀Esteticky, čiste na pohled, nemám ráda hladce oholené může... Takže pravděpodobněji dám líznout pánovi s menším či větším porostem. Ale pocit při tom oralu to neovlivní..... 😆
Lepší brada než strniště, to škrábe a píchá, jinak je to jedno. U brady je nejdůležitější o ní pečovat a pořádně ji mejt, jinak je to hroznej humáč.
To jsou zase moudra.
Pečovat a pořádně se mejt, snad musíš vždycky, ať máš bradu nebo ne, ty nemáš bradu, tak se nemeješ ?