Aký máš s tým problém ?Mne sa priznala že ma podviedla,ale nie vo sne,ale naozaj.Vrátil som mu to.A mojej duplom.Pretiahol som jej kamošku.
Treba sa s ňou porozprávať a navrhnúť rozvod 😄
Nie si prvý ani jediný čo sa mu snívajú mokré sny.
povedz jej o tomto ucte co tu mas a co tu vypisujes mozno to vyriesi situaciu
presne tak 😂😂😂😂😂
Nájdi si kamaráta a vyjebte ju spolu všetci budú spokojní
suhlasiiim. aj moju by bolo treba vyjebat s niekym
a si v prdeli, podviedla ťa v sne , podvedie ťa v reále , odporúčam da si spraviť lobotomiu a už ťa to potom nebude trápiť
Nuž... Už dávnejšie som sa chystal na túto tému niečo napísať. Je tu kopec profilov a naozaj krásne ženy potom dvojice ktoré sa pofotia a samozrejme prezentujú.. Je to vzrušujúce a kto by potom nepustil uzdu fantázii.. Dokonca v inzerátoch ponúkajú stretko s párom ci ženou či samotným mužom.. Sú sebavedomí až takmer arogantní samozrejmé nie všetci pri odpovedi keďže su si vedomí ze môžu vyberať ale nedochádza im ze jeden I druhý partner sú náchylní I tak za určitých podmienok podviest toho druhého.. Takže nelam si hlavu lebo všetko má svoju cenu aj muž aj žena. Stačí hrubá peňaženka a môžeš mať akúkoľvek a darmo sa tu budú do mňa teraz obuvat.. Jednoducho je to tak... Na jebačku musí mať chuť a ak ju mala a on ju dal na stôl bez peňazí tak jednoducho chcela a pošli ju k vode. Potom je tu možnosť ze jebačku nechcela ale mala niečo zato.. A takých je 90 percent žien. Hrajú sa na dámu no vo vnútri su predajne takmer všetky. Či si nájdeš zajtra alebo o mesiac inú budeš na tom rovnako... Trtkaju a chcú rovnako ako muži... A že sen? Sa tomu neveríš.. Ona ťa reálne podviedla len to to takto diplomaticky povedala
(bearbeitet)
Mam tendenciu suhlasit, teda skor predpokladat, ze to nebol iba sen. Ak zena s niecim takym pride, nikdy to nie je iba tak, medzi recou, ako zaujimavost. V tom, co ti povedala, a ze ti to vobec povedala, treba hladat hlbsi zmysel.
Ale ako rozvod v tejto faze? Ja ti neviem. Skor by som sa snazil z toho vytlct co najvacsi kapital... %)
Aj ked je pravda, ze ludia sa rozvadzaju aj pre ine hovadiny.
Je to na tebe.
Ale ako rozvod v tejto faze? Ja ti neviem. Skor by som sa snazil z toho vytlct co najvacsi kapital... %)
Aj ked je pravda, ze ludia sa rozvadzaju aj pre ine hovadiny.
Je to na tebe.
Jednoznačne rozvod,ak nie tak minimalne do klietky hanby a idealne zavolať aj na miniaterstvo spravodlivosti že alej krivdy sa Ti dostalo
dátum registrácie 19.7.2025
téma založená 19.7.2025
Niekto sa tu riadne zabáva... Choď radšej trollovať na Modrý Koník, sliepočky ti to zožerú aj s navijakom.
téma založená 19.7.2025
Niekto sa tu riadne zabáva... Choď radšej trollovať na Modrý Koník, sliepočky ti to zožerú aj s navijakom.
To s tým Modrým koníkom mi nenapadlo, ale je to super odporúčanie. Presne tam to patrí.
Inak tam tiež zakladajú témy typu: ahojte dievčatá, zistila som hroznú vec. Som rozrušená a frustrovaná. Dozvedela som sa niečo hrozné: môj manžel na tajňaša odo mňa MASTURBUJE. Upadla som do depky, poraďte.
No a kočky radia: no čo si, okamžite ber detí a utekaj od tohto uchyla, ihneď rozvod! Veď ťa vôbec neváži! Si predsa manželka, nie kus mäsa/nie slúžka v domácnosti. Veď ťa v podstate podvádza s rukou! na čo ešte čakáš!?
No a kočky radia: no čo si, okamžite ber detí a utekaj od tohto uchyla, ihneď rozvod! Veď ťa vôbec neváži! Si predsa manželka, nie kus mäsa/nie slúžka v domácnosti. Veď ťa v podstate podvádza s rukou! na čo ešte čakáš!?
Vzdy ked si idem otvorit nove okno googlu tak mi tam ponukne x stranok vselijakych a medzi nimi aj modreho kona. Ako mas uplnu pravdu ja mam niekedy dost co tam dokazu riesit🤣
Školáci majú prázdniny a trolling je tiež určitá forma zábavy
školáčka už dávno nie som, ale asi tam aj ja napíšem zopár podobných príspevkov. 😆
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
tak čítal som už všeličo ale toto 
Si ma pobavil takto na ráno.
Si ma pobavil takto na ráno.
A tebe sa sníva o čom?
Vymaž to čo najskôr,…lebo tu budeš za ,…….
Už je…….😂😂🙃😀😆🫣🫣😂😂😂👍👍👍
ukázať tuto tému jeho "nevernej" manželke. A to že žiarlivý manželík tu má založené konto
keby človek mal brať svet podľa ľudí na Amíkoch, tak len všetky prírodné katastrofy na nás :D proste wtf
Nevšimol som si že to bolo iba V SNE. Takže moja odpoveď by sa týkala situácie, ak by ťa podviedla v reáli, nie iba v sne. To že ťa podviedla v sne asi znamená, že má chuť niečo zažiť s neikým iným ako si ty. A na túto situáciu sa moja (mýlna) odpoveď dá plne aplikovať. Osobne so ženou odporučame skúsiť trojku s ďalším mužom.
Pockaj pockaj…. Ty tu riesis ze sa jej snival sen kde mala sex s niekym inym? A preto rozmyslas nad rozvodom? Ako vazne? 🤔 hlavne ze o nas zenach robia na tuto temu milion memeciek🤣
mali by sme tu z týchto príspevkov spraviť nejakú knihu, by sme vyhrali nejakú cenu za humor roka :D
A prečo by si sa mal kvôli niečomu takému peknému s manželkou rozviesť preboha? Veď keď ju ľúbiš, tak by si sa mal tešiť s ňou, mal by si jej dopriať, umožniť aby robila to čo chce. Uvedom si, že všetko čo zažívaš je absolútne ovplyvnené tým, ako to ty sám vnímaš. Vnímaj to pozitívne. Ľúbiť, neznamená MAŤ, ale DAŤ. DAJ JEJ TO ČO CHCE, TO PO ČOM TÚŽI. Uvidíš, že ťa bude zbožňovať. Možno to chcela len skúsiť. Možno len podľahla kráse nejakej chvíle. Podľahla okamihu. Možno sa jej to aj veľmi páčilo. Prečo by si jej to mal upierať. Veď stabilita v manželstve, láska, spolupráca, váš spoločný život nemôže byť ohrozený niečím takým, ako je nevera. Sú tu páry, ktoré bežne praktizujú sex v trojici, alebo majú viac či menej otvorené vzťahy a ver mi, ich manželstvám to prospieva. Nemal by si z toho robiť žiadnu drámu. Je to pomerne bežné, stáva sa to často, ľudia to robia, aj keď nie vždy sa o tom partner dozvie. Osobne oceňujem to, že ti to povedala a teraz máte možnosť to spolu spracovať a určite na tom nájdete veľa pozitívneho. Nevnímaj to negatívne. Možno treba hľadať dôvod a ak je ten dôvod milý, neškodý, terba ho tiež brať pozitívne.
ja som si pozrel váš profil a za pár dní sa mi o vás tiež snívalo. išli sme spolu vo výťahu, nejak intuitívne som vytušil, že by ste mohli byť presne tento párik z amatérov, ktorý hľadá muža. nechcel som byť nezdvorilý, tak som sa nespýtal. keď ste vystupovali, pozrela si mi do rozkroku takým spôsobom, že som si bol takmer istý. zvyšok sna som si nadával, že som nevystúpil s vami a ráno som mal pocit, že mi v ňom narástla kosť. odvtedy čakám na ďalší takýto sen, v ňom sa náhodou pri vystupovaní obtriem o ten tvoj krásny zadok. keď vystúpiš za mnou, tak budem vedieť, že je dobre. je to na rozvod? manželka na mňa dosť žiarli.

Manzelka ma podviedla
Mam velky problem a verim, ze mi pomozete. Manzelka sa mi dnes priznala, ze ma podviedla v sne s nejakym inym neznamym muzom. Uplne ma to dostalo a neviem, co mam robit. Je to koniec mojho manzelstva? Mam sa s nou rozviest? Nikdy jej nic nechybalo, vzdy sme sa bavili o potrebach druheho, vsetko bolo uplne v poriadku. A teraz toto...