Punta križa 2025

Ahoj, ma niekto skúsenosť v tejto sezóny? Chceme medzi 7.8.-10.8. tam ist menšiou obytkou a aj tam prespať. Ďakujeme za každú relevantnú informáciu.

Hledám kamaráda ze Žiliny, se kterým jsem se na Punta Kríža setkal 25..2025, ztratil jsem kontakt, ozvi se, čekám........
....ak by niekoho zaujimali tie iste informacie, tak tu su. S plaze sme sa obytkou vzdy "stiahli" na ofiko parking ku kauflandu(cca 10min jazdy) Cena za 24h bola krasnych 10€, k dispoziicii toalety, smetne kose. Stav toaliet neviem, mame v aute vlastnu. Rano cca o 7:00 sme sa vracali na plaz, ziskali sme fajn miesto na statie a este si aj zabrali dobre tieniste miesto na plazi a dospali tam skorsie vstavanie. V HR je povolena urcita hladinka alkoholu za volantom, tak nejaky ten drink cez den a zbytkovy alkohol nebol problem. Treba si len vozit vlastny alkoholtester. Stastnu cestu vsetkym, ktori sa na Puntu vyberu a nech su tam spokojni, ako sme boli my.
Díky za info. O tomhle parkování jsem vůbec nevěděl. Bude se určitě hodit.👍👍👍
To sme radi, ze aj nase poznatky su niekomu k dobru. Aj o tomto by forum malo byt. Poradit, pomoct, inspirovat...
MJ2
MJ2 Inaktiv vor 11 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
V okolí Punta Križa je zakaz kempovať.
Ale čo viem, tak niekto tam v aute prespaval.
Či sa to tam kontroluje, to neviem povedať.
V okolí punty je stále plno, nájsť niečo v tieni je cez deň skoro nemožné.
Určite treba počítať s tým, že budete mať auto zaprášené jak westernový dostavník.
Všade v Chorvatsku je zákaz přespat v autě mimo kemp - pokuta je 200 EUR na osobu (při zaplacení na místě polovic), policajti objíždějí pobřeží (speciálně na Istrii pravidelně v noci i za svítání).
Zaprasene auto nevadi. Ten zakaz kemperov ano. Vyhoda je, ze obytkou prides aj uprostret noci a plac najdes. Otazne, ci ma o hodinu nezobudi policia s pokutou. Pokojne by som tam platil za parkovanie, ak by slo. Aj tak vdaka za info.
Myslím, že sa to tam až tak nerieši.
Ale hliadku mešťákov som tam už zaregistroval asi 2x.
S tym prášením som to myslel tak, že by to chcelo zaparkovať tam, kde tolko aut nejazdí.
Ahoj nevím jestli jsi to tam kontroluje ale přespává tam v autě hodně lidí já tam parkují auto a spím na lodi příští víkend tam budu rád se s někým seznámím popovídám zajdu na pivo Budu tam mít loď tak můžem klidně i někam zajet
S lodí tam kotvis niekde na boji, alebo vlastnej kotve. Na 90% sme rozhodnuti ist smer Chorvatske nudaplaze. Cca piatok-sobota by sme mohli byt punte
Ahoj, škoda, že nebudeš začátkem září. My budeme 30.8. - 5.9. pivko a výlet lodí by byl fajn.