Mám to podobně. Tak jsem měl takové choutky to zkusit. Jednou už bylo namále. Byl jsem na seznamovací schůzce a vypadlo to docela fajn. Pán měl teda občas takové řeči, jako abych to po tobě musel dodělávat, mušíš být takový a dělat tamto. Připadal jsem si jak ve škole. Ale nakonec to nedopadlo skrz jejich hloupost a nedůvěryhodnost. A po této zkušenosti se mi moc do další akce nechce.
Chce to jen vystoupit ze své komfortní zóny a myslet na to, že když se to nepovede, tak ty lidi už nemusíš nikdy vidět.
Chce to jen vystoupit ze své komfortní zóny a myslet na to, že když se to nepovede, tak ty lidi už nemusíš nikdy vidět.
Ahoj, jednou se mi to podařilo a bylo to super… Bohužel skrz čas a vzdálenost mezi námi to nešlo udržet déle ale určitě doporučuji 👍
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Je to můj velký sen najít starší pár, co by mě vzal mezi sebe.... Je ale těžké někoho najít.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
přidat se k páru
Zdravím. Mám touhu zkusit sex s cizím párem. Jen z toho mám obavy, jsem stydlivější a mám strach, že si uříznu ostudu před cizíma lidmi. Má si cenu splnit sen i za tuto cenu? Popřípadě poradí někdo něco?
Děkuji