boli ste niekto v poslednej dobe v Therme? Ake ste mali zazitky/pocity?
Therme wien je najhoršia sauna kde som bol, určite je besenova/ permon či poprad lepšie ako wien. Ludia s mobilmy si fotia a natačaju nahych ludi, nikto to nekontroluje. Pohlady ziadne ani nič na tuto temu. Malo mladych žien, cele prostedie posoby tak mestsky špinavo a vypouživano ak ked som nikde špinu nevidel ani smrad proste posobilo to na mna tak nesaunovo. Moravia je super tam sa nam pošťastilo a rozdali si to pred nami vo vyrivke. Erding je mega maximus ok. Ale nejake eroticke napanie je fakt len o štasti
Ja mam prave opacne skusenosti, ludia sa naozaj nehanbili a najma cez vikendy je to plnsie a navecer boli zeny ovela viacej odvaznejsie. Su tam samozrejme aj starsi, ale praveze dost aj mladych co si tam prisli uzit.
a prosim ta, ked to porovnas s Moraviou, ake to tam je? V Therme fakt ze takmer nikto nebol zakryty plachtou v suchych a v parnych len bez plachty. Pytam sa ze ci ta Moravia stoji za to, lebo ja som bol z Therme fakt ze milo prekvapeny
To tam chodíš očumovať druhých??
skor sa zabavat s open minded parmi
Bol som raz therme a raz moravia a moravia vyhrala aj prijemnym prostredním aj ľudmi. Pred tým som čítal recenzie a potvrdilo sa mi v Therme presne to čo písali v recenziách . A to že ma tam stalkoval nejaký mastný 120 kg uchyl ani nespomínam to je malý predpoklad že sa to niekomu udeje. Každopádne choj skusiť a potom klud napíš ako bolo ale zamňa pôjdem radšej skusiť niekde inde.
jasne, pojdem a porovnam, ale podla mna by si mal dat este raz sancu Therme, hlavne nedele tak poobede az do vecera do 9, su tam aj pary co hladaju zabavu ale jasne, treba mat aj stastie.
Tebe sa tam už pošťastilo dačo ?
Therme Wien
Chodí niekto do Therme Wien? Hlavne ma zaujíma saunová FKK zóna Je tam veľmi uvoľnená atmosféra, občas nejaké pohľady a tak...
Napíšte, čo ste tam zažili prípadne aj čo ste videli 😉