Tantra masáž

Kdo má zkušenosti s tantra masáži?

Linari28
Linari28 Inaktiv vor 11 Monaten
Paolo227
Paolo227 Inaktiv vor 11 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Vždy je to, o tom, kdo tu, masáž dělá. Pokud nepracuje s energií, tak ti udělala jen načančanou erotiku, za peníze tantry. Více peněz za méně muziky. To tu nabízí většina.
Paolo227
Paolo227 Inaktiv vor 11 Monaten
Kolik lidí je vůbec schopno rozlišení mezi erotickou a tantra masáží?
Co chápou a předvádí pánové je, dvakrát ti poplacam rukama záda a teď se nám to nějak zvrhlo.... 🙄
Já byl s přítelkyní na párové masáží a super i když si vybrala maséra a ne maserku jak chtěla původně. 😂
Jo je to fajn...ale fakt jako tantra a ne erotická masáž...někteří myslí,že je to to samé,ale ani náhodou 🙂
Taky by mě zajímal v čem je ten rozdíl.
I pro ty co v tom nehledají ezo práci s čakrama a prouděním energií je tam velký rozdíl. Nejlíp to přirovnat asi k tomu, že je to rozdíl jako mezi sexem rychlovkou na záchodcích na diskotéce a nebo sexem ve wellnessku, kde si pronajmete na pár hodinek soukromou koupel v růžích. Obojí je technicky vzato sex. Ale jedno je prostě jen o tom z toho co nejdřív vymlátit orgasmus a jít dál. To druhé už je pomalejší, v úplně jiné atmosféře a pověnuješ se tam příjemně celému tělu a ne jen rozroku.
Ero masáž je tom, že lehneš, masér tě pohoní a hotovo.
Tantra masáž je o tom, že prvně pokecáte u čaje a občerstvení (klidně 20+minut, aby na tebe nehrabal úplně cizí člověk) a pak při příjemné hudbě, svíčkách, s vonnými olejíčky se ti třeba 2-3h věnuje, od prstů na nohou až po škrábání ve vlasech.
Tomu pak odpovídá i to, že ero masáže často vidíš naceněné na 30-60minut, zatímco tantra se pohybují tak 2-3h s možností si připlatit za delší. (bearbeitet)
Ve zkratce tantra pracuje s energiemi,duchovnem a erotická masáž je prostě masáž, která je ucelove zakončena šťastným koncem 🙂
Zbožňuji oboje, ale máš pravdu. Jsou to dvě odlišné disciplíny 😃
Linari28
Linari28 Inaktiv vor 11 Monaten
U tantrické masáže je nutné znát energetický systém těla (meridiány a čakry) umět pracovat s energií, to znamená minimálně Reiki aspoň 2 stupeň nebo to mít vrozené. Umět vést energii v drahách, nejlépe bez doteku. Umět harmonizovat čakry. Je tam úplně jiný prožitek než u ero masáže. U ero masáže se s energií nepracuje. Často se načančaná ero masáž vydává za tantru.
Ano s tím naprosto souhlasím a pak člověk zjistí že za údajnou tantrickou masáž s extra službami zaplatil násobně víc než za běžnou ťapku s plnohodnotným sexem.

Za mě erotické masáže jsou jen vyhozené peníze za chvilkový pocit blaha. Kdežto dobře provedená tantrická masáž vás skvěle uvolní, odblokuje a nabije energií na dlouhou dobu.

Zatím nejlepší tantru co jsem zažil byla u téhle slečny amateri.com/cs/lide/2248990/Tantra-masazee.