Fetiš použitých nohavičiek

Ahojte, mám takú uchylku a doma keď manželka je v práci vyberem jej použité tanga nohavičky a normálne ich voniam ... dám si ich na nos a urobím sa. Robí to tiež niekto?

Nonstop111
Nonstop111 Inaktiv vor 2 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nonstop111
Nonstop111 Inaktiv vor 2 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
V rámci predohry takto občas blbneme s kamoškou - raz mi ona dá svoje nohavičky cez oči, nos a ústa, inokedy zas ja jej svoje slipy. Ak v nich predtým behala dosť dlho nadržaná, je to super 👍.
Žilina kto honieva s nohavičkami?
Ja honievam z nohavičkami v práci od mojej kolegyňki
Tiež mám rád použité nohavičky beriem ich žene ovoniavam aj olizem tá vôňa a chuť je super. Potom si ich omotam okolo vtáka a vyhonim.
Tiež rád čucham nohavičky svojej netere.....
Milujem to tiez... clovek sa citi az zvrateny, ked ma chut na navsteve sahrabat v kosi na pradlo a cuchat picacinu z gatiek,je to nieco uzasne. Je vas viac, ci len ja som takyto jebly?
Ja mam kľúče od bytu priatelkinej sestry a jej chodím na nohavičky keď odíde do prace nedávno si kúpila vibrator a necháva ho špinavý... To je slasť...
Tak odfot vibrátor aj jej nohavičky
Mam odfotene dokonca som sa dostal niekedy aj do jej notebooku kde sa sama fotila.
Tiež by som rád videl nohavičky a vibrátor
Ano tiež to robim, je to mega vzrušujúce ju takto citit cez nohavičky. Občas si ich vezmem so sebou a cely den tajne privoniavam. Potom som večer na nu taky nadržany ze to neviem vydrzat.
zdravím a neposunul by si partnerkine nohavičky ďalej *18**18*
ano je to nádherné tiež ich rád voniam*15*
Manzelke voniam kazdy den je to raic. Este ked su mokre od stavy a mocu
Ahoj, raz som nasiel vonku pri chodniku nohavicky, bolo v nich akoby semeno alebo vytok z kundy. Zobral som si ich a v lesiku obliekol pod nohavice a potom si do nich vyhonil. Boli hrozne tesne, ale bol som tak vzruseny ze to inak neslo