Orgasmus z prostaty

Máte rady jak si co nejlepe drazdit prostatu? Chtel bych se udelat pres prostatu ale nikdy se mi to zatim nepovedlo, rad bych poznal jake to je

Partner je vzrušivý na prostatě, poradíte dobrý stimulátor? Ráda bych ho překvapila
Na mně skvěle funguje prst. Nejlepe v poloze kdy tam dosahnes a pero sviras svoji pochvou šoupni mu tam ukazovak bez varovani uvidis jak ti v te kunde bude pnout. Pozor muze se ihned udelat. Jinak pro zkusenejsi uz bych potom doporucil analni kolik parada, delsi uzky analni zatka a nakonec vibrator. Ten je super, jen uz je to prece jenom vetsi hracka.
Masírovat prostatu lze i přímo močovou trubicí sondou. Něco k tomu mám v blogu. Je to určitě intenzivnější než přes anál. Jen je tu větší riziko zranění a infekce. Pokud se dodrží potřebná pravidla, je to neopakovatelné. Naopak přes A skoro nic necítím, ačkoliv působit to musí, jelikož po návštěvě ve studiu, kde byla součást i taková masáž prostaty jsem nakonec měl větší výstřik. Jen ta intenzita přes trubici je 1000x větší.
Ahoj, dosvědčuju, že to jde! Nejlepší to bylo s šikovnou partnerkou, která věděla, jak na to. Osvědčilo se začít stimulátorem na prostatu, klidně menším, a pak přejít na dildo, připínáka. Tím mě nakonec zvládla udělat, čistě jen přes prostatu. Je to nádhera. Držím palce!
https://www.aliexpress.com/item/1005006609270938.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.55.18a11802j1hN0j

Perfektní tvar, ale docela brzo se začne loupat. Nemám z toho dobrý pocit.
Tak jsem koupil toto.

https://www.ruzovyslon.cz/oboustranny-vibrator-double-end-21-cm/

Taky se mi zatím nepovedlo úplně čistě z prostaty, vždycky jsem to už nevydržel dokončil to ručně *11*
Chtěl bych to zažít. (bearbeitet)
masážní hůlku z Temu, spíš menší kuličku a nebo manžel udělal tuning...masážní pistoli a tu hůlku spojil,... a to ho udělá jen zadem a brzy
Kterou hůlku z Temu myslíš? To me zajímá, můžu poprosit o odkaz? Mas.pistoli doma mám.
Nejlepší, je když ti pomůže partnerka. Sám si dráždit prostatu je dost krkolomne.
Yep. Já používám njoy pure wand, resp čínskou verzi a není problém se udělat. Ale když ho dam do ruky manželce tak je to neporovnatelné. Sám se udělám ale od manželky to je úplně jako v nebi. Popřípadě se mi to jednou povedlo s vibračním kolíkem co má vibrační motorek na špičce, když jsem na něm seděl a vibroval mi přímo na prostatě. (bearbeitet)
Já nepotřebuji orgasmus z prostaty,teď jsem ho měl z televize,Ta krákavá nadržená zubatá domovnice od kříže se zase předváděla.
Je tady vidno že blbeckove neví která bije bylo by záhodno aby je fialka vyslal na frontu aby pochopili o čem se točí.
Na frontu by jsi potřeboval ty aby z tebe udělali chlapa,tam by jsi nastavoval krk místo prdele.
Nechcete si všichni tři strčit svoje fanaticky-politické mindráky do prdele a jít se bavit na novinky.cz? Tam je to pro vás jak dělané.