Baculky a bobr

Z mé zkušenosti i podle galerií na Amatérech to vypadá, že přírodní ochlupení se častěji objevuje u žen s plnější postavou. Myslíte, že to je náhoda, nebo za tím může být třeba pohodlnost, osobní preference, anebo snaha působit zajímavěji a přirozeněji? Jaký na to máte názor vy?

Ano ženám s plnější postavou více sluší chloupky .
Myslím, že to jestli je dotyčná baculka nebo ne, nehraje roli. Extrémní lpění, na dokonale vyholeném ochlupení začíná být za zenitem (doufám) a nošení přírodního, byť upraveného klínu se vrací do módy na plný pecky.
Ahoj za mě asi každého věc jak se cítí lépe a jestli je baculka nebo ne je už asi jedno, já třeba baculku mám a je krásně holá
Ahoj. Podle mě je to jen náhoda.
Nevěřím, že je více neholených baculek než štihlých žen.
Ale líbí se mi ženský chlupatý klín *22*
Já jsem taky tlustej ale péro si holím. Řekl bych že v tom žádná souvislost nebude.
Myslím si, že bacule tolik nepodléhají trendům a protože je jim to pohodlnější, neholí se.
Myslím si že to asi nemá moc souvislost. Ale asi ženy s lepší postavou chtějí být i dole vždy dokonale upravené, kdežto tamto to až tolik neřeší
“ Lepší postava” ??? 100 lidi 100 chutí 🙂
Myslím si že je to věc názoru kdo a jak to má tam dole třeba můj názor je že chlupaté se vracejí do módy s trochou úpravy ale důležité je aby byla čistá a voňavá
To je zas pitomost 😳. Též jsem krev a mléko a váha nikdy neovlivňovala jak se holím.
Jestli to není tím, že se jim přes ten břich blbě ohýbá a jsou líné se pak oholit, protože je to únavnější než u hubených holek.
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktiv vor 10 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak tuto souvislost až tak nepozoruji, ale zase bych řekl, že dost baculek, řekněme těžšího kalibru, má to ochlupení dost řídké... Čím to může být??
Tak to nevím, ta moje má fakt mega prales😁 Ale je fakt, že je to opravdu lehký kalibr😉