Problém sa zoznámiť

Ahojte. Mám problém nájsť si ženu. Som po dlhoročnom vzťahu už asi rok sám a nemôžem si nájsť partnerku na vzťah a na sex už vôbec nie. Už som z toho zúfalý

ak sa ti nedari musis zmenit doterajsi pristup lebo asi nieco robis zle, dnes je zoznamovanie hlavne o online takze sprav si profil na zoznamovacich apkach tinder, badoo... urcite popracuj na fotkach kup si nove veci popros niekoho nech ta nafoti pekne v beznych situaciach napr. na kave v restauracii len tak na ulici, v prirode, pri sporte... dbaj na vyplneny profil
Čím viac sa budeš snažiť, tým to bude tažšie. Skús najprv zľahka iba nazáväzný small talk a keď si naberieš istotu vo svojom vystupovaní prejdi k flirtu. A zostaň na tomto leveli, kým nestretneš takú, kde zafunguje chémia. Ale na sex ani nemysli. Príde to samé. Príležitostí je kopec: pokladníčky, zákazníčky v obchode, reštaurácii. Skvelé miesta máš na výstavách, knižniciach, wellnessoch ale i v mhd. Trénuj a netlač na pílu! Nezabudni, že pri tejto aktivite je menej viac.
Myslim ze odpoved je v tvojom prispevku a komentoch, skus sa prestat snazit a zufalo hladat, zamakaj na sebe a hlavne na svojom sebavedomi lebo sa len lutujes a si zufaly a podobne kktiny. Sa preber chlapec myslis ze zeny hladaju zufalcov a ufnukanych chudacikov??? sorry za uprimnost , chcel si radu
Mám to úplne obdobne. Som po ôsmich rokoch, teraz 4 mesiace nezadaný a vôbec neviem ako by som mal niečo také podniknúť :D Neviem moc ani kde a ani ako :D
Ja som skúšal zo začiatku ísť niekam na diskotéku do mesta, trošku sa odreagovať a niekoho spoznať.
hej, tiež sa tak občas niekde idem kuk, ale ako introvert bojujem hlavne so sebou
nonsenses
nonsenses Inaktiv vor 9 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ďakujem za radu. Ja viem ze je problém na mojej strane, ale nikdy som nebol taký že by som vedel zbaliť ženu (divná povaha)a v tejto dobe mi to príde úplne nemožné. Neviem sa proste predať a zaujať tu ženu. (bearbeitet)
nonsenses
nonsenses Inaktiv vor 9 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak asi niečo robiš zle kamoško