Jesenice u Chebu, nudapláž. Jezdím tam celkem pravidelně, hlavní pláž je slušňácká, ale ty vedlejší ne.
To by mě taky zajímalo. Ale asi jedině ta Jáma a jinak nic :( Škoda.
Kdyby bylo takové místo v okolí Sokolova, tak bych tam pravidelně posílal svého otroka, úplně nahého aby tam byl k dispozici.
To bych taky rád věděl třeba teď hned Chebsko sokolsko proč ne něco vymyslíme
Škoda že jen kluky 🥒🥒
Na holky koukáme radši, ale většinou se moc neukazujou 😀 mě se teda líbí i pěkný ptáky, tak to mám jednodušší…
Ahoj a kam chodíš ? Rad bych tě pozoroval ja rad jezdím na Jamu na nudy pláž a taky řád chodím honit do přírody hodně do lesa a chodím jen tak nahý po lese blízko lidi nebo honím a lichotí mi když jde někdo okolo a začne honit taky ať muž nebo žena ja ho nebo ji vidim v dálce jak se diva dělám ze ho nevidím ale vim oni nebo o něm. Rad bych se podíval na tebe jak si to děláš napiš můžeš mi napsat soukromou zprávu kam chodíš a kdy tam budeš ja ti napíšu kam přesně chodím ja na oplátku
Ahoj, jáma je fajn, chodíš tam teď nebo někam v okolí? Rád bych se díval a pohonil při tom, když se budeš po okolí procházet obnažený.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ahoj, co je Jáma? Nebo spíš kde.
Místní zatopený lom kde se choti koupat na jednu stranu v plavkách a půlka je naturistická pláž a na druhou stranu chodí rybáři
No jo, ale kde to přesně je? U jaké vesnice nebo města. Neznám to tam, ale klidně bych rád někdy navštívil.
V Karlových Varech u vesničky Otovice
Ahoj. Můžu se podívat jak si to děláš?
Ahoj. Ty bys ráda diváky?
A ty chodíš někam ja bych se i podíval

Karlovarsko kam chodíte honit?
Rád bych se někde na Karlovarsku díval na kluky, jak si honí, mrdaji....chodíte někam na Karlovarsku?