vztah s profesionálkou?

šli byste do vztahu, kde si žena vydělává sexuálními službami pro jiné muže? Případně se pro to rozhodla během vztahu?

Aniž bysta byli kanda...

Za mě, jo pokud je to forma zábavy.

Naopak holky které si neumí vydělávat na živobytí jinak než sexem jsou pro mě nepoužitelné blbky které nechceš.
Mě by nevadilo kdyby si moje partnerka vydělávala sexem. Svým způsobem si tak vydělává i se mnou. :)
Nooo... Nevím nevím, jestli je rozumné poradit si od lidí tady, na amatérech.

Možná je zde pár lidí, kteří mají rozum a nějak ti poradí.
Z naprosté většiny je zde hromada honičů a virtualních kanců, kteří by si s jistotou uměli poradit s ní a život s ní. Probert to s ní a ne tady.

Když si všechno vyjasníte, jste ochotni tolerovat se, podporovat se navzajem tak jdi do toho.
Ty s ní budeš žít a ne honiči, křovci na amatérech. Ber to tak, že to je její dobře placená práce a když jí budeš oporou a ona to bude vědět, tak to bude fajn pro tebe.
Ne. Nemám na to povahu, ve Vztahu se nedělím a to platí oběma směry, ani mě to nevzrušuje. Vícečlenný jednorázový zážitek po vzájemné dohodě a výběru, bez nátlaku, za plné důvěry, to se dá, ale to je něco jiného. Neodsuzuju to u ostatních, jsme různí a ti, co to tak mají, nejsou pro mě horší/lepší lidé, prostě to je jejich věc, hlavně, že jsou šťastní... pokud mi to necpou :)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já se ptám nezaujatě a právě s ohledem na to, kolik lidí tu je víceméně s kladným vztahem k sexu... a v rozdílu "já vs ona"
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Přímo prostitutka by vadila. Ve virtuálu je to její věc.
Přesně takhle to mám hozené i já. Real by mi vadil, virtual vůbec.