Ahoj ja spartnekrou meli bychom zajem o 4 zena je bi ja hetero
Porad to funguje? Jake to je a kdo tam chodite?
To by mě také zajímalo. Má někdo teď nějaké zkušenosti?
Funguje a chodíme..👍............................
někdo dneska nahé koupání Modřice Hastrmánci?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Chodi odsud někdo do Hastrmanci v Modřicích?
Díky za odpovědi, chtěl jsem se zeptat jaký to tam je ale už vím :)
Dej vědět až tam půjdeš
Ozvi se chci te vymrdat
zítra se s někým potkám? :)
Dnes někdo jde ???
kdy tam pudes rad bych te poznal. Byl by nekdo ochotny tam se mnou jit, sice nevidim, ale o to je to vetsi sranda.
Ahoj, můžeš mi napsat ohledně nahého koupání Hastemánci? Chci se zeptat jen informativně
V Modřicích je welnesko Hastrmánci, kde je 2x týdně nahaté koupání (jen koupání) a v nedalekých Želešicích běží sw párty, viz srazy.
Zdravím,, jaké je tam věkové rozpětí prosím vás? Děkuji
18-70 :-) ale už jsme tam 4 roky nebyli
A nejedná se spíš o Brno Želešice? Kousek od Modřic?tam se akce konají. Například příští vikend, v patek i v sobotu, 21.11 i 22.11. Najdeš to ve SRAZY.
V sobotu se tam zrovna chystáme.
V sobotu se tam zrovna chystáme.
Hastrmánci...............
Pokud se nepletu tak v modřicích bývalo jen nahaté koupání nic víc
A kde by to údajně mělo být? To mě taky zajímá.
Je to každý čtvrtek od 19:00 nahé welness V Hastrmanci :) poslal bych vám screen s detailními informace ale bohužel mi nejde vám napsat ...
Ahoj, pokud se chceš stavit na sraz amatérů v želešicích tak nejjednodušší budeš mít sledovat jeden profilů co tyto akce pořádají jako například kockyapsibrno1 , detaily a dané téma je pak od nich zveřejněno pod srazy
Ne, tam rozhodně už nechci, nejsem blázen.
Jen čistě ze zvědavosti, mohla by jsi mi popsat do zprávy co tě od srazu v želešicích tak odradilo, že jen pomyšlení na to, že by jsi tam měla zajít tě posílá skoro do blázince ?😅😄
Také by mě to zajímalo😀
V modřicích jsou Hastrmánci, nahé koupání ve čtvrtek, v sobotu a neděli večer
http://hastrmanci.cz/wellness/wellness-centrum-hastrmanci-modrice/provozni-doba/
http://hastrmanci.cz/wellness/wellness-centrum-hastrmanci-modrice/provozni-doba/
To spis jsou Zelesice. Kousek od Modric. Viz Srazy.
Právě nevíme proto se ptáme 😜
A odkud je ta informace, nebo něco detailnější nevíte? V Modřicích jsem skoro denně a nikdy jsem nic takové ani nezaslechla právě.
Pokud chcete nějakou akcí,tak vás pozvu k sobě

Brno Modřice
Ahoj doslechli jsme se že v Modřicích se konají občas nějaké akce ale nemůžeme nikde nic najít 🫣
A rovnou se zeptáme.
Máme zajem idealne o bi ženu či normální pár s bi ženou. Jde tam něco takového vůbec najit? Nikdy jsme nikde takto nebyli .
My pár kolem 35😜