Brno Modřice

Ahoj doslechli jsme se že v Modřicích se konají občas nějaké akce ale nemůžeme nikde nic najít 🫣
A rovnou se zeptáme.
Máme zajem idealne o bi ženu či normální pár s bi ženou. Jde tam něco takového vůbec najit? Nikdy jsme nikde takto nebyli .
My pár kolem 35😜

Ahoj ja spartnekrou meli bychom zajem o 4 zena je bi ja hetero
Porad to funguje? Jake to je a kdo tam chodite?
To by mě také zajímalo. Má někdo teď nějaké zkušenosti?
Funguje a chodíme..👍............................
někdo dneska nahé koupání Modřice Hastrmánci?
Ka_84
Ka_84 Inaktiv vor 5 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Chodi odsud někdo do Hastrmanci v Modřicích?
Díky za odpovědi, chtěl jsem se zeptat jaký to tam je ale už vím :)
kdy tam pudes rad bych te poznal. Byl by nekdo ochotny tam se mnou jit, sice nevidim, ale o to je to vetsi sranda.
Ahoj, můžeš mi napsat ohledně nahého koupání Hastemánci? Chci se zeptat jen informativně
V Modřicích je welnesko Hastrmánci, kde je 2x týdně nahaté koupání (jen koupání) a v nedalekých Želešicích běží sw párty, viz srazy.
Zdravím,, jaké je tam věkové rozpětí prosím vás? Děkuji
18-70 :-) ale už jsme tam 4 roky nebyli
A nejedná se spíš o Brno Želešice? Kousek od Modřic?tam se akce konají. Například příští vikend, v patek i v sobotu, 21.11 i 22.11. Najdeš to ve SRAZY.
V sobotu se tam zrovna chystáme.
Pokud se nepletu tak v modřicích bývalo jen nahaté koupání nic víc
A kde by to údajně mělo být? To mě taky zajímá.
Je to každý čtvrtek od 19:00 nahé welness V Hastrmanci :) poslal bych vám screen s detailními informace ale bohužel mi nejde vám napsat ...
Ahoj, pokud se chceš stavit na sraz amatérů v želešicích tak nejjednodušší budeš mít sledovat jeden profilů co tyto akce pořádají jako například kockyapsibrno1 , detaily a dané téma je pak od nich zveřejněno pod srazy
Ne, tam rozhodně už nechci, nejsem blázen. *3*
Jen čistě ze zvědavosti, mohla by jsi mi popsat do zprávy co tě od srazu v želešicích tak odradilo, že jen pomyšlení na to, že by jsi tam měla zajít tě posílá skoro do blázince ?😅😄
V modřicích jsou Hastrmánci, nahé koupání ve čtvrtek, v sobotu a neděli večer
http://hastrmanci.cz/wellness/wellness-centrum-hastrmanci-modrice/provozni-doba/
To spis jsou Zelesice. Kousek od Modric. Viz Srazy.
Právě nevíme proto se ptáme 😜
A odkud je ta informace, nebo něco detailnější nevíte? V Modřicích jsem skoro denně a nikdy jsem nic takové ani nezaslechla právě.
Pokud chcete nějakou akcí,tak vás pozvu k sobě
Paolo227
Paolo227 Inaktiv vor 8 Monaten
Ka_84
Ka_84 Inaktiv vor 5 Monaten