No ako pochval sa. Skúsila si to ? Ked tak napíš súkromnú spravu rad o tom pokecam
Jednoznačne choď do toho lebo ešte na 100% záujmeš tyti o tom dajú vedieť a dá ti pocítiť že si to vážia tí čo majú v opačný názor na to že ťa nemusí trápiť lebo tam ani nebudeš vedieť.
Ty nejsi divana si len poctivou úchylná perverzacka hlavné je že vieš že to neni až tak úplne v poriadku chcieť také niečo no pocit nadrženosti silnejší
Ty nejsi divana si len poctivou úchylná perverzacka hlavné je že vieš že to neni až tak úplne v poriadku chcieť také niečo no pocit nadrženosti silnejší
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Urcite to nerob.Ja som to tak mal a nakoniec sa ukazalo , že vela mojich znamych je tu na amateroch . Preto uz ked tak tvar posielam jedine do sukromnej spravy
Ahoj napíš do pošty dik
My to robievame tak že všetky albumy a videa máme bez tváre pretože predsalen máme deti ale keď to na nás takto spontánne príde ideme do chatu a vysielame na živo úplne so všetkým.
s tvárou ani nie, ale ak máš tetovanie tak to ukáž a niekto ťa možno spozná
Aj mňa to vzrušuje. Som asi trochu exibicionista. Milujem nahotu, rád sa ukazujeme nahý. Zbožňujem nudapláž, kde ma všetci vidia. Ale písal som tu reakciu jednému čo reagoval na tvoj príspevok, aké môžu byť dôsledky. Ty si iba myslíš, že to tam dáš iba na 5 minút, ale náhoda je blbec a nikdy nevieš, kto z tvojho okolia ťa zrovna uvidí. A ako tu niekto písal, že čo je raz na nete, je tam stale, aj to je možné, hlavne dnes v AI. Ale v podstate chápem tvoje vzrušenie.
Nie........nebuď hlúpa....
.
.
Tvar nikdy. Ak tu bude čo i len sekundu, môže byť potom na nete roky.
Ahoj napíš do pošty dik
Uplnú istotu možeš mať len vtedy,ak žiadna tvoja fotka s tvárou neunikla na internet a nikto si ju nevie spojiť s tvojim nickom.Ak už unikla a vie,tak v čase AI je iba záležitosť času a úsilia aby sa to spojilo a tým pádom aj celá postava aj s tvárou,to AI vie urobiť veľmi verne...
Ahoj, tiež som nad tým uvažovala , ale nakoniec som to vzdala a fotky s tvárou posielam len v správach , je to asi lepšie a k tomu súkromne webky s tvárou
Aj tváre v správach sa môžu dostať von no a potom ?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Rosim o tvoju tvar do spravy na vystriekanie.. mna to strasne vzrusuje.. dovolit mi vidiet, odhalit sa.. a vystriekam sa..
Ahoj napíš spravuteraz
Ahoj Dominiko, na malém městě bych to nedělal. Lidé jsou schopni všeho možného. Ve velkém určitě. S
Uz si to riskla?rad by som si to uzil
Dominika veselo do toho, zdieľaj sem tam galériu s tvárou, ja som za ;)
Ahoj, to som zvedavý,či nájdeš na to odvahu .
Rad by som si ta pozrel 😉
Nie si divná... Vzrušuje to aj mňa.. Pár krát som to spravil no treba i tak všetko s mierou... Pokiaľ ťa vzrušuje to že sa nad tebou niekto vzrušuje tak ako mňa kľudne posli... Dam tiež a lepšie iné co v galérii niesu
Riekol som a niekomu sa to páči,niekomu nie,,,,ale máš pravdu že je to trochu vzrušujúce
..dnes fotím a točím video s kamarátovou manželkou. Nik by to do nás nepovedal a je to brutál vzrušujúce. Tiež mám v hlave predstavu ako si tie fotky, alebo video pozerá niekto úplne cudzí a rajcuje ho to:) Musím sa dnes na to spýtať, či to sem na chvíľku nezverejníme:). Zatiaľ sme sa odvážili len na poviedku:)
Nerob to. Chvíľa vzrušenia nikdy za to nestojí.
Prečo myslíš ?????
Vzrušenie pominie za pár minút a prd po ňom ostane. Následky zneužitia osobných údajov sa môžu ťahať roky.
No váhal som tiež, ale dal som nech sa robí čo sa robí 🤣
Ja to mám tak isto…už som to spravil mám tu ten album vypnutý a vždy keď na to dostanem chut aktivujem ho, nikdy to nebolo dlhšie ako dve tri minuty a zober si že už tam mám aj tak tri komentáre a 54 lajkov:D nechápem ako to niekto stihne ale je to tak
to naozaj? Budem sledovať a dám ti lajk 😘
Si milá ale neviem či to ešte risknem lebo aj tak mi tu píšu a lajkujú všetko iba chlapi :) Ale do správy nemám problém ;) však napíš a pokecáme o tej našej exhibicionistickej zálube :)
Dufam ze to dostanem aj ja. :)
Čo presne ťa na tom láka a vzrušuje? Že by ťa predsa len videl niekto, kto ťa pozná alebo? Čo presne?
však to tam presne napísala, čo ju na tom vzrušuje :D
Že by ju “niekto videl” a videl niekto, kto ju pozná, je sakramentský rozdiel. Rozumieš po slovensky? Milujem tých, čo majú potrebu reagovať na tých, ktorí sa ich na nič nepýtali.
stačí si prečítať celé vlákno a presne to tu píše. Nemusíš sa na nič pýtať a nik nebude na teba reagovať :P
Aj mňa to láka vzrušujúca predstava
Tak skus rad ta uvidim
Začni aspoň s galériou bez tváre ;) ..alebo teda nech to má grády - s čiastočnou tvárou - bez očí
Určite to je lákavé pre teba a nie len pre teba. Menej premýšľaj a viac občas konaj vyskúšaj.....ak máš pocit niečo spraviť sprav ja budem rad 😉chcel by som ťa zažiť ale len diskrétne! Napíš mi
My robíme niečo podobné, ale naživo.
"To vzrušenie, že by ma niekto mohol vidieť a zároveň dúfať, že sa tak nestane."
Tak to mam rad aj ja
vo verejnej saune ...
No to by som uplne skamenela 😅
Príď raz s nami... pozrieť sa, príp aj skúsiť 
Ak máš záujem, napíš správu!
Ak máš záujem, napíš správu!
No aj mna to veľmi láka, par krát som honil na webke takto. Raz spravim aj galerku a dám ju na par minút
Ahoj.. Jasné tiež ma to vzrušuje no musíš rátať že valna väčšina je tu co má IQ pod 80 takže len tvoju tvár zneužije npr na vydieranie
Ahoj. Áno je to vzrušujúce a zároveň riskantné. Ale aj ten čo ta tu spozná je tu za podobným účelom, keďže vieme o čom je tento web.
Ahoj. Tvoje pocity velmi dobre poznam. A rozumiem im. Tiez som bol na tom podobne. Az som raz tu odvahu nabral a .. odvtedy davam iba take s tvarou. Vzdy ked mam od niekoho navstevu profilu, tak mam vzrusivy pocit ze ma videl a mohol poznat. Alebo si na to spomenie ked sa v buducnosti mozno stretneme. A uz sa mi ozvalo par ludi, ktori ma stretli aj nazivo. Vtedy si poviem ze “No a co sa stalo? Nic.” Takze ak Ta to laka, chod do toho.
Máš v zásade pravdu, lebo keby sa každý staral sám o seba, bolo by to ok. Ja som tiež pred mnohými rokmi uverejnil s manzelkou galériu kde som nezakryl tváre. A predstáv si, že nás tam niekto, v tej záplave státisícov galérii, spoznal. To by mi nevadilo, ale bola to pre ho senzácia. Hneď to musel vytrubit každému, kto ma pozná, lebo je to pikoska. A to už nieje príjemné, keď na to upozorní a každý kto dovtedy ani nevedel že existuje táto stránka, hneď ide a pozrie si ťa. A hlavne tí musia dať vedieť, že ťa videli. A odsudzuju. A žiaľ spoločnosť vie zájsť ešte ďalej a na niektorom pracovisku by to mohlo šéfom vadiť....atď. Skrátka, je to veľmi rajcovne, pre nás, čo nás vzrušuje, ukazovať sa a byť videný, ale vždy si treba uvedomiť možné dôsledky.
Ak ťa to vzrušuje tak do toho choď. Všimol som si už že niektorí to robievajú hlavne v nočných hodinách. Ja som napríklad pár krát v noci na chate zapol webku a vyhonil som sa tak že má bolo vidieť aj s tvárou.
Zaujimava myslienka. Vsak su tu obcas galerie z tvarou a akterka sa v popise pyta, kto ju pozna z videnia.
Ja som také ešte nevidela, ale to už je asi divné, keďže asi ide o partnera čo ukazuje partnerku, možno aj bez jej vedomia...
uz si ju zverejnila? ci este nie?
mam otazku vies napisat spravu?😊
mam otazku vies napisat spravu?😊
Aj teraz najdes galerie zien s tvarou a je zjavne, ze bez ich suhlasu to nikto nezverejnil. Niektore byvaju velmi odvazne

Risknúť galérku s tvárou?
Veľmi ma vzrušuje predstava, že zverejním svoju galériu s tvárou. Niekedy počas noci, len tak na chvíľu. Asi by som nerozdýchala ak by ju niekto videl, ale neviem na to prestať myslieť. Tak na 5 minút a potom preč s ňou. To vzrušenie, že by ma niekto mohol vidieť a zároveň dúfať, že sa tak nestane. Hotová som z toho. Už ste to niekto takto riskli? Videl vás niekto? Vzrušuje vás to tiež alebo so divná?