Špatný sex

Má někdo taky problém že spí s vámi žena třeba jednou za 3 týdny a když se s vámi vyspí tak je to rychlé a moc si to nežijete?

Buď v klidu, slyšela jsem od svých partnerů různé věci a sama nevím proč to my ženy děláme… ale věř že i muži mají kolikrát menší potřebu než ženy
No s mojí ženou máme sex tak 5 krát za rok a to se snaží aby nebyl vůbec žádný. Ale rečima to potřebuje 5 krát denně. Nelepší se to a vlastně to stálo vždycky za prd.
Tak asi stojíš za howno, ale to musíš řešit s partnerkou
Pokud jste ve vztahu a milujete se, je tak by sis o tom měl promluvit především s ni. Je to o komunikaci a důvěře. Tady ti tvůj problém nikdo nevyřeší. To musíte vy oba.
No asi tahle, čím déle jste spolu tak ten sex už není takoví, není chuť, nálada a čas plus do toho děti a sex je minulostí, já jsem ze ze ženckou už 25let a ten sex je v háji
No asi takle...
Jsme se ženou už 26 let a sex máme oba stále rádi. Takže to není o době spolužití, ale především o lidech.
Měl jsem teď milenku, která se svým mužem spí tak jednou za měsíc až dva. Má ho ráda, váží si ho, ale nevzrušuje ji. Takže sex po něm nechce.
Klidně se poohledni po jiné. Zjistíš že takových je víc a musíme si pomáhat
Jinak sex vnimá svobodná žena, ktera prijde z prace, upravi se a vyrazi za galantnim milencem. Jine to je po celodennîm kolotoci, kdy vedle ní padne mažel a dožaduje se sexu, protoze" na to se prece ženil. "
no ja nevim pokavad nekdo lita s detma do skoly do skolky do 3. praci tak je pak logicke ze vecer clovek odpadne a nema chut ani fyzicky ani psychycky. Jak ja vzdy rikam musej chtit 2 hlavy a 2 tela, jakmile jedna velicina nechce, tka je lepsi radej nic nedelat. Ono se modlit aby to uz skoncilo neni moc prijemne. Pak to dospeje k bodu, kdy clovek to uz odmita tak automaticky a to je pak uz pruser.
Blbost, chtěl bych vidět ten váš celodenní pohyb, vy jste chudinky a mi asi nic neděláme??A vy lehnete a mi ještě naopak jdeme za vámi a prosí me ještě o sex, tak nevím, to vy by jste neudělali ale mi jo
Jsem ten první pripad. . Nemam sex jako povinnost. 😀😀
Nehledá sex, hledá objetí, porozumění, intimitu. Pokud ji má může být i sex. Pokud je i sex je spokojený vztah. Je jasné že může být vztah bez sexu ale pak může být sex bez vztahu? A pokud si ho kdokoli najde jinde má právo protějšek na ublíženost? Podle této úvahy by radostně výskal nebo úlevou vydechl že se konečně ty směšné potřeby realizuje jinde. Pokud to ovšem není cíl pro možnost dělat chudáka a schraňovat lítost druhých. Takové chudinky rád kopu do prdele páč si nic jiného nezaslouží.
nez se do toho nutit to radej zadny sex.