Používáme olivový olej, fajn klouže a neškodí. Ale ke kondomu se nehodí.
Baby gel , Johnson & Johson, bohužel se u nás již neprodává, chce to z USA, taky jsme měli kokos, ale ten má po použítí takový divný dojezd. Ten baby je bezkonkurenční, je potřeba to zkoušet i chuťově, když přecházíš na orál.
My používáme dětský olejíček, tam je jistota, že to neobsahuje nic špatného a krásně klouže.
Uz jedině kokosový olej. Bereme si ho i na swingers a všude jinam. Dokonce mám jeden u v aute v kasliku na příhodu co kdyby nahodou. 😁 krasne voni, pritom netluče a hlavne krasne a dlouho klouze. Da se s nim masírovat i sexovat a navic je i zdravý. 🙂
Děkuji. Máte nějakou osvědčenou značku ?
Během dne klidne poslu foto az půjdu kolem auta..😉
Fajn je Saloos (jak už jsem psal dříve). A praktické je tzv. cestovní balení, kdy se již v tekuté formě lépe nalévá do dlaně, nebo rovnou na tělo.
Namazeme se proc ne:p
Dětský olejicek. Nejsme moc na silné aroma a dětský je neutrální.
Ahoj používáme Eroticu od Saloosu. Je příjemný i na hrátky a na citlivé intimní partie. ❤️
Supr je ze je ten olejicek i fajn pri lizani ci koureni na rozdil od jinych a lze ho pouzit i hako lubrikaci pri zasunu bez alergickych reakci.
Přesně tak 😍 ten je úžasný také musím doporučit💓.
Mno, já bych doporučil prachobyčejný kokosový olej. Voní hezky, je přírodní, je kluzký - vždyť je to olej a navíc je i jedlý. Jen je třeba jej před použitím zahřát. Při pokojové teplotě je tuhý.
Doporučíte značku a kde koupit ?
Používal jsem Saloos, ale ono je to asi jedno. Stejnou službu jistě zastane i Bio kokosový olej z Alberta. Hlavně aby byl Bio.

Olej a hrátky
Ahoj. Zeptám se,jaké druhy olejů používáte na sex a mazlení,aby to hezky klouzalo,nelepilo a vonělo ? S jakým druhem a značkou máte dobré zkušenosti ? Lubrikační gely ne,jen oleje. Děkuji