Bunkr 2026

Zážitky, sedkani, mrdani 😃.....

Kdo vyrazí na narozeninovou party?
Ahoj, nechystá se dnes někdo do Bunkru?
Ahoj, přemýšlím ze asi půjdu v pátek.. bL jsme uz jednou v sobotu a bylo hrozně málo lidí-zrovna byl v Praze erotický veletrh.. takže spíš zklamání. Jak to je s pátky? Nejradši bych se domlu il s párem, se kterým by se dalo posedět, pokecat u stolu, abych tam nebyl sam jak trubka..
Ahoj jdeme dneska do Sw klubu v Praze od 19 h když je takový děsný počasí
Tak asi musíš nějaký pár oslovit sám nebo fakt si myslíš že na pokec s tebou bude stát fronta? Když jsme s přítelkyní začali chodit na swingers,tak sólo chlapy aspoň se nějak snažili nás )spíš ji) oslovit,občas pokec,občas nabídli něco k pití apod. , bohužel teď chlapy sedí,cucaji alko/nealko a asi čekají až nějaká ženská poprosí si s ní jít zablbnout. Samozřejmě ještě jsou honiči co čekají za zadama jestli v zápalu vášní jim ženská dovolí se připojit
A tvým názorem souhlasím.. z opačné strany, zrovna v bunkru jsem se snažil oslovit 3 samotné ženy, s jednou jsem so nakonec docela fajn pokecal ale pohledy těch 2 me dost odradili. Nejsem asi tak odvážný abych tak každého oslovovat, zároveň nějak cítím soukromí proto mi přijde alespoň pro me lepší se treba dohodnout tady, že nějaký par ma zajem se bavit s někým dalším a jestli se to večer někam pohne nebo ne je ve hvězdách. Vzhledem k počtu samotných můžu bych prostě nerad byl další z řady ..
1.5. Sw klub Bunkr Praha přidá se někdo 🤔🤔🤔🤔
🤓🤓🤓asi nikdo že 🤓🤓🤓🤓
Přemýšlím, jestli fantasy nebo Bunkr ☺️. Jedu z Ústí 🤞🏼
Ahoj, půjdu zwjtra někdo do Bunkru? 😃
Ahoj. Jen dotaz. Možná blbej 😀 Je v bunkru sauna? Dekuju za odpověď
Čau, kde se bunkr nachází? Mohl bych se stát členem?
Adresu máš na netu a člen být nemusíš.Prostě přijdeš,zaplatíš vstup a potom je to na tobě,jestli někoho zaujmeš a přizve tě k hrátkám.
Ahoj, bývá tam někdo ve stredu dopoledne?
Ahoj 17.4. jdeme , přidá se někdo 🤔
Jenperverz
Jenperverz Inaktiv vor 3 Monaten
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Také jdeme😘 sejdeme se u baru🍺
Zdravím:-) Byli jsme s přítelkyní v pátek, přišli jsme teda nějak po půlnoci, ale bylo to fajn. Nicméně k věci - byla tam mladá holka (22 let) a byla tam s dvěma mladými kamarády. Moje přítelkyně se jí při odchodu ptala, kolik jí je, bude si nás určitě pamatovat:-) Prosím, jestli tady jsi a čteš to, ozvi se nám:-)
Ahoj, vyrazíte dnes někdo od 19:00?
S přítelkyní jdeme;)
Jenperverz
Vyzkoušeli jsme tenhle pátek po delší době, protože jsme slyšeli samou chválu. Klub byl plný a párů přišlo víc než samotných mužů. Hodně nápaditých šatů/prádla. Parket byl většinou taky plný a diskotéka atmosféru podpořila. Pěkný GB si dopřála slečna, která v nejlepším z plných plic volala "FUCK! FUCK!" v herně i na gauči v hlavní místnosti.
Protože byl tento víkend erotický veletrh, město zažilo nezvykle živou atmosféru plnou zvědavých návštěvníků i odvážnějších zážitků.*6*
Ja bycj s tím úplně nesouhlasil, byl jsem v sobotu a byli tam hodně mrtvo. Je fakt, ze jsem před 2 odjížděl domu ale více méně uz to stejně upadalo. Prý to bylo právě tím, ze na veletrhu byl v sobotu hlavní program. No podle zkušenějších návštěvníků nejslabší den.. nevím, ja byl poprvé a bylo to trochu zklamání. Byla pam parta ruský mluvících párů, krasne ženy, jindy prý i aktivní ale v sobotu taky nic.. nakonec jsem se zúčastnil jedné "akce" ale navalilo se tolik mužů, ze jsem skoro ani nemohl odejít.. ( odehrávalo se ve spodní části klubu)
Ano taky jsme zašli nakouknout a líbilo se nám.
„Myslím si, že jsou lepší dny bez kapely – když tam kapela je, tak se tam nešuká a nemá to tu správnou atmosféru. O víkendu tam bývá hodně lidí a také hodně cizinců. Ti mi přijdou spíš většinou nepříjemní a mám pocit, že spíš odrazují swingers komunitu.“
Ahoj, delší dobu jsem tam nebyl, ale vždy bývalo víc lidí v sobotu než pátek.
Jenperverz
Jenperverz
Ahoj, žena je moc sexy a asi velká šikulka🙂. Prozradíte, kdy se chystáte?
Ahoj, vyrazíte dneska někdo? S přítelkyní se plánujeme zastavit
Ahoj, chodí stále dostatek samotných mužů, ale minulou sobotu bylo celkem málo lidí, černoch byl ;-)
Ahoj. Tod otazka . Dnes streda Bunkr nebo Fantasy...
Já bych šel ale stydím se za malý penis cca12 cm Jsem sub povahy bisexuální tak nevím jestli tam o takové někdo stojí? ale rád bych někdy zašel

Nejdete někdo dnes? Případně jak vypadají úterky? :)
Mám pocit, že majitelé změnili taktiku a kompletně se změnilo osazenstvo návštěvníků. Přibilo víc párů, žen bez doprovodu a mužů co ovládají základní návyky slušného chování a český jazyk.
Zdá se, že Vy český jazyk moc neovladáte, alespoň písemnou formu;-)
Přibyl nový žák - přibil plech na střeše
Ano neovládám poslední známka byla trojka.
S přítelkyní chceme jít v sobotu a rádi by jsme přibrali pár chlapů do místnosti s gynokreslem na malý gangbang
Já bych šel ale stydím se za malý penis cca12 cm Jsem sub povahy bisexuální tak nevím jestli tam o takové někdo stojí? ale rád bych někdy zašel
Byli jsme zatím jen dvakrát , poprvé zklamáni a podruhé moc mile překvapeni, tak je to spíš o náhodě.
Myslím jako že za poslední měsíc. Ne v životě.
Sobota byla fajn, narváno, zase už museli dávat věci do pytlů.
Já...myslím si, že bude plno :)
To asi jo....Doufam že bude i hodně ženských 😃
Mame to s přítelkyní v planu byli jsme ted v sobotu 14teho v bunkru poprvé 😁