Též mě to lákalo. Tak jsem tady našel 2x a vykouřil jsem jich. Potom náhodná zkušenost z kámošem a jeho přítelkyní. To bylo fakt super-líbat se s ni přes jeho pero
Tiše kámošovi závidím...
Jo proč ne. Není důvod to nedělat .
Už od vysoké. Ale nevzrušuje mě to tak jak tebe. Zkusil jsem to úplnou náhodou a docela dobrý.
Ze by jste šli třeba na grinder a neteplili tady?
Je to grindr
Nejsem si jistý, ale nikde jsem nečetl, že jsou tyto stránky jen hetero nebo jen pro peklepa.
Proč se do toho tedy sereš, když to není pro tebe?? To fakt musíš exhibovat v každém vlákně???
Nejsem si jistý, ale nikde jsem nečetl, že jsou tyto stránky jen hetero nebo jen pro peklepa.
Proč se do toho tedy sereš, když to není pro tebe?? To fakt musíš exhibovat v každém vlákně???
Asi jako v každém druhém vlákně čtu příspěvky buzerantů nebo i jejich doporučení co je fajn nebo co by měli hetero chlapi zkusit. Když koukám na palce nahoru a dolů tak asi nebudu jediný kdo to tak vidí.
A víš o tom že reagovat můžeš jenom na ty vlákna které ti reálně zajímají, a nemusíš se cpát všude??
Napsal bych ti kam si můžeš strčit palce, protože mají úplně stejnou vypovídající hodnotu, ale nechci ti radit (bearbeitet)
Napsal bych ti kam si můžeš strčit palce, protože mají úplně stejnou vypovídající hodnotu, ale nechci ti radit (bearbeitet)
Rád olizuji a cucám pěkné péro vydržím hodně dlouho moc se mě to líbí
Pujcil bych ti to své
Ahoj , rád se ho ujmu .

Kouření ptáků
Koho taky vzrušuje kouřit péro