Opatovice nad Labem -Opatak
Super
Super
Něco takového je prý v Úšteku.
Pár let zpět jsme tam byli na motorkách. Nó , jestli se tam radikálně něco nezměnilo ,což nepředpokládáme ,už tam nepojedeme . Byl to skok zpět do roku 1985 ,nebo tak nějak kolem. K půjčení byla i kanoe ,co měla v sobě pomalu díru velkou ,jak ústa staré ženy 🤣🤣 ,no trochu nabírala vodu ,ale v tom bahňáku je asi metr vody ,tak se neutopite .😃
To je taky kemp pro lidi a rodiny s detma co mají rádi svobodu, nahotu a přírodu. Ne pro lidi co tam jezdej primárně sukat a očumovat druhy…
Tak to seš trošku v jiný vesnici modrej 😃
Já se nebavím sám o sobě ale o nuda kempu v Usteku 🙂
Byl bych opatrný s tím označení kemp ..
Tak nevím, jestli plány o návštěvě Úštěku ještě nepřehodnotíme....
Hele každýmu vyhovuje něco jinýho . Ale tady není ani stánek s občerstvením. Nebo nebyl . Pouze na druhý straně rybníku v hadrácký části a ještě musíte zaplatit vstupný. Za nás lepší se vyvalit někde "na divoko " u vody . Nebo nuda kemp na opaťáku u Pepína ...
U Pepína je to fajn, ale trochu problém s místem, bývá často plno. Aby taky ne, když je těhle kempů v česku jako šafránu. Pak to zpravidla vyřešíme spaním na divoko na Hrádku.
Na hrádku se taky nechá kempovat . Hned za stánkem u žabáka .ale kvalita je někde jinde no .
To potvrzuji. Hrádek má navrch hlavně kvalitou vody v písníku. Zpravidla si vezmeme kola a objedeme ta dobrá koupací místa, která jsou bez textilu :-)
Takže tam se natáčel Karlův Vinetou a né v Jugošce.....

👍
(bearbeitet)
No to se již tady řešilo... on je i takový "rádoby" kemp na nuda pláži v Mělicích... on je tak trochu na divoko (na černo) bez sociálního zařízení... kadibudka v lese a mytí ve vodě... taky to tak podle toho vypadá. Klidné časy kdy se tam potkávali naturisti a pár rybářů a kdy voda z jezera nechala pít je již dávno pryč.....
Já myslel tohle, vyguglil jsem to:
https://www.e-chalupy.cz/fkk-kemp-ustek-ubytovani-o17358
https://www.e-chalupy.cz/fkk-kemp-ustek-ubytovani-o17358
Jj, tak tam bychom se jeli letos podívat, ale asi taky žádná sociálka ....
Mno, podle toho co píšou na webu, nějaké to soc. vybavení tam je, byť skromné. Společné. Jen v některých chatkách je k dispozici soukromé WC a umyvadlo. Také bych se tam rád podíval, ale ženu bych sotva přesvědčil (zázrak, když se ke mě přidá na Lhotu) a samotnému by se mi asi nechtělo, když bych nikoho neznal. To bych si připadal jako vetřelec.

Nuda kemp v ČR
Ahoj. Je v ČR nuda kemp? Kde se dá stanovat ⛺️ a trávit čas nahý.