Sex každý deň po 45

Ahojte. Keďže sme si už vyriešili počet kôl 😂 mám ešte jednu otázku. Muži nad 45 rokov sa bohužiaľ často pred sexom utekajú a majú veľa výhovoriek. A čo každodenný sex? Zvládnete to? Prosím, odpovedzte na túto otázku iba muži nad 45 rokov. Vďaka.

Ano zvladnem a ky kolko krat ?😊
Zvládal by som každý deň ráno- vecer
No kazdy den asi nie ale 5 - 6x do tyzdna by som zvladol urcite. Ak je zena aktivna aj tych 7x do tyzdna.
Ja by som chcel sex kazdy den. Bohužiaľ za posledné roky som rad ak ho vôbec mam. Partnerke sa do sexu po pôrode nechce. Nás potomok ma už skoro 5 rokov. Sex nepraktizujem s nikým iným iba s mojou partnerkou a za tých posledných 5 rokov to bolo možno 12x
Nie si sám. Ja po pôrode sa jej nemôžem ani len dotknúť. Už skoro 2r.
Fakt nerozumiem ani vám ani manželkám.
Tu môže každý a každú chvíľu😃
moj bude mat 50 a chce odo mna kazdy den
Ahoj, pekný deň prajem 😉 môžem otázku?
Ja mám pred šesťdesiatkou a každý deň ešte
Stačí napísať ze neotravuj😅🫡
Mam 42 a pokiaľ je možnosť...chcem ho každý den
Mám 45 rokov, vedel by som tiež každý deň mať sex, avšak viac mi chutí 3 krát do týždňa. Keď máš sex každý deň, ako dlho trvá?
Ano zvladam, ale manzelka nema taku potrebu, preto to riesim rucne strucne
Existuje tiež taký paradox plnohodnotného sexu na odľahčenie témy: keď je s čím a kde, nie je s kým ...keď je s čím a s kým, nie je kde... a keby už konečne bolo aj s kým a kde, väčšinou nie je s čím ;)
Haha, súhlasím, život sa s nami vie pekne zahrať.
ano zvladam akzdy den a niekedy aj dvakrat za den
Zaujimava tema. My 45, 49. Milujeme to vsade a na vsetky sposoby. Ale ano, denne to ide na ukor kvality si myslim. Hlavne netreba tlacit na pilu. Spontannost je top. Niekedy staci ze sa cez den oplzlo vydrazdime cez spravy a vecer viem ze bude hot. :) Minimalne dotyky a rozne hry si vecer neodpustime.
Ty si nejaky lekar ze kazdy prispevok komentujes daj sa liecit????
Môj názor a skúsenosť,každý deň sa to veľmi rýchlo omrzí ale hlavne treba mať ten sex s kým robiť ...skôr je problém v ženách že to takto nechcú a ani nepotrebujú ...ja môžem kľudne denne ale partnerka to vôbec nepotrebuje kľudne aj dva týždne.
Tak ju nepritahujes az tak. Moja miluje moj kkt. Denne mi ho facka ked varim veceru, robim ranajky. Stiahne m boxerky hocikedy. Pyta si nech ju uz opicham. Utekame hoe po schodoch do postele.
To máš potom super....a kto vie možno máš pravdu.
Samozrejme, že sa dá,ale ak máš už toľko rokov,tak hľadáš určitú kvalitu,nie kvantitu😜
asi nie, nejde o kvantitu ale o kvalitu .-)
Starším mužom to už nedáva taký zmysel. Už tu nejde len o vybití chtíču, ale aj o istý druh vychunávania. Ani kaviár každý deň nechutí...
Samozrejme ak partnerka má frekventovanejšie nároky, tak sa jej dá vyhovieť aj bez použitia nástroja na to primárne určeného. A dokonca to môže byť ešte obohacujúcejšie ako klasický sex.
Zmena je život!
Zalezi aky mas apetit, aku mas fantaziu a aku mas partnerku si myslim. Staci si vypytat to co potrebujete navzajom
Mam sex 3x do tyzdna, viac mi uz netreba...
Môžem každý deň, avšak skúsil som to každý deň, len to nie je ono...
Nie je problém nikde, zhodli sme sa že viac nám chutí každý druhý deň
Mam po 40tke a asi taky rovnaký problém. Nemám s kým. Takze nemôžem posúdiť ci by som zvládol každý den ale pravdepodobne ano alebo resp 5 krát do týždňa....
Do 30 dva krá denne,do 40 asi 10 krát za týždeň,do 60 asi každý druhý,tretí deň a teraz po sedemdesiatke,raz za 10 dní.
Pichanda volam moju priatelku. Niekedy aj dudlanda
Mozem kedy chcem. Ale nemam s kym(chcem ja moja nie alebo plati dalsie :kedy, miesto/deti doma/..... Takze v podstate mozem stale ale .. 😀 😀 A otazka na autorku ty mas ako casto sex??? (bearbeitet)
To su vyhovorky..vsak sa zamknem niekde..co mas babatka doma? Vsak kazdy ma deti. Byvate v garsonke? Ja beham holy doma aj s nou pred 15 rocny m synom😅
Snáď sa neprosiš manželky o sex? Dám jej nohavičky dolu a pomilujem ju.... či to je problém?
Presne. Minule som jej strhol nohavicky , hodil na postel a oprcal. Ona ze ja ta mozem normalne udat. Ty si ma nechutne znas..😅😅
Potom mi cely den o tom pisala ake to bolo sexi. (bearbeitet)
Každý deň....to je do roka "fúra prejebaného"času))😉
Podľa mojích skúseností nie je až také podstatné či je sex každý deň a je jedno v akom veku.. Dôležité je úplne niečo iné...Sú dni alebo noci že sexujeme naozaj od večera do rána a je jedno v akej podobe ,sú dni že aj bežné nežnosti sú viac ako sex. Dôležitá je hlavne príťažlivosť a nasadenie.
Osobne by som každodenný sex zvládol, len sa obávam toho, že časom by to omrzelo asi obidvoch.Ale sex je úžastná vec a keď to milujú obidvaja,tak nič krajšie neexistuje
Dovod bloknutia?😘😘😘😘😘😘😘😘
Ak mam za seba povedat a to uz mam po 45-ke tak ja neutekam pred sexom. Vedel by som aj kazdy den teda tak sa citim ale realne neviem posudit nakolko problem je za mam skym ale bohuzial druha strana nema taky zaujem ako by som chcel. Ale to je uz ina kapitola.
Máš smolu teda, a klobúk dole aspoň za snahu.
Ako v tej reklame. Mam kde, ale nemam s kym. 😢😢😢 Teda neviem odpoved.