Nuda jizni morava

Ahoj chci se zeptat jestli neni na jizni morave nejaka nuda plaz a popripade jestli by nejaka chtela 👉🏻🤌🏻 na verejnosti na plazi

Fajn nuda je v ATC Merkur v Pasohlavkach.
Zítra někdo v Merkuru? Slunění nahota ……. atd
Ty tady ty lidi úplně naháníš, píšeš snad všude 🤣 Nevšiml jsi si toho???!!!!!…. Ženáč se záminkou ryb !! Vezmi ženu někdy k vodě do Merkuru, ta by se divila co 🤣
Děkuji za Tvoji “ dobrou” radu. Doufám, že Tě neurazi když se jí nebudu řídit.😂
Nevím proč lidi mají potřebu komentovat něco co se jich netýká. Neoslovuju konkrétně Tebe, tak proč to řešíš. Cílový člověk je ten, který se chce setkat. Pokud Tě to neoslovuje roluj dál. Jinak fantom určitě nejsem - když napíšu tak vždy reálně dodržím na rozdíl od většiny autorů sci-fi na těchto stránkách.. Už před rokem jsi měl potřebu stejného komentáře ve fóru ATC Merkur. Takže ještě jednou moje stejná odpověď.
Ano správně, měl jsem to potřebu komentovat i loni, protože způsob, jakým tady všude, jen kam to jde, píšeš……. je až krajně nedůstojný a OTRAVNÝ …Tím spíš, že máš ženu doma a cíleně ji na ryby evidentně nebereš !!! Pokud budu mít potřebu něco okomentovat, což se moc často nestává, tak Ty s tím vůbec nic neuděláš :) Větší dávka sebereflexe by Ti rozhodně neuškodila ! (bearbeitet)
Zjednoduším to. Já se starám o sebe udělej to taky. Jestli chodím na ryby nebo sexovat , jak to mam doma atd může Tobě být v místech kde končí páteř. Nechci nic dělat s Tvými komentáři - snad je jen ignorovat. Někdo kdo si mysĺí, že sežral Šalamounovo hovno za to nestojí. Howgh
Opět bych opravdu důrazně zmínil tu větu o tvé SEBEREFLEXI …. akatahůůů… žij v míru velký náčelníku z kmene ATC MERKUR 🪶🪶🪶🏹🏹🏹