Řekl bych při dobrém rozpoložení po orgasmu 10 - 15 minut pauza a můžu jet znova. Ale vliv na to má i to, jestli jsem unavený, jak je na tom partnerka a podobně.
V trojce jsem se udělal i třikrát za sex ,ale s pauzou tak kolem 10 minut. S mojí dovnitř jednou a max podruhé třeba kouření.
V mládí bez problémů i vícekrát, teď ani omylem a ani nechcem, máme čas, počkat a po nějaké době si dát repetě. Úplně nesnáším mrdání s polomrtvým ptákem, který je bušením nucen k výstřiku, stává se z toho potom taková mlátička bez příběhu.
Ahoj jak kdy a jaký je rozpoložení většinou když dáme rychlovku ale musím se udělat do vnitř a to mě zase nabudí protože je to jiný pocit šukat vystříkanou.
Za mě dost záleží na partnerce a celkovém rozpoložení. Měl jsem babu, že do 5 minut bylo po mě a druhé kolo nemyslitelné, okamžitě změknul a prostě to nešlo, z toho jsem měl babu, do které jsem se vystříkal, utřela to a pokračovali jsme dál. Nebavím se o jednorázovém sexu s nějakou, ale o delších, pravidelnějších známostech
(bearbeitet)
Ahoj u mě tak cca do 20ti minut. Prekonavam dobu věnováním se žene popřípadě ona mně....
Do hodiny klidně 2x dlouhý sex. Jinak 10 minut a repete.

Opakovaná soulož
Ahoj, za jak dlouhou dobu jste schopni opakovat soulož? Jak překonat dobu uspokojení po výstřiků?