I dok su bili klinci i sad kad su odrasli isto
Ehhh, a šta se danas smatra pod klincima uopće, do koliko godina?
Klinci do nekih 10-12 godina
Ma s djecom ne treba na nudističku ići, pogotovo s ovima 10, 12, a pogotovo 15 i više godina,
Zasto ne vidam puno francuza austrijanaca njemaca cjele obitelji gole u zadnjih par godina i nasi su se povecali
Ma da uhhhh. Stvarno?
Da pogotovo u nudo kampovima cijele obitelji su nudisti
Ne znam kako to funkcionira da već i veća djeca vide svoje roditelje gole i oni njih.
misliš da je to veliki problem ako se vide goli?
Neznam zasto bi to bio problem bilo kome tko ima normalno shvacanje o golom tijelu
Ha neznam jbg, vjerojatno su navikli, al vjerojatno ima situacija gdje se možda sinu digne i mama ga vidi, ili tako nešto
I kad se tako nesto desi ne dize se panika zbog toga neovisno digne li se ocu ili sinu
Da nema panike za one koji su navikli na to, al opet tko zna šta je u glavama, nije baš normalno da mama vidi sinovu kitu kako ke dignuta jbg, a da tati to istovremeno bude ok.
Da nema panike za one koji su navikli na to, al opet tko zna šta je u glavama, nije baš normalno da mama vidi sinovu kitu kako ke dignuta jbg, a da tati to istovremeno bude ok.
A da otac vidi golu cerku to je ok?
Pa isto kao i mama sina jbg, neznam jbg
Meni to nije nikada smetalo
Pazi....nešto je negdje normalno a drugdje nije. Davno sam negdje pročitao za neke pacifičke otoke da im je sex normalna pojava na koju se nitko ne obazire. Roditelji potiču djecu na masturbaciju kad žele malo mira od njih. Iste te roditelje djeca ponekad vide u zanosu i nitko to ne doživljava strašnim. Poštuju se pravila i međuljudski odnosi i relacije ali sex je normalna pojava. Naravno da se partneri maknu sa sa strane ali niš posebno ako su viđeni. Zanimljivo je da kod tih ljudi nema nekih psihičkih smetnji i frusracija kao kod nas, na zapadu....
Istina u potpunosti se slazem cemu odgajati djecu da se srame golog tijela
Da da kužim uh super
Posjeti koji kamp i uvjeri se sam
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.

FKK s klincima
Pitanje za parove....jel odlazite s klincima na nudističke plaže?