Přesně takové hry také hrajeme. Teď naposledy jsem ji poslal k páru na lavičce ve vytahaném tričku bez podprsenky, aby se předklonila a nechala si poradit cestu, je hezké pozorovat, jak se snaží nenápadně koukat
Ahoj, já mám rád když moje přítelkyně chodí v létě v krátkých šatech bez kalhotek.
Mňam to zní úžasně sexy chci také provokovat
Taky to děláme a občas takhle provokujeme 😃
Nám se takové situace které jsou součástí hry také líbí.

Když se jiný muž dívá
V sobotu kolem poledne jsem byl na procházce v parku. Bylo teplo a pohybovalo se tam jen pár lidí. Zaujal mě jeden manželský pár, protože paní měla opravdu velmi krátkou džínovou sukni.
Asi o půl hodiny později jsem šel přes park znovu a všiml jsem si, že stejná paní leží na lavičce podél její délky, nohy má na zemi a z určitého úhlu bylo pod sukni poměrně dobře vidět. Když se zvedla a všimla si, že jdu jejím směrem, znovu si lehla do stejné polohy. Její muž byl mezitím několik metrů vedle na trávníku.
V tu chvíli jsem si začal říkat, že to možná není úplně náhoda. Šel jsem kolem a zahlédl jsem, že měla černé průsvitné kalhotky s bílým lemem. Celá situace na mě působila dojmem, že oba dobře vědí, co dělají, a že jim pozornost kolemjdoucích nevadí, případně je dokonce součástí jejich hry.
Zajímalo by mě, jestli se tu nacházejí páry, které mají rády podobné situace, případně jestli jste někdo zažil něco podobného. Myslíte si, že šlo o záměr, nebo jsem si do celé situace promítl víc, než tam ve skutečnosti bylo?