Já jsem tam rád. Ano, naraziš na pošuky, ale když je nechceš řešit, tak jde zůstat vepředu. Tam jsou rodinky, všichni možní. Když chceš klid , tak na hráz kde ale není nekonečno místa. Čím dál po ní půjdeš dozadu, tím spíš tam najdeš možná místa, třeba tam i někdo zrovna bude mrdat, možná spíš honit 😅, možná víc čumilů a když někdo chce, může pokračovat až na teplou pláž ( pod dráty) .
Takže, krásná voda, možnost přespání a občerstvení, konflikty jsem nějak neviděl. Máš na výběr. Jaký si to uděláš takový to máš, je to velká lokalita a všichni se vejdou. Máš volnost, je tam jen kousek u kempu pro plavky, ale neviděl jsem že vy někdo řešil že projdou lidi bez plavek, nebo že mají plavky jinde.
Takže, krásná voda, možnost přespání a občerstvení, konflikty jsem nějak neviděl. Máš na výběr. Jaký si to uděláš takový to máš, je to velká lokalita a všichni se vejdou. Máš volnost, je tam jen kousek u kempu pro plavky, ale neviděl jsem že vy někdo řešil že projdou lidi bez plavek, nebo že mají plavky jinde.
Hrádek je Oplatil? Nějak se nám to motá.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Hrádek a oplatil jsou dva rybníky vedle sebe.
A tam jak je U žabáka je co?
Hrádek a Oplatil,je to mezi
Zažít se tam toho dá opravdu hodně, bohužel ale ty negativní zážitky dalece převyšují ty pozitivní. Šmíráci tam byli vždycky, ale ve srovnání s tím, co se tam pohybuje dnes, působil i leckterý šmírák skoro jako slušně vychovaný člověk, který alespoň znal základní hranice. Dnes tam člověk naráží na vyloženě nechutné individua a otravné existence bez špetky soudnosti či respektu k ostatním.
Tohle je bohužel smutná realita. Tohle "experti" co chodí od jednoho místa ke druhému celý den to pak kazí všem včetně jim samotným. Samozřejmě že když člověk jede s partnerkou na hrádek nebo frantak tak tam jede kvůli sluníčku, vode ke koupání a z větší či menší části kvůli hrátkám v přírodě. Ale kdo má mít chuť a náladu když tam korzují individua bez špetky slušného vychování. Nestihnete na sebe vzájemně ještě sáhnout a už stojí nad váma někdo, kdo vypadá jako bezdomovec a bezostyšně si honí nudli asi v dobré víře že to ten pár na dece rozpálí... Bohužel opak je pravdou
Nudli postříkat pepřákem a bude mít úplně jiný starosti
Dnes je to parada. Nase oblibene misto pod draty je bez rybare, tak je tu pohoda ..jen je moc teplá voda..
Ahoj, z neděle na pondělí budu spát v autě v kempu. Nebude tam někdo? Že by jsme večer dali třeba pivečko?
Hrádek měl podle mě svoje kouzlo hlavně před několika lety. Bylo tam hodně párů, občas i samostatné ženy, lidé byli více v pohodě a celá atmosféra měla určitý erotický náboj a respekt mezi návštěvníky.
Bohužel v posledních letech mi přijde, že se z toho stalo spíš rejdiště chlapů, kteří tam dělají nájezdy a neustále přebíhají z místa na místo v naději, že něco uvidí nebo zažijí. Tím se podle mě vytratila ta pohoda, uvolněnost a napětí, které tam dřív byly.
Bohužel v posledních letech mi přijde, že se z toho stalo spíš rejdiště chlapů, kteří tam dělají nájezdy a neustále přebíhají z místa na místo v naději, že něco uvidí nebo zažijí. Tím se podle mě vytratila ta pohoda, uvolněnost a napětí, které tam dřív byly.
Lze jen souhlasit.
Je vidět, že jsi tam chodil a asi i chodíš!
Je vidět, že jsi tam chodil a asi i chodíš!
Děkuji za krásnou odpověď..
Děláš, jak kdybys tam nikdy nebyl🙆
To ja tam byl, ale byla to tak trochu nahoda tak me zajímá jak to tam opravdu probíhá .
Tak po tomto víkendu už to víš, že? 😀😀 Tak někdy zase ahoj! 😉😀
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Taky tam budeme. A dá se vše, co neobtěžuje ostatní...
Super, uz se tesime 😊
Super, uz se tesime 😊
Dobrý den. Kde to tam přesně je? Mohu porosit souřadnice GPS.
50.0983390N, 15.7179378E

Hrádek u Pardubic 2026
Jak si užíváte letošní léto na Hrádku? Jen koupačka a nebo i nějaký ten erotický zážitek? 😊 Mě a mou přítelkyni to celkem zajímá co vše se tam dá 😊