spíš bych řekla..vůbec se do toho nepouštěj, žen co tohle bere je málo, budeš celý život hledat nebo dost draze platit...
Jdi na Alterno, jsou tam tam krásný holky, kterým řekneš a oni tě proplesknou, svážou v míře jaký budeš chtít. Je to v rámci akce, vosk, elektrody, mají pásky na rukou , tak je poznáš a jsou k dispozici. Zjistíš co tě baví a uvidíš, také nemusíš vůbec nic, dáš si pivo a jdeš domů.
...ale teda přiznám se, že tohle na Alternu neznám -- neděláš si z něj šprťouchlata?
Pásky mají ORG a pak Písklata a tak nějak si myslím, že u jedněch i druhejch tvrdě narazí -- odkud máš tuhle informaci?
Pásky mají ORG a pak Písklata a tak nějak si myslím, že u jedněch i druhejch tvrdě narazí -- odkud máš tuhle informaci?
to je asi jako kdyby řekl "hele, slyšel jsem, že krom vlašáku do papíru existuje i nějhaký jiný žrádlo" a tys ho poslal na indickej raut.
Jeslti začíná, Alterno fakt nepobere.
Uvidí jen divadlo a nebude chápat, proč se tam má chovat podle těch pravidel.
A akorát si nadělá ostudu a zmatek v hlavě.
Jeslti začíná, Alterno fakt nepobere.
Uvidí jen divadlo a nebude chápat, proč se tam má chovat podle těch pravidel.
A akorát si nadělá ostudu a zmatek v hlavě.
Vanilla i teď Mega v pohodě, když si řekneš, vosk, masáž drápky, pouta. Je zcela jasné komu si musíš říct.
Asi jsme byli někde jinde.
Asi jsme byli někde jinde.
Tak to je zajímavá informace. Příště se poptám, to se může hodit... Díky!
Ahoj, kde začíná BDSM by bylo na delší povídání. Věc se má tak, že je to hrozně širokej pojem. BDSM může být, jak píšeš, svazování a lehký výprask a pak třeba bití/řezání do krve a tak. A to se bavíme o fyzický stránce, pak máme i různý psychický metody.
A ty chceš využít služeb profi dominy, jestli to dobře chápu?
A ty chceš využít služeb profi dominy, jestli to dobře chápu?
Ahoj, ano přesně tak. Doma raději ne. Zkoušel jsem jedné profi volat, ale od prvního slova měla takovej povýšenej tón, že mě přešla chuť se s ní vůbec bavit a nejradši bych jí jednu vlepil. 🙄
Tady vidíš, že než začneš konzumovat, potřebuješ se v sobě napřed pořádně zorientovat.
Co bys asi tak chtěl od dominy -- aby byla pokorná?
No... jo, dá se to takhle domluvit, ale to musíš říct předem .-D
Začni listováním v začátcích.
Začni tím, že si budeš povídat s lidmi, tkeří to žijou (a nemachrujou tím, protože pak ti nebudou valit šrouby do hlavy, ale budou odpovídat upřímně).
Pak třeba jdi na nějhakou nováčkovskou povídací akci.
Pak budeš trochu vědět, na co se ptáš a co hledáš.
A věř mi -- pak si to užiješ mnohem víc, protože budeš VĚDĚT, co se děje.
V tobě i kolem tebe.
Neuděláš zbytečné chyby, které by tě stály čas, prachy, naděje a dobré jméno.
Není zač! .-)
Co bys asi tak chtěl od dominy -- aby byla pokorná?
No... jo, dá se to takhle domluvit, ale to musíš říct předem .-D
Začni listováním v začátcích.
Začni tím, že si budeš povídat s lidmi, tkeří to žijou (a nemachrujou tím, protože pak ti nebudou valit šrouby do hlavy, ale budou odpovídat upřímně).
Pak třeba jdi na nějhakou nováčkovskou povídací akci.
Pak budeš trochu vědět, na co se ptáš a co hledáš.
A věř mi -- pak si to užiješ mnohem víc, protože budeš VĚDĚT, co se děje.
V tobě i kolem tebe.
Neuděláš zbytečné chyby, které by tě stály čas, prachy, naděje a dobré jméno.
Není zač! .-)

BDSM - úplný začátek
Ahoj,
prozkoumávám hranice a jsem aktuálně u asi "BDSM". Moc tomu ale nerozumím, tak jestli mi můžete poradit o co vlastně jde?
Zkusil jsem nějaké to svazování, drobný výprask a myslím že zrovna tomuhle se věnují dominy a SM salóny? Jenže, když cokoliv z toho rozkliknu, z 99% jsou tam finanční otroci, lidi jako nábytek, olizování nohou, pití moči a ponižování. Tohle fakt není co hledám. Představoval bych si, že dojdu za slečnou, řeknu jí, že třeba chci abys mě svázala v téhle poloze, projela mi prostatu, protáhla zadek připínákem, dala číču na obličej a vyhonila. Já si u toho budu bezmocnej a vypadnu tak chvíli z běžný role v životě. Ale fakt žádný ponižování, otroky a podobný.
Je tohle vůbec BDSM nebo jdu po špatný kolonce? Díky