žeby v Po nový cruising?

V Prešove niekto naozaj iniciatívny vytvoril novú cruising zónu za Delňou. Je vidieť, že si dal záležať – lesík je pekne uprataný a pôsobí udržiavane. Miesto sa nachádza hneď pri ceste, približne 250 metrov od zelenej brány smerom popri priemyselnej zóne, neďaleko nudapláže.

Zakladám preto fórum na Amatéroch, aby si ľudia mohli vymieňať skúsenosti a informácie o tomto mieste. Oceňujem najmä ochotu niečo vytvoriť a zveľadiť. Pevne verím, že návštevníci budú udržiavať poriadok a budú sa k prírode správať s rešpektom.

Na miesto sa dá dostať aj z prírodného kúpaliska Delňa – cez dieru v plote a cez riečku Delňa

Mna by len zaujimalo ako si dosiel nato ze to naozaj bolo zveladene za tymto ucelom? 🤔
ináč pekné a živé miesto :) verím, že to čuňatá nezhovadia včera tam pribudol kôš a tabuľky...
zeby bol velky napis na ceste cruising? bez erotickych fotiek mi album nepridaju na pokeci (bottompo) mam verejny album ako to tam vyzera
Omylom som vymazala prispevok🤣 tak toto uz je moc ze niekto kvazi na cudzi pozemok da tabulu aby sa tam mohlo jebat nehlava🤦🏼‍♀️ aspon ze to tam niekto upratal to ma jedine plus.
A odkedy sú pri rieke v kríkoch súkromné pozemky? 😄 Veď to je normálne kus lesa pri vode. Skôr ma teší, že to tam niekto upratal a nespravila sa z toho ďalšia čierna skládka. To je za mňa väčšie plus než riešiť tabuľu. A keď budem najbližšie na východe, určite sa tam zájdem pozrieť. 😄
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.