Uz se ti to povedlo? Zajimavy napad..
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
hloupost, tupost, ignorance, závist?
Moc pěkně popsané a mě jako ženě by se zamlouvalo zažít takovou hru. U nás doma bohužel nápady nosím já a napadla mě podobně stejná myšlenka, jen se živou ženou. Ta by jen přišla a odešla.Chlap by jí neviděl,ale i tak realizovat nic nebudu, protože se bojím reakce partnera( aby mu nebylo třeba nějak trapně...).Chlapy co mu tu píšete, že vymejšlí blbosti...tak jste tupci! Přála bych si mít doma tak smýšlejícího muže. Zajímalo by mě, zda došlo k realizaci nápadu. Písni autore případně vzkaz. Zraví R.
Realizoval sem to s vyjimkou tech nahravek - to bylo prilis komplikovany. Urcite se ji to libilo. Ale jestli se mi podarilo ji aspon na chvili navodit predstavu trojky, doted nevim.
BTW, pokud nekdo mate pocit, ze sex ve vasem vztahu neni nic moc, nebo ze by mohl byt lepsi (coz imho muze byt v 99% pripadu), tak zakladem je urcite komunikace...a to se mi zatim bohuzel moc nedari...
BTW, pokud nekdo mate pocit, ze sex ve vasem vztahu neni nic moc, nebo ze by mohl byt lepsi (coz imho muze byt v 99% pripadu), tak zakladem je urcite komunikace...a to se mi zatim bohuzel moc nedari...
pekne napisane,ale to aj zrealizovat na zivo mne sa to uz podarilo,drzim palce
jsi si jistý, že ji to nevyděsí? Přece jen, být svázaná a najednou na mně rajtuje cizí chlap.....
Skvely napad. Neviem ako sa podari ten hlas v sluchadlach ale mozno by to slo aj bez slov. Som si isty ze si manzelka uzije. Moja ma rada predstavy ze sa na nej striedame.
Napis do vzkazu kdy a kde
To su asi tvoje sny pri ktorych si ho honis a mas komplex ze ta tvoja by si to rozdala aj s inym.Popisujes tu celemu svetu ako to urobis tak to urob len asi sa ti bude lepsie honit ked ti tu ludia popisu co by si este mohol.Nemas fantaziu?Trocha priehladne.
Suhlas, cele divne
No tak zatím tu máme jednoho, co neumí číst a druhého, který si nedokáže představit, že by pro svou ženskou udělal něco víc, než ji "ohnul"...
Pokud si přečtete něco o ženských sexuálních fantaziích, zjistíte, že většina žen si minimálně představuje MMF trojku/cizího chlapa/být "přinucena" udělat něco zvrhlýho.
Je mi jasný, že většina chlapů nemá koule na to, aby své ženě něco takovýho splnili (ať už z prosté žárlivosti, nebo že jsou si v sexu sami sebou tak nejistí). Nicméně já jsem si svou schopností partnerku uspokojit (pravda, možná až přehnaně) jistý a tak by mi nedělalo problém jí takový sen splnit. Nejsem žádný cuckold, jak to např. píše někdo v povídce "Jak jsem půjčil ženu" tady na amatérech - toho druhýho chlapa bych prostě považoval za další erotickou hračku, kterou bych přítelkyni pořídil.
Touhle hrou chci zkusit, jestli by se přítelkyni opravdu líbilo, dát si třeba trojku. Pokud namítnete, že se mám přítelkyně prostě zeptat, tak to nemůžu...ona se z rozhovoru o sexu vždycky nějak vykroutí, aniž by dala odpověď - prostě musím zkoušet a hlídat si její reakce.
Zajímal by mě i názor zdejších holek, jak by se jim něco takového líbilo...
Pokud si přečtete něco o ženských sexuálních fantaziích, zjistíte, že většina žen si minimálně představuje MMF trojku/cizího chlapa/být "přinucena" udělat něco zvrhlýho.
Je mi jasný, že většina chlapů nemá koule na to, aby své ženě něco takovýho splnili (ať už z prosté žárlivosti, nebo že jsou si v sexu sami sebou tak nejistí). Nicméně já jsem si svou schopností partnerku uspokojit (pravda, možná až přehnaně) jistý a tak by mi nedělalo problém jí takový sen splnit. Nejsem žádný cuckold, jak to např. píše někdo v povídce "Jak jsem půjčil ženu" tady na amatérech - toho druhýho chlapa bych prostě považoval za další erotickou hračku, kterou bych přítelkyni pořídil.
Touhle hrou chci zkusit, jestli by se přítelkyni opravdu líbilo, dát si třeba trojku. Pokud namítnete, že se mám přítelkyně prostě zeptat, tak to nemůžu...ona se z rozhovoru o sexu vždycky nějak vykroutí, aniž by dala odpověď - prostě musím zkoušet a hlídat si její reakce.
Zajímal by mě i názor zdejších holek, jak by se jim něco takového líbilo...

Jak nasimulovat cizího chlapa
pro svou přítelkyni
Plánuju ji hezky namasírovat, udělat ji orálek atp., ale vše jen tak, aby se neudělala. Pak ji připoutám k posteli bříškem dolů, se zadečkem pořádně podloženým tak, aby byl krásně vyšpulenej a díky nohám roztaženejm kvůli připoutanejm kotníkům i s krásně přístupnou mušličkou. Nasadím jí sluchátka s její oblíbenou hudbou a škrabošku. Pak odejdu z ložnice a budu dělat zvuky, jako bych někoho pouštěl dovnitř.
Po chvíli se vrátím do ložnice s proužky s “cizím” pánským parfémem a s nasazeným návlekem na penis (a s kondomem - doufám, že to bude dostatečně realistické). Předpokládám, že přítelkyně už bude hezky “připravená” pojmout mě i s návlekem.
Ještě chci (jestli se mi to povede) nachystat hlášky jako “Doufám, že se ti to líbí tak, jako mně.”, které bych jí přimixoval do sluchátek tak, aby měla pocit, že na ni mluvím z druhé strany místnosti.
Co na to říkáte? Máte nějaké nápady, jak to vylepšit? (Připomínky typu “Já ti jí příjdu vyšukat” si nechte pro sebe.)