Nahý opravář

Ahoj amatéři jsem šikovný údržbář a rád bych dělal radost lidem jako nahý hodinový manžel. Rad bych pracoval nahý v bytových a nebytových prostorách či venku. Případně jako nahá obsluha na party. Ptám se touto cestou zda by jste mě chtěli oslovit na práci či výpomoc a co říkáte na můj nápad s nahotou. Předem děkuji za nabídky ke spolupráci a veškerou vaši kritiku.

Pokud budu chtít opraváře,tak mne bude zajímat,jak odvede svoji práci a ne co má na sobě.No a když už bych měla koukat na nahého chlapa,tak si zaplatím někoho s pěkným vysportovaným tělem.A se zájmem o ženy.Pozvat si domu chlapa co je na kluky mě neláká ( a manžel by z něho nebyl také nadšený ).
V Modré ústřici by to mohlo mít úspěch....
Podívej se na policejní akademii. P.S. je to film 🤣
🤣🤣🤣🤣 jako pardon, ale tohle je blbý nápad, úspěch to bude mít u Gay mužů a žena, která by se chtěla dívat nebo pozvat si nahého řemeslníka, tak je menší, než vyhrát Jackpot 🤣
Mě gay muži nevadí jsem sám bi
.... možná jako radost někomu jo.....ale jako byznys plán hard mizérie..... pokud si sám sebe nehodláš sponzorovat a dělat to pro radost tak to hned zkraje zabal...