Dá sa tu nájsť aj vzťah??

Čo vy nato?

Čo myslíte, dá sa tu nájsť aj vzťah??
Odpoveď je ANO.

Je totálne jedno kde sa ľudia zoznámia, ci na internete, v kostole, na swingers, vonku atď.

Stretol som sa odtiaľto s jednou ženou lebo sa mi páčila a dobre sa snou písalo, nič som od toho extra neočakával, žiadny sex atď. Vnútorné som bol nastavený pri stretnutí ze budeme mat príjemný pekný večer s pokecom.vsetko naviac by bol bonus.Nič viac som ja ani ona neriešili...
A bolo super, prišlo druhé rande tiež skvele, a na treťom to už buchlo a ako to povedať slušne..sexik na verejnosti pri Dunaji v noci 😂
A ono to časom prerástolo v niečo viac, v niečo vážnejšie ako len užívanie si.

Takze keď sa aj ideš stretnúť za účelom sexu, netreba nato tlačiť a môže z toho vzniknut aj láska a vzťah.

Nájsť tu vzťah je veľký problém. Ľudia tu majú múdre komentáre, dokonca to tu komentoval človek z páru, ktorý je sám honič a spisovateľ a tvári sa pohoršene. Čo sa týka párov. Až 80 percent je tu takých, ktorí ponúkajú svoje manželky, pošlú aj ich fotky, chcú vedieť, čo by som s nimi robil. Na druhý deň je to mŕtvy chrobák, dement, ktorý sa nezmôže na jednu vetu. A to nevideli moju fotku, nevedia, ako vyzerám. Ani ich to nezaujíma. Číta moje perverzné návrhy a honí. Na fórach často čítam o zúfalcoch, ktorí sú single a otravujú a otravujú. Vy chlapi z párov ste oveľa väčší úbožiaci. Vaše ženy ani nevedia, čo vlastne robíte. Vaše ženy si užijú, keď si nájdu samé. Ale vy pri tom nie ste. Česť výnimkám. Je vás tu normálnych asi 20 percent.
Ahoj, áno dá sa tu nájsť aj vzťah, dvom amatérom som bol pred dvomi rokmi na svadbe.
Problem je aj.najst skym by sa dalo diskretne stretavat za ucelom sexu...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Aj mna to laska ale taško je naist tak par.
Sexkapcsolatot keresek számom 0902795032
na amteroch sa nedá najsť takmer nič. Iba ak by si hladal vela správ so silnými rečami a potom nič. :D
Ahojte,mal by som zaujem o zaslanie typu na dobreho jebaka,sme zo Žiliny.Dik
Spravny postreh...da sa vsetko najst,len treba ako si.pisala aj vtom mileneckom sserioznost a diskretnost dodrziavat.
máš takmer pravdu, serioznosť a diskretnosť treba a vela ludí ju asi nemá ale to sa dá poznať už po troch správach :D Asi preto som už na štvrtú davno nikomu neodpísal :D
Ahoj nemas zaujem o taky vztah ako si opisala v som 32 rocny chalan zo Ziliny ak by si mala zaujem tak odpis a sa dohoneme viacej
100 procentova pravda ani si neprimes kolko nam sa chlapov ozvalo kazdy simpatucki,neviem aki Romero*5* vsetko napise zeby uvidet fotky a potom sa ani neozve. Neviem albo ja som debil alebo co? ale ak uz citam inzerat to spravne lenvtedy sa na necho ozvem bohuzial taky nemoze mozno citat. Sory robim chyby lebo som cudzinec. Mas pravdu co si napisala pozdravujem parik43
no jasne
vzdy je to lacnejsie ako bordel *3*
a niektori blbci si to tu pletu aj s hotelom s vecerou, samozrejme zadara *45*
Ja som už tak znechutený úrovňou... že v takých prípadoch používam slovo "slovák"
Ja som už tak znechutený úrovňou... že v takých prípadoch používam slovo "slovák"
Ja myslím na vážny vzťah, aj keď nepopieram, som tiež z chlapa a ono to telesné by prospelo aj duši, ale hľadám si babu s ktorou sa bude dať o čom na rôznych úrovniach, proste takú ktorá si ma bude hodná *3* Diskrétnosť a serióznosť sú pre mňa samozrejmosťou. Sú tu takí pre ktorých nie?
De? Každy tu len vypisuje a nič stoho *3*
a tebe sa to ako podarilo? mám dojem, že je tu každý čosi hľadá a napokon sa to bojí uskutočniť *17*
☺☺☺☺... v trojici vzťah nie je na zahodenie... nemyslíš..? ☺
ešte som taký neskúšal. Ale nikdy nie je neskôr vyskúšať čosi príjemné *159*
Keď sú to milí ľudia, tak prečo nie? *4*