Fanklub "lízacího" orálku

nejen cucání žaludu...

No já když jsem se seznámil s partnerkou , vůbec o lízání nestála a strašně se styděla . Chěla jen abych jí strkal prsty do kundičky . Ne že by se mi to nelíbilo , ale měl jsem "trošku" obavy , mám kudničky rád a sice to zní blbě , cítil jsem se jako slon v porcelánu . Postupně jsem ji přikláněl na svoji stranu a musím říct , že dnes si již milování bez lízání kundičky nedokážeme představit , je to součástí předehry a zbožňuje to , včetně lízání zadečku . Pak je řádně připravená . Zato já ji ten zase začínám otravovat , že bych ji chtěl pořádně zasunout prst ( nebo i víc ) a ona má obavu , že ji to zase nebude vzrušovat . Prostě kolotoč .... Ale lížu rád ...
miluju lízt kundičky i zadní dírky,jsem už starší muž a ženy i dívky to semnou mají rády protože mohu lízat a mazlit se i několik hodin v kuse,mám vytrvalý, mrštný a jemný jazyk a to mají rády hlavně starší ženy,rád bych tady nějakou našel která to má tak ráda
co dodat, je to krasne a uz iba najst babu co to oblubuje tak isto
Tiez to mame radi.Lizanie zadocku a pipinky zboznujeme.Aj manzelka rada lize.Od zadku az po spicku zaluda.Paci sa mi ked my ide semeno a manzelka my o olyzuje.Raz mi o olyzoval pri curani.Tiez super.Prida sa niekto???
Ahojte milujem lizanie kundicky hlavne ked je riadne mokra je to pre mna to naj co moze byt ked zena pri tom krasne vzdycha rad by som si nasiel lizandu ktora by si nechala lizat
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Lizaničko hezké chlupatoučké kundičky to je nadhera panové .Taková pěkně vylizaná kundička to je užasné ...lizat až do vyvrcholení ženy je odmněna pro muže .
Zdar.Plně s Vámi souhlasím.Lízaní hezké upravené vanové šťavnaté kundičky,tak jako zadečku je pro mě jedna z nejhezčích sexuálních aktivit.Většinou až na nějaké rychlovky se snažím mazlit s kundičkou co nejdíl,jak to je možné.Nejraději mám když se mi posadí na Tvář,až skoro nemohu dýchat a začne mi sní po tváři jezdit jak potřebuje.Taková 69 je taky luxusní záležitost. Mnam.
Jj, neni nad to holku pekne dlouhe a nezne pripravit. Drazdit ji na postevacku, brouzdat kolem, lizat, laskat, drazdit atd. Vysledkem byva uzasny orgasmus