doba soulože

Jak dlouho souložíte?

Zajímalo by mně , jak dlouho souložíte . Předehra a potom samotný akt .
Já s předehrou 40 až 50 minut .
Prosím popravdě a ne 4.až 5 hodin .*52*
Popravdě u mě je to tak že to někdy stihnu opravdu o reklamní pauze jindy zase promrdám půlku filmu.Nedávno jsem si taky říkal jak dlouho asi vydržím ,naposled to bylo asi tak 35 minut čistého času docela tvrdé soulože.Není to jednoduché věnovat se milostným hrátkám a stopovat přitom čas.
já min. 1 hodka , ale miluji to déle ,,,
Tak tu hodinu běžně, z toho tak pět minut předehra.

Když je to velká rychlovka, tak to zvládnu i za půl. Ale nerad.

Občas třeba dvě hodiny. Když to bylo naposledy, tak jsem za ty dvě hodiny vystřídal asi pět nebo šest holek, takže byly pořád nové podněty. Ani po výstřiku se nepoložil. Jinak to ale bylo vždy jen jedno číslo. (Vlastně se mi často stalo, že když jsem se po dvou hodinách chtěl udělat, tak to moc nešlo.)

No a těch 4 až 5 hodin už jsem také párkrát dal. Po pravdě! Mám na to asi dvacet svědků. *2*

A v obráceném směru je můj rekord čistokrevná nula. Kamarádka to chtěla rovnou, bez předehry. Nikdy bych nevěřil, že lze vystříknout ještě dříve, než se vůbec pořádně postaví. Naštětí svědkové v tomto případě již spali. A byla tma. Takže to zůstalo jen mezi mnou a kamarádkou.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já jsem do 30 minut hotov....ýl mě to ani nebaví, to si radši chvilku počkám a dám to znova