Chceme příští rok vyjet do Chorvatska a chcem se usídlit v nějakém super nudistickém kempu. Potřebovali bychom poradit, který je dobrý a jaké máte zkušenosti...
Nebude v období 10.9.-20.9. nějaká sympaťanda v oblasti Krku či Crikvenice co by vyrazila na drink,večeři a nějaký výlet ? Neškemrám o mrd ,ale o pokec a společnost.
To se tady opravdu nenajde žádná žena co by vyrazila začátkem září na cca 10-14 dní do Chorvatska? Nehledá se žádná mr.....a ,ale sympatická,komunikativní žena co jen není puritánka ,nahota jí není nepříjemná,taková,která ráda cestuje a pochopí,že nechci jet sám.
Promin ze odpovidam takhle.. ale pro info mistnim ;) Punta Kriza.. Plaz cca 300metru a na ni tak 100paru. 80% od 20 do 40let, ale krasnych.. cela evropa a neustale zcela verejne se mrdalo. Borci si u nich, nebo i primo na ne honili. Nektere pary te i prizvali k mrdacce.. NESKUTECNY!!! Byl jsem 3dny a dnes jsem uz musel odjet. Skoda, ale fakt.. NADHERA
Ale chapu i rozhorceni nekterych mistnich.. vetsinou tlustych, starych a skaredych paru, kterych tam bylo cca 20% a stali u tech mrdacek a hlavne jeden par z Brna mlel desny hovna :)) njn holt je nikdo nechce a to muzou mrdat uprostred a nikdo se tam ani nepodiva.. to jsem videl a tak to je ;)
Prvních 14 dní v září,okolí Crikvenice. Najde se tady nějáká sympaťanda co by vyrazila nebo bude v této oblasti? Pojedu sám ,tak ať se nenudím a v baráku co mám k dispozici nebojím
Od 25.7. budeme týden v naturistickém kempu v Maďarsku u Segedínu. Je to zhruba na půli cesty do Chorvatska. Souřadnice na kemp jsou 46.267264 20.015233 Manželka má ráda mužskou společnost, viz. naše galerie
Ahojte, prosím skúste tu niekto kto ste reálne navštívili Valalta, Koversada a aj Solaris vecne zhodnotiť reálny stav. Pomôže to nám ostatným vo výbere. Ďakujeme!!!!
Nesmysl. Semtam mrdá nějaký pár, případně akce v lesíku. Jinak honění kund, ocasů a do toho milion volezel co se seběhnou, jakmile je nějaká akce, udělají kolečko a honí. Nikterak sexy atmosféra.
Presne, skoncila atmosfera minulych rokov, sme tu od vcera a musim povedat, ze sa to tu meni ma viacmenej obycajnu FKK plaz az na mraky honicov, ktori cihaju na nejaky akcieschoplny par. Chodime sme od 2015 ale toto je najhorsi tok zatial, ptestava to mat sexi atmosferu,na ktoru sme sa kazdorocne tesili.
Ahoj, budu od 29.7- 1.8 na swingers nuda pláži Fkk Punta Križa (jezdívám tam každý rok)... Tak by jsme se tam mohli potkat. 🙂 Jestli tam někdo budete v tomto termínu, tak mi napište a domluvíme se
Ahoj všem, kdyby chtěl někdo potkat, budeme 19-22.6 v zatonu, rádi pozveme na pokoj pár do 40ti let, ideálně plnohodnotná výměna ale nebráníme se i jiným variantám...
Ahoj, budu od 29.7- 1.8 na swingers nuda pláži Fkk Punta Križa (jezdívám tam každý rok)... Tak by jsme se tam mohli potkat. 🙂 Jestli tam někdo budete v tomto termínu, tak mi napište a domluvíme se.
Dobré odpoledne, budeme v Rovinji od 23.6.a rádi bychom navštívili Anacondu.Neboť jsme tam ještě nebyli, přivítali bychom zkušenější průvodce.Samozřejmně, jen pokud by Vám to nevadilo.Přejeme hezký den.
Rychlý report z Rovinje (2-14.7.). Punta Križa přes týden poloprázdná, v lesíku všude nasráno, bordel, samý olezlý, honící důchodce, o erotičnu se zde nedá vůbec hovořit. Moře od 10.7. hnusné, zřejmě prosakující fekálie z kanalizace, takže nekoupatelno. Kdybychom neměli vlastní člun, kterým jsme si popojeli do čistších zátok, tak se tam ani nevykoupeme. Anakonda v pohodě (sic anakonda pošla), sraz, který organizoval Angelswing byl velkolepý, klub narvaný k prasknutí. Weisse bar super, v sobotu (13.7.) pohodová diskotéka, zábavou a sexem mnohem lepší než Anakonda, ceny u Blaži pořád ucházející. Celkově ale od desíti k pěti. Holt asi nejlepší časy tohohle ráje na zemi jsou v nenávratnu.
Jak prosím hodnotíte Koversadu? My jezdime pravidelne Valaltu, ale tuhle sezónu nám odepsali, ze v sedmem mĕsíci už není volno ani mobilhome, ani bungalovy.. proto Koversada. Tam je jěště možnost ubytovaní..
Ahoj, jsem příjemný VŠ 52/185/85, nekuřák. Žiju střídavě v česku a Chorvatsku na Murteru. Můžete se cestou zastavit na Plzeň. Jinak přeji mnoho štěstí a zábavy.
Doporučí někdo pekne místo v chorvatsku kde se da nahotit nebo třeba i nuda kemp krom vavalty? Chceme v létě s manželkou někam kde si to užijeme bez plavek
Mi jedem také na Makarskou ale nahoru do Krvavice a jejich malé placičky jsou super. Ale jedem až v září . Kdyby se chtěl někdo tam v té době potkat nejsme proti.
Má někdo zkušenosti v období přelom září říjen? Víme, že počasí člověk neporučí. Máme ještě dovolenou, přemýšlíme kam vyrazit za troškou sluníčka a nahocením. Istrie - Rovinj, nebo někam níž? Odpovědi do zpráv prosíme. Ať vám to tu nespamujeme;) děkujeme za slušné odpovědi
Ahoj my jezdíme každý rok. Letos jsme to o 14 dní posunuli a jedeme od 9.9. Vždy od Splitu níže. Nikde nikdo, pláže skoro prázdné tak jde bez plavek. Počasí nás nikdy nezklamalo vždy teplo akorát žádná vedra nad 28 a moře akorát.
Ahoj, jsem na aktivní dovolené v Chorvatsku/ Tučepi do cca 23.9. Mam sebou i kolo a paddleboard. Tady v okolí navštevuji cca 10 různých nudapláží. Přidá se někdo na pokec a společné nahocení? Pavel
Ahoj budeme s přítelkyní v Bašce Vodě na nuda od 24.7. - 30.7. Budetam nějaký pár nebo slečna?
Jaké tam máte zkušenosti, dá se tam případně i trochu zasexovat? Díky
To byl můj sen už v mládí, užít si pár dní úplně nahý v naturistické vesničce. Bohužel ty ceny... a pak bez přítelkyně by mě tam stejně nepustili. Dneska najít ženu a ještě k tomu naturistku, to je přání z říše snů.
Na co se máme připravit. Kam na pláž, jidlo. Kam do ústraní nebo naopak někoho potkat? Čemu se vyhnout. jen zkušenosti od znalců kempu (byli jsme ve Valaltě a chvili trvalo se rozkoukat (např jit za marinu, punta krizu atd). jedeme na pristi tyden. jedeme se stanem.
Ahoj,rádi bychom také příští rok navštívili nějaký fkk kemp na Istrii ale byly bychom rádi za radu od vás.Nechceme rušný kemp,spíš klídek,bungalov nebo aprtmány(nemáme vlastní ubytováni),na které www stránce si ubytko objednat a jaký kemp by jste nám doporučili,máme rádi nahotu takže celý pobyt vhveme být nazí a užít si někde bokem i trochu sexu.Pls o radu,děkujeme
Ahojte. Hľadáme párik na sexik aj na priateľstvo. Hľadáme aj na dovču k moru do Chorvatska. Dátum a miesto konania si vyberieme spolu. Malé deti vítané máme aj my 7roč synčeka.
Valalta je fajn, užijte si pěknou dovolenou. Akorát nevím, proč vám někteří dementi dávají palce dolů. To už není normální. Ve společnosti je řada debilů, ale ta koncentrace na zdejších stránkách....Jen jsem napsal charakter pláže Nugal ....a palce dolů. Asi od někoho, kdo tam nikdy nebyl a honí doma v hnusném obýváku na trapném sídlišti.
Ahoj párkrát se mi to stalo taky. Prohlížím na mobilu a když chci listovat tak omylem pošlu palec dolů prostě to tam tak vyjde. Takže to není nic proti ničemu , jen technický problém
(bearbeitet)
Ahoj doporučí nám někdo nějaký pěkný nudistický kemp? Nejde nám o nějaké swingrs párty ale prostě jen si tak v klidu relaxovat a nechat tomu volný průběh. Díky
Ahoj jsme pár 42 a 40 let od Hranic na Moravě a na konci července jedeme do Koversady. Jedeme tam také poprvé tak jsme nateseni a zvedavi. Kdy tam jedete Vy?
Ahoj pár nebo žena s námi nebo kdo se bude pohybovat cca od 23.6. 2023 na Valaltě nebo v Rovinji??Rádi zajdeme na sklenku a třeba více.Možnost společně do sw,,
Ahoj loď si půjč až těsně před odjezdem to jsou last mimit slevy a je to jedno jakou si vybereš marínu, já jezdím ze Zadaru, ale i z jiných marín a je to podle toho kam chceš jet. Jinak pokud by jsi potřeboval doplnit posádku, hlásím se.
To se neobjíždí přístavy, to je na nic, to si musíš zarezervovat v last minut a jedeš na jistotu, jinak se to ani nedělá. Navíc musíš předem složit zálohu a mít posádku. Navíc bez rezervace je to dost partyzánština, musíš mít pojištění a spoustu věcí, které je lepší vyřizovat odtud. Ale můžu pomoc.
KRK BAŠKA bude někdo začátkem září nebo poradí zajímavosti, Rádi turistiku a také bych potřeboval pomoct s moji, abychom víc navštěvovali nuda pláže nebo skrytá zakoutí, kde se dá nahotit a šnorchlovat
Přesně jak vám píší ostatní, vzájemné sexuální aktivity na pláži Punta Križ, jinak oficiálně asi nikde. Naturistické kempy mají v nabidce treba Invia, nebo je objednáte přes německou ck Riva. A dokonce jsou i malinko levnější a mají velkou nabídku. Tam můžete být nahatí hned za závorou recepce. Nikdo nic neřeší. Pokud si najdete pláž někde bokem, nebo později večer....
Ahoj, budu od 29.8 - 3.9 v Rovinji.. A jeden den se chystám na pláž na swingers nuda pláž Fkk Punta Križa (už jsem tam byl i minulý rok)... Tak by jsme se tam mohli potkat. 🙂 Jestli tam někdo budete v tomto termínu, tak mi napište a domluvíme se...
Na Istri Koversada,Solaris a Valata, možnost apartmánů, bungalovů a mobilních domů.... Sex přes celí den můžete provozovat na pláži Punta Križa mezí městem Rovinj a Valatou je to swingers pláž a v okolí je i pár swingers klubu
Za me treba Koversada, relativne slusne vybavena, v mnoha ohledech nedosahuje urovne Valalty, ale po desaty tam chcipnul pes. Az na par vyjimek, kdy se sejde parta a popijeji a bavi se. Ten klidek bude zalezet i od mista, ktere si vyberete. Oficialni klid od pulnoci. Prvni odkaz na Google vas hodi na oficialni booking stranku. Je cely FKK.
S tim sexem nevim, mozna az vecer po setmeni. Jinak Valalta a 4km na Punta Kriza, kde se sexuje celej den. S pocetnym obecenstvem okolo (dost chlapu honicu).
Moje taky nechtěla na puntu, tak jsem ji řekl, že bych tam taky nešel, že jedeme, ale na jinou pláž ať se pěkně opálíme a teď, když to viděla nikam jinam nechce a ten podvod s tím lhaním mi odpustila...
Zdarte, z Porece ( Biela Uvala) jedeme domu 8.7. Je zde moc prijemne, voda 27st. Mate se na vo těšit - cele je to tu velmi prijemne. Strávit to tuna nekym do 4ky - krásný bonus navic :-) Hezkou dovolenou!
Zdravíme Vás. Jedeme na Hvar a to od 24.7. -1.8. Vyrazíme 18.nebo 19. Třeba bychom se připojili ale jsme oba bi a oba tlusty. Pisnete zda máme řešit cestu přímo dolů či si to plánovat dle sebe
Ahoj, někdo na spolujízdu na dovolenou do Chorvatska? Páry,ženy.,termín červenec,místo dle dohody.Píšu to sem, protože inzeráty nikdo nečte:-). Pěkný den všem
KRK BAŠKA bude někdo začátkem září nebo poradí zajímavosti, Rádi turistiku a také bych potřeboval pomoct s moji, abychom víc navštěvovali nuda pláže nebo skrytá zakoutí, kde se dá nahotit a šnorchlovat
Ahoj, já budu take od 27.8 - 3.9 v Rovinji.. A jeden den se chystám na pláž Punta Križa (už jsem tam byl i minulý rok)... Tak by jsme se tam mohli potkat. 🙂 Jestli tam někdo budete v tomto termínu, tak mi napište a domluvíme se..
Příjemně, lehce přes 25 stupňů. Rovinj na podělanou sezónu relativně plná, PK obsazená jako vždy, moře chladnější ale pořád na pohodovou koupačku. Ale tak za dva týdny je už konečná...Milujeme to tady, tak zase v červnu.
18.6. - 2.7. jedeme s manželkou do nuda kempu Bunculka v Bašce na Krku. Byli jsme tam vloni a bylo to super! Letos bych jí tam chtěl pěkně zkazit. Nepřidá se nějaký pár, že by mi s tím pomohl?
My Valalta od 24. 6. cca 14 dnů kdyby někdo byl poblíž tedy páry muži nepsat rádi zajdeme na večeři nebo na Punta Križ ,ale žádné závazky klidně i jen na pokec někdo
(bearbeitet)
Ahoj, asi se to sem úplně nehodí ale je to pokus. Jedeme s kamarádem na par dnů do HR. Hledáme dvě holky na krátký ale snad krásný trip. Je/jsou tu takové? Proste sluníčko kafe víno pokec sex a hlavně pohoda:-))
Ahoj, přeji hezký den. Jsem pohodový VŠ 48/185/85 na Murteru. To je kousek od Zadaru. Rád vás pozvu nebo přijedu. Jsem v Chorvatsku od jara do podzimu tak přivítám i jen pokec a zábavu.
Cestou na Vir v Chorvatsku máme prostoj, chtěli bychom ho využít na nějaké FKK. Několikrát jsme byli v Konobe na Krku a v Rakouských Korutanech. Do Valalty se dá i jen na pár dní bez rezervace pod vlastní stan? Termín: 14.-17.8. nebo 24.-28.8.
v tento termín se už vyplatí jet více dolů nebo ostrovy. My jezdíme Hvar začátkem září a je stále teplo. Nekdo z AM kdo bude od 2.týdne září na Hvaru? napiš vzkaz
Zeptám se. Nějaká nudistická pláž v okolí Omiše? Na mapách něco málo je, ale když jsme se tam byli podívat, tak je textiláci. Museli jsme až do Makarské a tam je malinká nuda pláž, kde chodí i rodinky s dětmi....
Ahoj, budeme na Krku ve městě Baška 31.7. - 7.8. chce me zajít na nuda pláž. Nebo se jen seznámit, pokecat. Přidá se někdo? Muž, pár, žena? Věk cca do 45 let.
Taky vyrážím směr Rovinj a Punta Križa a tak hledám na asi poslední týden v srpnu parťačku, nebo parťáka pro dovolenou v Rovinji, ubytování zajištěno v soukromí v centru města.
Společné návštěvy pláže Punta križa nejsou podmínkou :)). Vše záleží na domluvě. Rovinj je nádherné místo. A každý si ho můžeme užít podle svého - pláže, restaurace, kultura, výlety....
Dobrý den,
pokud covid blázinec dovolí,tak budeme v Rovinji 27.8.-3.9.,na pláž chodíme na punta križa,tak se eventuálně můžeme potkat,
krásný den přejeme
Ahoj, já budu take od 27.8 - 3.9 v Rovinji.. A jeden den se chystám na pláž Punta Križa (už jsem tam byl i minulý rok)... Tak by jsme se tam mohli potkat. 🙂 Jestli tam někdo budete v tomto termínu, tak mi napište a domluvíme se. 😉
Taky se letos chystáme hned na začátku prázdnin. Máme v plánu Koversade, Solaris, Ulika popřípadě Valalta, záleží kde se nám bude líbit a jak to bude cenově. Takže se s někým třeba potkáme :-)
My vyrážíme do Rovinje a okolí zítra večer, takže tam budeme od středy 21.7. do pondělí 26.7. zřejmě v apartmánu. Novým seznámením (nespecifikováno schválně jestli bi-holčina, sympatický pár, nebo samotný sympaťák kluk či větší skupinka...) se určitě nebráníme a máme chuť i odvahu si zažít něco "pěkného" i když určitě ne za každou cenu, sympatie, empatie a atmosféra okamžiku jsou pro nás určitě rozhodující. Pokud by nás někdo chtěl provést po exoticko-erotických tajích chorvatského pobřeží (například noční centrum Rovinje, nebo legendární pláž Punta Križ, nebo probrat historii města při večerně-noční návštěvě u nás v apartmánu s velkou postelí ;) ..atd.) budeme rádi když nám na profilu pošlete zprávu. Třeba "hvězdy zafungujou" a potkáme se :)
PS: za příjemné strávené chvíle počítáme jak pohodový pokec o čemkoliv u vínka / tak i např setkání mnohem bližší v různých konstelacích ;-) Jo a nehlaste se všichni, ať to stihnem přečíst a zareagovat případně do konce dovolené :-D
Jediná prosbička: nebuďte v odpovědích struční, jedno až trí-slovné reakce v nás sympatie nevzbudí, spíše pár řádků pod sebou o vás, o vaší představě setkání... protože i styl komunikace dokáže předem prozradit, nebo spíš naznačit... sympatie. Tak hezkou dovču všem a s někým z vás snad kousek hezkého v Rovinji a okolí v brzkých dnech možná i zažijeme.
... jo a nebojte se... myslíme to vážně a nekoušem!
E+M
(bearbeitet)
Joj to mě pobavilo. Ja myslel, ze jenom my jsem takoví blázni a taháme s sebou chlaďák a sudy piva.
Tak nejsme.
A profil taky super. Jedeme až koncem srpna, škoda, nepotkáme se.
VALALTA 2021 - už se to blíží a nemůžeme se dočkat. Těšíme se na staré známé, ale rádi poznáme i nové přátele a příjemné lidi ... 18.7.2021 - 26.7.2021.
Solaris je po valalte 2 nejlepší, výborná kuchyně, v ceně večeře libovolná konzumace pivo, víno. Při pobytu s jídlem( apartmán) pozor není lednice, my si vozíme svojí ( malou). Poslední týden v červnu také jedeme
Parkování v Rovinji v pohodě, u Punta Križa je letos místa dost. Ve městě se dá taky zaparkovat bez problémů ale pozor na zóny, pravidelně to místní provozovatelé kontrolují a dávají boty/pokuty. Doporučujeme mobilni apku Paydoy, přes kterou se pohodlně platí.
ahoj, Nugal (NUdist GALery) jezdíme každý rok, nudistická pláž s krásným borovicovým hájem, dostupná pouze pěšky ze směru od Makarské, bohužel každý rok víc a víc lidí, hlavně textiláci, kteří jsou tolerováni v první čtvrtině pláže
Já na tu pláž taky koukala, chtěli jsme do Tucepi, ale jedeme jinam... Tak příště, podle map krásná pláž, a vůbec nevadí, že je tam potřeba dojít pěšky.. Tak potom napište, jaké to bylo
Ahoj jsme nadrzeny par, ktery je prave na dovolene v Gradacu. Najde se tady nebo v blizkem okoli par, nebo samotny bi muz ci bi zena, na zprijemneni letniho vecera?
Od 15.8 do 22.8 budu v Pule... Budu dojíždět na nudapláž Punta Križ, tak kdyby jste chtěl někdo podniknout stačí se mi ozvat do vzkazu a domluvíme se, ať už jednotlivec nebo pár
Za kruhacemvu kempu přibyla velka cedule. Zakaz kempovani. A ráno to obcházi minicipal policie a kasíruje. Tak kdyz zajedete nekam hloubš. Nebo nebudete u auta. Tak se asi dá přespat. My to nepokoušeli a spali jsme v dodávce na parkovišti u amarinu.
Pardon, omylem jsem kliknul na palec dolu, nešika. My bydlíme v Amarinu s dětmi a na Punta jsme si zašli odpoledne, kempy i pláž proti loňsku na polovině kapacity. I když honičů stále dost Párty v baru na Punta križ frčí, my jsme si to včera na pláži skvěle užili s dalším párem. Jinak teplo, moře příjemné, ceny nižší, klid, pohoda. Akorát do obchodu se musí s rouškou.
Hlavně nezapomeňte na ohlášení vstupu do Chorvatské republiky pro všechny osoby na internetu, při pasové kontrole si ověřují, jestli jsou čísla pasu v jejich (ohlášení) registraci uvedeny. A řeší i datum vstupu a opuštění. Možná jsme měli jen moc pečlivého celníka, ale tak to bylo.
Ano, také jsme si vytiskli rezervaci v kempu a zaregistrovali pasy na te chorvatske strance (entercroatia nebo tak nějak se jmenuje). Ale papir nikdo vidět nechtěl, pouze kontrolovali pasy. Možná ale mají tu databázi propojenou. Každopádně hranice byly na deset minut. Na Punta križu je lepší jít ve dne. Místa tam je proti loňsku víc, není problém najít flek na lehátka/ručníky.
Ahoj. Jsem v Chorvatsku na Murteru od března a do Česka jezdím jen na otočku. Naposled jsem se vracel z ČR ve čtvrtek, formulář jsem nevyplňoval a na hranicích s Maďarskem jsem byl za pět minut hotový. Spíš mě dnes překvapily roušky, asi kvůli turistům je nějaké nové nařízení. Roušku jsem tu zatím nikdy nepotřeboval.
Jak to prosím vypadá ve Valaltě s možností ubytování? Myslím apartmán apod. Vloni bylo v sezóně již vyprodáno, tak jsme bydleli v Koversadě a na Punta Križa dojížděli :)
Jsme na Valaltě, ubytování bingalov bez rezervace, volných jich je dost. Vyplatí se s jídlem zaplatit si. Jídla hromady a dobré. Kromě sauny, fitness a vodních atrakcí, vše funguje bez omezení. Tobogán funguje. Hezký den
Zde si můžete zarezervovat bungalow, apartmán nebo mobilehome. Jinak místa pro caravany/obytňáky/stany se dopředu nerezervují, přijedete a řešíte to až na místě.
Byl jsem ve čtvrtek, dopoledne méně lidí, přes den se to dost zaplnilo, ale oproti loňsku, kdy bylo doslova narváno je to klidnější. Teda klidnější, co se týče obsazenosti. Jinak se nic nemění:-)
Tak to mě teda úplně nenadchlo, být tam sám a za honiče 😁😁😁
Dělat někomu aspoň křena to bych ještě jo, ale být tam úplně jak socka honič, tak na to asi prdim 😎
to jste měli zrovna smůlu, letos jsme ještě nebyli, ale loni jsme zažili ,,NAKTPARTY.AT'' a to byl celkem masakr...bylo to v tom posledním baru směrem ke skalám a to musel člověk dát pozor, aby na někoho v okolí nešlápnul...pochopitelně tam borci honili a očumovali...tak, jak už jsem starší, jsem si tam opravdu podpořil sebevědomí...ku..a to byla mrdanice...rok před tím nuda...
Je to pravda, včera jsme tam byli, nové cedule že vše pro co sem lidé chodí je zakázáno, několik souložících páru a desítky honičů, ale ty oba bary plné, v tom předposledním grilování dvě ovce najednou vonelo to úžasně
Teplota moře v pohodě. Moooc hezky tady je, Valata poloprázdná, dle recepčního tak z 35%, Punta Križa taky na polovině své kapacity. Prostě je to tady akorát, žádný turistický masakr.
Proc by to nevyslo??? Do Chorvatska jezdim kazdy rok, nektery rok i vickrat za rok a pojedu tam teda i letos. Stejne jako loni, odjizdime posledni cervnovy patek. Nevidim duvod, proc bych nemel nebo proc by to neslo. Projel jsem i za valky, kdyz Srbove rozbombardovali most u Maslenice, museli jsme pres pontonovy vojensky. Ale mrdacka u Jadranu je nade vse... 😂👍
Co je odlišné? Mimo větší byrokracie a ve Valaltě desinfekce na každém kroku nejspíš nic. Ale tato situace byla před 1-2 měsíci jen naším zbožným přáním. Navíc spojení "může být" každý rozumný chápe jako podmiňovací a nikoliv jako dogma ;-). Ať vám výjde počasí, my razíme až za 1,5 měsíce.
Nejsem nikym organizovan, muzu si malovat, co chci...😂
Nejedu ani na Istrii ani do zadneho uzavreneho oploceneho placku, blbnout s dezinfekci. Jedu do Dalmacie, tam na volne prirodni plaze, kde se da sexovat. Dezinfekce oblazku tezko 🙈
A podlehat hysterii ceske vlady me nikdo nedonuti, notabene kdyz za stejnou dobu, co udajne zemrelo S covidem 300 lidi, tak jich zemrelo NA rakovinu 3000 jen v CR! Na chripku rocne zemre 1500. O tom se nemluvi! Holt ma covid lepsi marketing. Jezdim do Dalmacie kazdy rok a pojedu tam zase. A vzdy, kdy se mi zamane. I kdyby to melo byt pres les, pres zelenou hranici. Nehodlam podporovat stupidni paniku hrstky politiku.
Já nepodléhám histerii (to bych rezervačku dávno zrušil), ale kdyby mi vláda zakázala vycestovat a současně ani okolní státy nedovolili vstup, tak bych letos k moři prostě nejel (a vy také ne). Šťástný bych z toho nebyl, ale na Krále Šumavy bych si hrát nešel ;-).
Evidentně jsem svou předchozí odpověď měl psát až po návratu krve do mozku. Nemusel bych tam napsat takovou hroznou hrubu :-D. Češtiny citlivějším povahám se tedy dodatečně omlouvám ;-).
On ten "uchylák" asi žije v jiném světě......se bude divit až bude na pláži zavřenej v plexisklový kukani a bude tam obíhat podél stěn jak křeček v kleci.....
Ty máš nějakou úchylku na obíhání v kleci???
Nějak nechápu myšlenkové pochody....
Bavíme se o sexu u Jadranu a o tom, že tam jedu na dovolenou.
Kecy v klecy nějak nejsou na místě...
Dobrý den přejeme, hledáme páry na dovolenou. Nějaká příjemná luxusní vila v Chorvatsku, slunce, zábava, dobré jídlo, nahota,.... Termín a přesné místo je na domluvě zúčastněných.
Kdo jede k Jadranu, neresi par kilasku. Ja teda rozhodne ne.
Valalta, Koversada nebo jak se to vsechno jmenuje je proti krasam prirodnich plazi Makarske riviery jako lizat postevacek pres sklo...
Na plazich mimo centrum se da videt spoustu zabavy. Vcetne sukani, oralu, trojky a podobne...
Pro nekoho je daleko 100m pro jineho 10km. Nam se tu libi, mista na tech malych plazich dostatek. Nekdy se postesti ze jsme i sami na plazi a to se pak hned vyuzije.
Dva svobodni a nezadani kluci na dovolene na Makarske hledaji dve mladsi slecny na spolecne vylety, prochazky koupani, povidani, zabavu a mozna i milovani.
Vcera 3.9. v noci velmi silna bourka s vydatnym destem, pres den zatazeno, plaze skoro prazdne, na vecer uz zacalo skrz mraky prosvitat slunce a krasny zapad. Dnes cely den jasno, 29, more klidne plaze plne. Na vikend predpoved spatna, ale kazdy den to meni.
FKK Solaris Porec budeme od 18.8. na tyzden v apartmane,mozne ubytovanie spolu, uzivat si chceme sex v stvorke, ona Bi, erotika sex zabava, alkohol, nemame zaujem sa na seba pozerat!
Letos opět VALALTA ... od 22.7. do 29.7. ... a budeme tam ve třech, ještě s jednou naší kamarádkou. Opět se moc těšíme a rádi poznáme prima lidičky na společnou zábavu :) ... Společná návštěva swingers pláže i sw. klubu Anaconda :)
Ahoj, vloni jsme byli na Krku v Konobe - příjemný zážitek. Možná to letos zopakujeme. Netušíte, jak je to aktuálně s Bunculkou (Krk)? Taky nás zajímá situace na Pagu: FKK Straška již neexistuje? a co fkk Sveti Duh? Stanoval jste tam i někdo?
Chystáme se někdy koncem července 2019 - cca od 20.7. Zatím nevíme přesně kam, ale rádi bychom někam, kde bude klid a pohoda - možná někde kolem Omiš - Nemira - neplánuje podobnou dovču pár s malým dítětem? Přes den utaháme děti a pak...
Tak vybráno a rozhodnuto... 21.-26.7. jsme v okolí Omiše (Staniči, Nemira...) a před tím pár dní v rakouských Alpách. Nebudou se tam či tam vyskytovat nějací Amatéři? Třeba bychom si mohli zpestřit pobyt za hranicemi všedních dnů a ty hranice ještě kousek popošoupnout
jsme milenecky par, ( ja 30let viz galerie, ona 27let, z Asie, prileti na navstevu 20.-30.8. ), chystame se koncem srpna na 4 dny nahoru nekam u Opatije.. ona miluje sex a souhlasi s vymenou atd, radi bychom nekoho nasli kdo bude v te dobe v chorvatsku..ona mluvi jen cinsky a anglicky..
Hledám naturisticky založenou partnerku k návštěvě natur akcí, společné dovolené u moře bez plavek,Život je premiéra repríza již nebude..tak proč ho neprožít ve dvou ???
Letos opět VALALTA ... od 22.7. do 29.7. ... a budeme tam ve třech, ještě s jednou naší kamarádkou. Opět se moc těšíme a rádi poznáme prima lidičky na společnou zábavu :) ... Společná návštěva swingers pláže i sw. klubu Anaconda :)
Rádi bychom stravili týden v Chorvatsku ještě s 2-3 muži co by jeli s námi . Všichni na společném apartmánu či si najmeme nějaký dům. Bi nejsme a Bi muže nehledáme !!Jde nám o hetero sex ona s více muži. Mužeme klidně být i v fkk kempu nebo i jnde. Jsou pro nás přijateli muži ve věku 40-55 roků. Nežli pojedem musime se poznat po všech stánkach. Náklkady si hradi každy sám. Najdou se takoví muži zde co by měli reálný zájem??Navšteva i sw plaže PuntaKriž
Na poslední týden v srpnu (24.-30.8.) hledám parťačku (raději : ) ), nebo parťáka pro pobyt v Rovinj (v soukromí), nejen pro návštěvy pláže Punta križa. Vše záleží na domluvě. Rovinj je nádherné místo.
Hledám naturisticky založenou partnerku k návštěvě natur akcí, společné dovolené u moře bez plavek,Život je premiéra repríza již nebude..tak proč ho neprožít ve dvou ???
Ahoj my jedeme od 20 června do ROVINJE nebo VALALTU jezdíme tam několik let navštěvujeme jak nuda pláž tak swinger pláž musíme říci že nic lepšího není …Hledáme pár nebo páry co pojedou s námi nebo tam budou v tu dobu poblíž
Ahoj v létě Valalta
Ahoj, my jedeme do Rovinje po vlastní ose, první týden v červenci, ubytování máme přes Booking.com. Zdejší sw pláž je legendární a v tomhle termínu tam ještě není úplně narváno.
Ahoj, hledáme pár přiměřeného věku v okolí Makarské (my konkrétně Baška Voda / Brela) na koktej, večerní koupání a třeba i mazlení mezi holkami. Jsme tu do pátku 31. 8., těšíme se na vás...
Zdravíme, Valalta od 18.8-25.8 , rádi poznáme pár, i jen tak. :-) , zprávy pište prosím do profilu, když na sebe pošlete tel. kontakt, odpovíme sms nebo zavoláním, díky moc těšíme
Ahojte sme mlady pár dovolenkujeme v chorvátsku na makarskej... Hladame iba mladú slecnu do trojky na mali úlet na dovolenke... Pis správu ak by si mala zaujem si to užiť s mladim párom...
ahoj, škoda, protože my tam odjíždíme v neděli a koncem srpna se vracíme. Jak tak sleduji, tak moc lidí tady do Solarisu ( u Novigradu, aby nedošlo k mýlce) asi nejezdí, nebo to neinzeruje. Přitom mě přijde že jako kemp je to úža, hodně stromů, stín, výběr místa atd. My tam jezdíme asi 10 let, čechů je tam slyšet dost, ale asi nejsou amatéři . Tak držím palce ať najdete.
HI, WE ARE ITALIAN CPL IN THIS YEAR HAVE PLAIN TO GO IN CAMPER AROUND CROATIA... IN 05 AUGUST WE ARE IN SPLIT IN CAMP STOBREC, IN 07 WE GO IN HVAR CAMP FKK NUDIST VRBOSKA, 11-12 KRKA PARK. 13-14-15 IN MURTER CAMP FKK KOSIRINA AND IN END TOUR 16-17-18-19 IN KRK FKK CAMP PUNAT. NEVER ONE CPL IN THIS ZONE IN THIS TIME? CIAO EVERYONE...
CONTACT US mestre@vodafone.it
Ahoj, ofi nuda na ostrůvku Zečevo a ve Vrbosce nuda kemp. Další ofi plážička přes tunel v Zavale doleva-silnice trochu adrenalin +problém zaparkovat. Ve Vrbosce za "koupalištěm" Soline zhruba od 1/2 poloostrova tuším Glavica kamenné plážičky pro každého. Jinak si asi každý najde to své. Zdravím a pěknou dovolenou...
Ahoj, plánujeme vyrazit konečně do Chorvatska do nějakého FKK kempu. Přátelé nás varovali, že v těch vedrech moc nefungují lubrikační gely, fungují prý trochu jen gely vyrobené v Chorvatsku. To nás trochu děsí, jít na swingers párty bez kvalitného gelu?
Ahoj, já 42 let 195/87 sympaťák, hledám pár na společnou dovolenou v Chorvatsku (nejlíp poblíž Rovinje s návštěvami zdejší swingers pláže). Společná cesta autem, společné ubytování, dny a noci plné sexu a zábavy.
2-10.září se chystáme do Chorvatska, letos máme v plánu navštívit ostrov Mljet.
Poradí někdo s FKK pláží na tomto ostrově? Je na ostrově podobná Koversanda?
ahoj, jedeme s pritelkini od 21.6. vecer z Prahy do Rovinji, mame velke auto Mercedes Vito a tam je 6 volnych mist. Radi privitame spolujezdci temto smerem (pary a taky samotne muzy)
Nebude nějaký pohodový pár odsud od 13.6. - 26.6. na ostrově RAB? V tomhle termínu tam budeme a rádi poznáme sympatický pár pro společné návštěvy FKK pláží a dál dle sympatií.
Od 9.7. 2018 budem na ostrove Rab - nudistická pláž Kandarola. Je tam fantasticky - všetkým čo majú radi nahotu a nudizmus vrelo odporúčam. Pre viac info ma kontakte.
Najblizsich 12 mesiacov budem striedavo byvat v Prahe a v Chorvatsku (primarne v Zahrebe). Ale planujem aj vylety k moru, spoznavanie kras Chorvatska. Budem rad ak sa mi ozve zena alebo aj par a mozeme spolocne nieco podniknut. Vylety, plaze, nuda plaze, pripadne viem navstevu pohostit aj v Zahrebe.
Ahoj všichni... jsem samotný muž a tak je mi jasné, že jsou možnosti silně omezené... přesto kdyby se zde našel pár, žena, ale vlastně třeba i muž chystající se do Chorvatska na dovolenou spojenou s nahotou, rád se přidám. Nechce se mi jet samotnému. Můžeme se klidně sejít ještě v ČR a probrat možnosti, seznámit se.
Ahoj všichni na přelomu července a srpna se chystáme do Chorvatska jsme parta kamarádů je nás celkem 5 jedeme autem a moc rádi bychom se k někomu přidali jedeme takhle poprvé a zajímá nás nuda pláže a swingers kluby proste zábava nahoceni a sex proto bychom uvítali nějakou radu kde to nejvíce v Chorvatsku žije a moc rádi bychom našli další lidi na tenhle typ zábavy ideálně kdyby se třeba knam nechtěli přidat nějaké slečny na věku nezáleží ale ani nám nevadí když to budou pary duležite jsou simpatie a myslíme ze by to mohla byt nezapomenutelná dovolena kdo má zájem se přidat klidne pište do vzkazu odpovíme všem doufáme že se nekdo přidá ☺☺
Nebude nějaký pohodový pár odsud od 13.6. - 26.6. na ostrově RAB? V tomhle termínu tam budeme a rádi poznáme sympatický pár pro společné návštěvy FKK pláží a dál dle sympatií.
Hladame parik spolu FKK Valalta, spolocny apartman, uzivat si erotiku a sex v stvorke
ona BI, termin sa dohodneme najradsej manzelia, ziadny extrem, normalny priatelia ci si budeme vyhovovat
Hladame parik spolu dovolenka FKK Valalta, spolocny apartman, termin sa prisposobime chceme parik co si budeme spolu rozumiet a uzivat si erotiku a sex v stvorke...ona BI, najradsej manzelia co maju rovnake chutky
Nechcete jet na zacatku cervence? Prvni tyden?
Na přelomu cervence a srpna tam zdechnes horkem...
Vyzkoušeno.
Rad pohlidam vaše dítě, kdyz si moji manzelku pujcime na sve ukojeni...
Vloni jsme na Valaltě byli ... Letos - pro změnu - jedeme na Valatu opět, už potřetí :) ... Budeme tam v termínu od 22.7. do 29.8., zapykali jsme si tam apartmánek a už se opět moc těšíme.
ahojky. Pro rok 2018 sháníme s rodinou dovolenou a RAB je jedna z lokalit, kde by jsme rádi navštěvovali FKK. Takže máme dotaz, kde jsi byl ubytován a zda máš kontakt na ubytko....díky L.
ahoj, byl někdo koncem září na pláži Punta Křiž? zajímá mě jestli tam ještě někdo tak pozdě bývá a zda funguje bar. Chceme jet teď od čtvrtka do neděle.
Ahoj, my byli v červnu a červenci na Punta Kříž, za nás úžasné místo.
V červnu 2018 jedeme zase do kempu Valalta a na pláž Punta.. Snad se tam s někým odsud potkáme.
Ahoj, byla spousta honici, nám to nevadilo užívali jsme si před nimi. Manželka si tam lehla a ukázala.jim takovou masturbaci že půlka znich okamžitě strikala. Jinak pár páru tam bylo co si užívali i klasickou swingers, ale okamžitě byli obklopeni honici.
Příští rok jedeme znova
Dva kluci 35 let by se radi seznamili s 2 slecnami v terminu 9-18.9.2017 na Makarska-Baska voda za ucelem zprijemneni dovolene - koupani, vylety, mozna hory, vino a sex. Kdyz z toho bude dlouhodobe pratelstvi ci snad laska, tim lepe.
Nejede nějaký motorkářský pár (není podmínkou) od 9.9. - 23.9. na Hvar? V tomhle termínu tam budeme a rádi poznáme sympatický pár motorkařů ale hlavně pohodařů třeba i bez motorky pro společné návštěvy nudaplaží na Hvaru.
Ahoj, chystáme se vypadnout z práce na 4-5 dní okolo 20 září na Koversadu. Ubytování máme předběžně rezervováno, máte prosím někdo zkušenost v tomto termínu s počasím/teplotou moře a návštěvností? H.
AHoj, jedu do chorvatska od 30,8 do 2,9 . Je mi jedno kam ale chci nějakam nahoru at to není daleko. Takže pokud má ve stejném termínu plán jet i nějaká žena která by si chtěl užít tak se ozvy a dej vědět destinaci....
Ahoj.
Od 29.července do 5.srpna se budeme s manželkou a osmiletou dcerkou "nudit" v FKK Koversada.
Nějaký pár, nejlépe s dětmi na společné koupání, opalovačku a další trávení "volných" chvilek po večerech???
hi we are italian couple... in 29/ - 2/8 we are in Porec Camping FKK Ulica, later 2/8 - 6/8 in Kerso Island camping FKK Kovacine, later 6/8 - 12/8 Punta Krizia Camping FKK Baldarin, later 12/8 - 14/8 Fasana-Premantura Park, later 14/8 - 20/8 camping Porton Biondi Rovinji in day in punta croce sw beach in night anaconda swinger clubs... NO SINGLES THANKSSSS COUPLES WELCOME...WE ARE IN CAMPER AND WE CAN HAVE COUPLES...
My jsme v Chorvatsku 3ti den a 3 FKK pláže navštíveny. Včera poprvé Podgora. Krásná pláž, super koupání, jen tak 60 % textilaci. Klidně si sednou vedle vás, i když je tam cedule FKK. Neskutečně těmito lidmi opovrhujeme.
Dneska jedeme opět do Baška Voda, stejně jako předevčírem. Opět do České komunity, kde textilaci nejsou. V Tučepi nuda nebyla taky špatná, zase opět až na textilaky, to samé co v Podgoře.
Panují teď v HR tropy, krásně se opaluje, prostě paráda
Bunculuka na jihu. Dobre pro deti, pry moc lidi.Severne Konobe. V patek 14.7. jedeme s 3ma detma. Pokud nezapomenu dam vam info. Jinak jsem od roku 78 Koversadista.
Jdeme do klubu Anaconda tento týden, jen nevíme který den. Plánujete někdo přesný termín? Jinak jsme v fkk kempu Solaris u Poreče. Ozve se někdo odsud?
Sorry, pokračuji, nechtěně odesláno, sem zmozen Karlovačkou.....
Ideál na potápění a slunění. Přijdeme tam časně ráno s přítelkyní a na místě pouze starší pár, tedy nahý. Po chvilce další nudista. Říkám, to je dobrý, jen víc a houšť.
A pak to začlo....
Začali tam chodit páry ( Maďaři, Slováci), klidně si lehli oblečený těsně mezi nahé páry, bylo jim to jedno. Byl sem úplně znechucen. Poté nahaty odešli.. A perla byla odpoledne. S přítelkyní jsme v moři, na pláž přijdou 3 ženy a muž, opět Maďaři. A začali se vedle nás oblékat plavky. Vedle nás na dece, my byli v moři.
Po chvilce vycházíme na deku.... No jak nás viděli, okamžitě oblékat, sbalit deku a o 30 m vedle, mezi ofiko textilaky
Říkám si, proč utíkají? (celkem pohledni 30tnici). To vypadám tak hrozne? Přítelkyně opravdu není k zahození.....
No blbky, klasický purytani
Zítra už pojedeme z Tučepi opět do Baška Voda na nuda, tady v Tučepi dneska velké zklamání
Ahoj, od 8.7. jsme v Chorvatsku poblíž Valaty. Poznáme fajn páry na seznámení a trávení volného večera.? Pokud se tu někdo najde napíšeme kde přesně budeme.
Ahoj, jedu s babou a s dětma teď v sobotu 8.7 a pořád se nemůžeme rozhodnout kam, chceme jako vždy mezi Brelu a Makarskou. Jde nám jen o dobrou nuda pláž. Ne že by nás Baška Voda omrzela, ale chceme vyzkoušet jinou.... Lokalita je nám v podstatě jedno,ten apartmán seženeme všude
Poradíte amatéři? Jde nam jen o nuda pláž..
A odjezd se blíží
hi we are italian couple... in 29/ - 2/8 we are in Porec Camping FKK Ulica, later 2/8 - 6/8 in Kerso Island camping FKK Kovacine, later 6/8 - 12/8 Punta Krizia Camping FKK Baldarin, later 12/8 - 14/8 Fasana-Premantura Park, later 14/8 - 20/8 camping Porton Biondi Rovinji in day in punta croce sw beach in night anaconda swinger clubs... NO SINGLES THANKSSSS COUPLES WELCOME....
..jsou tam skály,kořeny stromů a musí se slézt .. lano je tam k přidržování :) jmenuje se to tam ,,na biskupu,, letos tam nejedem,ale určitě se tam zase někdy vrátíme..je tam klid a pohoda..prima dovolenou :)
For k-4
V Baška Voda vás a přítelkyní akorát vystřídame. Odjíždíme z ČR 8.7., jezdíme tam každý rok. Pokud neseženeme jinou nuda pláž, pojedeme zase tam. Ale změnu pláže bychom uvítali
Ahoj všem. Jedeme s přítelkyní a 2 dětmi 8.7.do HR a chceme zkusit jinou nuda pláž než jen Baška Voda kam jezdíme.
Poradíte?
Lokalita Brela, Baška a dolů.....
Vůbec není problém se seznámit s ostatními amatéry.
Děkujeme R+J.
Čauky,
jezdíme každý rok do Tučep pod Makarskou, jsou zde dvě nudi Nugal ve směru na Makarskou a jižní nuda plář, na té jsme každý rok 2x......., koukni na google maps.
Pěknou dovču
Ahoj. Funguje stale Punta Kriza a jak je vzdalena od Valalty prosim nevite? Chceme tam vyrazit koncem srpna.... dekuju za vase postrehy a zkusenosti :-)
Ahoj,chtěli bychom na Punta Križ vyrazit příští rok okolo poloviny června.Cca týden.Poradíte někdo ubytování blíže k plážím?Pojedeme na moto,takže postel...
Hezky dobry den,uvazujeme o dovolence na pristi rok....pisete o punta kriza....muzeme poprosit o par radku,jake ze to tam bylo...dekujeme moc a hezky den preji jan a irena
Ahoj všem od 1.7. někdo na společnou dovolenou do Chorvatska? Jedná se o to že bych rád jel jen nemám s kým a navíc ve dvou či více se řeší všechno líp, můžeme vybrat společně nějaký zájezd v cestovce, nebo pokud je Vás víc rád Vás doplním. Všechno se dá domluvit, přizpůsobím se. Budu rád za každou reakci.
Začátkem července jedu do naturistického střediska Valalta do Rovinje v Chorvatsku HLEDÁM ženu dívku která si chce odpočinout a taky nemá s kým jet k moři
Ahoj všem. Jezdíme pravidelne s přítelkyní na nuda do HR do Baška Voda, letos bychom rádi změnu.
Jedeme 8. července, rádi bychom nuda pláž od Brela, Baška Voda, dolů směrem Makarská. Poradí a doporučí někdo?
GPS uvítám.
My mužem doporučit nuda na Baška Voda, je to tam super, chceme už ale změnu.
Díky všem.
Ahoj mám tad nahotu fkk jedu první týden v červenci fkk Valalta jede taky někdo? Jedu sám pište sms mail vše v prafilu budu rád ať se necítím sám díky!
Začátkem července jedu do naturistického střediska Valalta do Rovinje v Chorvatsku HLEDÁM ženu dívku která si chce odpočinout a taky nemá s kým jet k moři
Ahojte parik alebo zena BI, hladame od 10.6. mame FKK Valalta volne dve miesta v apartmane aj v aute uzivat si chceme s parom alebo zenou...najdeme niekoho seriózneho...tyzden spolu
Swingers fkk plavba. Ahoj pokud by tu byla parta, nebo skupina idealne 8 lidi, podobneho smysleni a predstave o dovolene pro dospele. Mohu zaridit plachetnici a delat kapitana na tydenni plavbe po chorvatsku. Pri rozpocitani nakladu ma lod, je cena stejna jako pri pobytu na pevnive v apartmanu. Itenerar a program plavby je mozne prispusobit dle domluvy. Vice do zprav.
Jednoznačně VALALTA ,několikrát vyzkoušeno,ostatní nejsou špatné,ale VALALTA je TOP.Vlastní pivovar,super prostředí,družní lidé........
Ubytování bez předchozího včasného objednání jen vlastní stan,nebo karavan,bungalovy,apart.a mob.home už jsou většinou rozebrané dlouho dopředu.
Ahoj ,nám osobně se fkk pláž v Tučepi nebo Podgoře část (Čaklje) líbí ..Ale třeba
fkk v Gradaci se nám nelibila vůbec ,navit tam jednou za čas připlouva nějaký bordel,
asi splašky z hotelu
zdravíme... uvažujeme s přítelem taky o nuda campu v Chorvatsku.... nejlépe mobilhaus nebo chatku a tak jsme si říkali, že by bylo fajn mít přátele... už jste někde takto byli, můžete poradit.... nebo máte zájem o pár ona 53 a on 44
případně bychom se mohli někde potkat na nějaký víkend a poznat se
Jana
My jsme na vás asi už věkově moc (57 a 63). Tak aspoň nějaké info: Byli jsme loni v Koversadě, bylo to perfektní. Dá se objednat přes booking.com bydlení v bungalovu (je to vlastně samostatný pokoj s přísluš. v řadovém domě, vč. polopenze) nebo apartmán. Po celém areálu se chodí jen tak, jen na jídlo oblečení. Na tom servru se dá objednat i něco podobného ve Valaltě, nebo Kanegra u Umagu. Žádné zálohy se neplatí, vše až na místě v recepci.
My na Istrii budeme 3 - 10. 7. u Umagu v normálním kempu a pak 10 - 18. v Koversadě.
ahoooj nudisti
leto sa nám blíži - tak kto sa chystá na nuda pláže do chorvátska ??
ja budem od 8.7 na ostrove RAB - nuda pláž Kandarola
kto sa tam tiež chystá ?? - napíš možno si užijeme letný sexík priamo na pláži :-)
Rádi bychom stravili dovolenou ve společnosti i 10 mužů kde ona by byl mužům plně k dispozici na hromadný sex. Ideálně v nějakém domě i může být dál od moře, ale hlavně s dostatkem soukromi i na sex třeba venku. Společná návštěva swingers plaže Punta Križa, bude určitě vitána. Část mužů může být z Česka část i klidně Chorvaté. Termín i klidně začátkem září. Tuto myšlenku nám vnuknul 1 pár co tam vlastní dům a chtěli udělat sw, dovolenou ,ale už nějak se neozivají. Byl by ze strany mužů, reálný zájem jet na takovou dovolenou? Domu k najmuti je dost.
Od 19. září jedeme na týden do Rovinj - pláž Punta Križ. Chceme navštívit sw Club Anaconda. Má někdo zájem se přidat? Prosím o info na ubytování kdo má vyzkoušen příjemný apartmán, díky...
Jsem už delší dobu sama a po mnoha průměrných zkušenostech jsem si v létě koupila senzačního kamaráda, který může kdykoli, jakkoli dlouho a je přesně takový, jaký potřebuji...
Nevěřím, že by se našel vyholený krásavec, který by to uměl líp. I proto hledám spíše samotnou BI holku pro společné dovádění, případně pár, kde by se on spíše jen díval, nebo nás fotil... Nejlépe holku, která má taky ráda takové hračky, nebo má i takového senzačního vášnivého ptáka doma. Budeme si hrát spolu... :-)
Ahojte
My sme tam boli pred mesiacom, rano tam vzdy bolo prazdno. Skoda, ze ste tam neboli, mohlo by to byt zaujimave...Ako tam chodite? Pesi z odpocivadla? Alebo po mori?
Ahoj, LAST MINUTE, jedeme pěkným Fordem Mondeo kombi s přítelkyní ve středu 24. 8. do 31.8. do natur kempu Koversada na Istrii, budeme stanovat na ostrůvku, pak chceme přejet do Rovinje do pensionu, případně kempu Vavalta a navštěvovat sw. pláž Punta Křiža, prý se policajti zklidnili, přijdou sice, ale pozdraví se s účástníky zájezdu, dají si pivo a opět se vesele souloží. Chceme i navštívit sw. Anakonda.
Pokud by se našel štíhlý pár se smyslem pro humor, můžete se přidat a bude sranda. Neočekáváme výměny partnerů,
ani společný program, ale rozvoj erotické fantazie a ostatní se uvidí :-)
zdravím....jsem na Makarský...sámm....není tu nějáká paní,co by jsi chtěla zpříjemnit chvilku? :)) nebo pánové,poraďte,,,nedá se na makarský něco ulovit???díky :)
Od 14.8. do 21.8. 2016 jsme na SOLARISU a je to tu úžasné. Parádně si to tu užíváme :) ... Pokud jste tu také někdo (pár), bylo by fajn se tu potkat :) ... Apartm. 119
Budeme tento týden v Baška Voda. Je tam někde nuda pláž, nebo alespoň kousek místa na nějaké třeba vzdálenější pláži, kde bychom mohli být bez plavek ?
Ahoj přemýšlím o tomto termínu do Chorvatska jsem muž sólo rad bych se k vám přidal finančně zajištěn nechám to na vás jestli se ozvete. Budu se těšit na vaší odpověď. Přeji krásný večer Martin.
Sympatický pár (25/37) hledá mladou štíhlou kočičku, která by s námi začátkem Srpna ráda letěla do Chorvatska na jachtu. Jedná se jen o pár dní a vše uhradíme. Podmínkou je opalování bez plavek a občasné zlobení :) Nebráníme se ani mladému páru. Měl by někdo zájem? Těšíme se.
Leami hezký večer,
žena má moc hezkou sexy postavu
Pokud by jste jeli koncem srpna nebo ještě lépe začátek září tak Vás rád na pár dní pozvu ke mně na apartmán do Chorvatska u Zadaru
Ubytování zdarma i s průvodcem po Zadarském okolí a rád se i přidám k Vašim erotickým hrátkám
Můžeme udělat i nějaké výlety motorovým člunem na protější ostrovy někam do zátok kde nikdo není a nafotit třeba nějakou novou galerii
Jsem v Chorvatsku už 20 let a mám tam i práci takže jsem tam skoro celý rok ale do Prahy jezdím také...přiletěl jsem před pár hodinami a budu v Praze tak do 19.7 tak je možný i osobní kontakt
Já 48 nekuřák hetero ale trojka mi nevadí
Civilní foto posílám do zpráv tady mi to neumožňuje
Tom
Chtěl bych letos jet zacatkem září např. do FKK Valalta, Bunculaka, nebo kamkoliv jinam.. Nechce se přidat slecna, nebo pár? Vloni jsem byl v Koversade a bylo to super! Nehledám sex, ani sw, jenom partu spolucestujících lidí ať se mám s kym bavit a třeba zahrát volejbal, večer něco ugrilovat a dát si víno nebo pivo.
hi.. we are italian couple... him 50 she 42... we go in biograd in 8-9-10 august later in 11- 12 august in premantura pula and in week end in rovinj in swinger beach punta krizia... we go around with camper... one couples or singel lady same round?
Itale Itale, dovol abych se zasmál...... Co ta Italská Angličtina???? Nick máš česky, selfíčko z auta a myslíš, že se z toho "fejku" každej posadí na prdel??? No neposadí...., běž si ho vyhonit
Ubytování v mém apartmánu u Zadaru nabízím ženám a párům. Udělejte si výlet do Zadaru nebo se zastavte při cestě a můžeme spojit poznávání okolí i s trochou erotiky ....T
Ahoj zvažuji Koversádu či Valalta někdy druhý nebo třetí týden v červenci zatím jsem sám najde se někdo kdo by jel se mnou, nebo za kým bych přijel. Pár, žena? Nic nuceného prostě pohoda...ženy víno zpěv:))))
Tak nikdo asi v tomto termínu nejede,to je škoda.
Poradí nám někdo,jak se dostat na sw pláž ? Chceme se tam zajít podívat když už tam budeme :)
Děkujeme
Ahoj, v termínu od 9.-16.7. jedeme do FKK Koversada. Ještě nikdy jsme v FKK kempu nebyli a rádi bychom přivítali společnost. Nahotu máme rádi a pokud by se někdo v tomto termínu někdo našel,bylo by to fajn. Jsme oba 40 let.
Ahoj, prijizdime 12.7. Dopoledne. Jsme on 49/186, ona 43/159, oba lehce bi. Nejsme zadni modelove, ani takove nevyhledavame. Pokud vas oslovi par obycejnych lidi, majici rovnez radi nahotu event. i spolecne sexy hratky, radi vas pozname. Jedeme podruhe a moc se tesime! H+M
6062 hezký podvečer,
Když už budete koncem června v Solarisu nechcete si udělat výlet do Zadaru? Můžete u mě i přespat a rád se připojím k Vašim erotickým hrátkám
Jsem pražák ale skoro celý rok jsem dole u moře v Chorvatsku kde mám práci i svoje zázemí, mám tady svůj apartmán s nádherným výhledem z terasy hned v první řadě u moře.
Pokud by jste přijeli můžeme udělat i nějaký výlet motorovým člunem na protější ostrovy někam do zátok kde nikdo není a nafotit třeba nějakou galerii
Já 48 nekuřák zdravý čistotný, civilní foto jsem poslal do vzkazů ostatní mám v galerii.
Tom
V termínu 18.-25.6. a 20.-27.8. pořádám swingers jachtu v Chorvatsku. Max počet osob na lodi je 8 + kapitán ( já ), jachta má 4 kajuty. min 2 wc, sprchu, vybavenou kuchyni, 2 ledničky, v každé kajutě povlečení. Této akce se účastní vesměs páry. Vyplouváme z oblasti střední Dalmácie Trogir, Split nebo Rogoznica směr ostrovy Šolta, Brač, Vis, Lastovo, Korčula, Hvar, Ščedro a zpět. Vážní zájemcio tuto akci napište mi info do zpáv...
Ahoj kapitáne, ten váš první týden v srpnu tam budeme také. Takže kdybyste chtěli můžeme se někdy na jednu noc vyvázat někde společně k sobě a strávit prima večer s vaší posádkou. Těšíme se. Na amaterech jsme trvale online, i v zahraničí, tel si dávat nemusíme, jen až tam budeme někde tak nahlásit vaši polohu a my dorazíme večer do zálivu a najdeme se podle názvu lodi, my budeme mít Star Chiaru a jsme tam na celých 14 dní až do 3.9.
V termínu 18.-25.6. a 20.-27.8. pořádám swingers jachtu v Chorvatsku. Max počet osob na lodi je 8 + kapitán ( já ), jachta má 4 kajuty. min 2 wc, sprchu, vybavenou kuchyni, 2 ledničky, v každé kajutě povlečení. Této akce se účastní vesměs páry. Vyplouváme z oblasti střední Dalmácie Trogir, Split nebo Rogoznica směr ostrovy Šolta, Brač, Vis, Lastovo, Korčula, Hvar, Ščedro a zpět. Vážní zájemcio tuto akci napište mi info do zpáv...
Dovolená na přelomu července srpna. Hledáme tip na dobré ubytování, pár s dvěma dětmi 5 a 10 ne kemp. Když se nějaký pár s dětmi přidá, budeme jediné rádi ;-)
Nevyrazí s námi někdo hned zkraje sezóny do Valalty v Chorvatsku??? My poprvé. Karavanem a asi pouze na pár dní na prodloužený víkend jakmile Valaltu otevřou....
koukám že sondujete chorvatsko. My jsme ale v domě bez majitele kde jsou dva klimatizované apartmány a celé to stojí 5 minut pěšky od pláže ale co je nej - je to na samotě a jsme tam nahatí od rána do večera. No a o ceně žádná - 13 Eur za osobu :-)
Jsme seniorský pár, máme rezervaci bungalovu v Koversadě 1. až 12. července 2016. Chtěl by se někdo stavit na kávu nebo vínko, nebo třeba jen pokec a seznámení?
Až tam budeme, pošlu sms s číslem bungalovu (bungalovy u Amfory), dáme třeba odpolední kávu, pokecáme... Večer třeba i u vínka.
Sex neslibuju, ikdyž...
My budeme v Chorvatsku na konci června a v červenci (do 9.7.) ve Valaltě u Rovinje. Rádi se setkáme s párem, skupinou i jednotlivcem. Jsme 50+, ale pořád aktivní.....
Jsem na dovolene s kamaradem u Makarske a pote na Hvaru do 15.9. Nenasly by se idealne 2 romanticke duse zenskeho pohlavi na zprijemneni dovolene? Oba jsme svobodni, nezadani a bez deti, takze to muze byt i zacatek vztahu
Ahojte planujeme ist do Rovinju viete nam niekto povedat ako to vyzera v klube Anaconda ? Kedy sa tam oplati prist ? Aky vekovy priemer tam je a pod ? Dakujeme
Zdravím,
doufám že jste dobře dojeli, foto jsem poslal do vzkazů ( nekuřák celý život ) a rád Vás pozvu do svého apartmánu hned u moře s nádherným výhledem který je cca 40 km od Vás v Bibinje ( u Zadaru )
Ubytování zajištěno grátis i s průvodcem po zadarském okolí, jsem tady už 20 let můžete to spojit i s prohlídkou Zadaru nebo můžeme vyjet někam na ostrovy motorovým člunem někam do zátok...ale mohu přijet i já do Vodice pokud by byl zájem..mail adresa....tom1968@seznam.cz
T om
Ahojte, koncom augusta sa chystame na kratku dovcu do Chorvatska (od 24.8.). Prida sa nejaky sympaticky parik kde je ona alebo on bi? Alebo nebodaj aj obaja :)
Ahojte od29.8 do 5.9. Budeme s priatelkou ubytovany vo valdaliso a urcite budeme navstevovat swingers plaz. Punta kriza najde sa par mladsi ktory tam bude tiez v tomto termine...skusenosti s trojkou zzm mame no na swingers som snou este nebol...ale tak ak by ste zacali pred nami nejake horuce divadielko ja by som sa uz postaral o to aby sa uvolnila a ak by boli sympatie mozno by sme to bvedeli dat do kopy a mozno by sme mohli navstivit aj nedaleky swingers club
ahoj, jezdíme tam pravidelně již několik let(letos.po druhé) nejsme ani mladí ani stáří 40cátnici ale klidně s vamy pokecáme třeba na pláži u vinka či pivka ;-). Jsme tam od.26 do 2.9 ;-).
Chceme ísť s manželkou v tomto termíne do chorvátska ale ešte nevieme kam... Kto má pekné prostredie a niekde v okolí vie o voľnom apartmáne na prenajom? Dajte info a zajtra sme tam... :D
Dobrý den položím otázky možná jsou pro někoho blbý, ale zajímají mě. Chtěli bychom jít se ženou někde do kempu do FKK. Nevíte mi někdo poradit ubytování ? nebo cestovku, která to má v nabídce. Musí se také v kempu stále chodit nahatej? na pláži je to v pohodě.
Známe FKK strediká na Istrii sú Valalta,Koversada a Solaris.V posledné roky navštevujeme Solaris.Tak ako aj v ostatných FKK,je tam možnosť stanovania,karavany a bungalovové ubytovanie hotelového typu.Stravovanie sa dá objednať ako polopenzia,alebo raňajky,či večere.Objednávame si ubytovanie s vlastnou dopravou cez internet:www,booking.com, tam nájdete ponuky a ceny podľa termínu.Prajem/e/všetkým vyznávačom nahého tela krásnu dovolenku s pekným počasím.
Vďaka, to je vlastne kemp Konobe, častejšie spomínaný. Síce už trochu mimo Krku-gradu, ale vzhľadom na potrebu osviežiť sa a zároveň "ponudiť" ho snáď navštívime :-)
ahojte hladam ludi zo slovenska alebo ceska budu vo valalte prvy tyzden augustovy? rad sa tam snimi zoznamim a ak sa niekto chce pridat a nebyt sam tak ho beriem samozrejme honici dajte si pohov !!!!! autom od3.8.
ahojte idem do valalty od3.8. kto tam bude rad popisem a zoznamim sa som sam idem stanovat hladam ludi z ktorimi tam budem moct pokecat popit pivko a ak sa najde zena co je sama a chce to skusit kludne zoberiem ju moze byt aj partia ludi ide o zabavu a travenie dovolenky volnostou piste prosim
budu s kamoskou prvni tejden v srpnu na istrii, v jednom malym mestecku priblizne napul cesty mezi opatija a labin .. kdyby mel par nebo zena zajem se setkat .. ;)
Ahoj, v strede júla som v Strednej Dalmácii od 12teho približne 2 týždne, rad sa stretnem so sexi pármi alebo dievčatami ci už na spoločnú dovcu alebo zábavu som hetero muž
hladam zenu ci zeny na spolocnu dovolenku do valalty zaciatok augusta cim viac nas bude bude veselsie a pary? no aj to moze byt pojdem podstan autom pridate sa?
Ahoj . Nabízíme týdenní plavby po chorvatsku od června do září za dobrou cenu all inclusiv včetně dopravy z ČR . Plachetnice pro 5-6 párů , program a trasa plavby dle dohody , žádné závodění a snaha najet co nejvíc , spíš pohoda, koupání , relax .. Více info přes vzkazy nebo email v profilu .
hladam zeny dievcata pary ktore vyznavaju naturizmus idem na divolenku v lete do chorvatska kedze chodim do kempu je to tam uzasne kto sa prida ? mozeme pod stan ci bungalov ci sukromie cim nas bude viac tym lepsie koli zabave mozu aj rodiny vo valalte su dvabazeny slaska a slana voda tobogan super upravena pieskova plaz sportoviska no treba sa dohodnut a ist spolu skusite to??????
Hladam na spolocnu dovolenku do chorvatska valalta v lete 3.8. Od teda dievcata zeny co obľubujú fkk mozeme pod stan ci na sukromi autom cim nas bude viac tym bude lepsia zabava a som prispôsobivý ak by isli aj lezbicky nevadi pridáte sa? Tasler1@azet.sk
Fkk.Kemp Solaris-Šibenik ideme po prvý raz,do tohoto kempu.Pozná niekto tento kemp? Chceme tam byť jeden týždeň a potom presunúť karavanom nikde k Omišu, Brela, Baška Voda. Kto nám poradí nejaký fkk kemp niekde v okolí?
sno sloaris z FKK je aj na severe. Pri sibeniku je Solaris je to komplex hotelov ale je tam aj kemp. V okoli Sibenika nnie je nikde na blizku FKK kemp.ak sa nemylim tak at nikede pod Splitom.Ale ak chcete do kempu blizko Sibenika tak vam mozem poradit kemp pri Zaborici a vola sa to Jasenovo,je tam krasne a hned vedla kempu cca 10 min chodze po brehu je taka sukromna FKK plaz. Ak by vas zaujimalo viac rad vam napisem o tom viac ale uz do posty
Mi už několik let jezdíme na kempu na Istrii. Jmenuje se Valalta. Dá se tam bydlet jak v chatce tak ve stanu. Velmi rozlehlý areál s několika bazény, Tobogánem a vlastním welnessem. Je to tam naprosto dokonalé.
asi sme to zle podali. Hladame par,muz a zena.Nehladame sex ale kamaratov na krasnu dovolenku pri mori,myslime ze vam ju vieme zabazpecit,nie kazdy zazije niecov take,ak je zaujem napiste radi vas vuvedieme do realu.
Dobrý den,8-14 září se s přítelkyní chystáme na Hvar může někdo poradit nějakou FKK pláž v okolí vesničky Ivan Dolac nebo nějaký sw.klub.Děkuji za odpovědi.
Do inzerátů nám nikdo moc neodpovídá, hledáme parťáky do druhého apartmánu v domě bez majitele a je to na samotě takže pohodička. Nečekáme nic než pobyt s nám podobnými naturisty a pokud se nějaké harašení vyskytne, nemáme s tím problém. Jedeme 23.8 až 6.9.14 a pokud budete někde poblíž Omiše můžeme se tam třeba jen sejít, pokecat, zajít na pláž nebo na rafty. Pište raději do vzkazů. Díky M+M
Ahojte priatelia.Od 18.08. cca 10 dní sa budeme slniť na FKK Bunculuka.
Ak by mal náhodou nejaký štíhly,veselý párik chuť sa zoznámiť, spríjemniť si opaľovanie a večerné posedenie, nech sa nám ozve.S pozdravom PBparik.
Pokud by byl někdo odsud prvních 14 dní září v Primoštenu,bylo by to moc fajn.Určitě nehledáme prvoplánovitě sex,ale fajn dovolenkové přátelství.Jsme pár!
Ahojte, bude niekto na dovolenke vo Vodice - Srima od 26.7 do 2.8? Mal by niekto zaujem o stretko? Alebo nasiel by sa nejaky partak na Nudaplaz? Dufam, žesa tu niekto najde :)
... jsme byli v Rabacu, pod komplexem Neptun stovky lidí, převážně Čechů, věk od prcků po 70 a více a plavky jsme měli jen my, a na plážích za skaliskama na koukání přehršle...
..nemyslím si, že bych psal o tom, že bychom nechali koukat děti na souložící páry, musím ale přiznat, že už to je pár let a že Neptun tehdy fungoval a naháči hráli na všech plážích velkou přesilovku
Byli jsme v Rabacu i v roce 2004,první značená fkk pláž za tehdy ještě hotelem neptun byla zabrána textiláky,ostatně je dost malá,100 naháčů by se tam nikdy nevešlo,na další vzdálenější fkk pláži již nějací naháči byli.
Hladame par ktory by mal zaujem zabehnut do chorvatska na predlzeny vikend. Snad len nikde hore na Istriu. Predstava je asi taka vo stvrtok vecer tam a v pondelok vecer alebo utorok spat. Vsetko podla dohody. Sme par z okolia KE. Aj buduci vikend ak by mal niekto chut a cas.Tesime sa na odpovede.
Prosim Vas mam taky dotaz kolko tak asi vyjde 7 dnova dofca v nejakom FKK kempe skor lacnejsom ? Viem, ze Valalta je dost draha ale zaujimala by nas cena takeho lacnejsieho len s vlastym stanom, 2 dospeli a auto.Dik moc.
Ahojte :)
Sme dvaja chalani a chystame sa spolu v termine 26.7. - 10.8.2014 do Valalty. Radi spozname ludi zo Slovenska, alebo z Ceska, ktori tam v tom case budu :)
Našla by se žena z Prahy nebo Č.Budějovic na 14ti denní dovolenou v Chorvatsku, která ráda nuda koupání, procházky a nemá problem se spaním ve stanu?
Pokud ano ozvy se ;-)
Pro společnou dovolenou v Chorvatsku, hledáme pár přibližně v našem věku nejlépe z jižní Moravy, ale může být i celá ČR, pokud možno nekuřácký a vyholený na společný sex s výměnou partnerů a zábavu.. Je to v FKK Solaris v termínu od 14.7. do 19.7.2014. Budeme rádi, když to nezůstane jen u dovolené, ale budeme se stýkat a sexovat i po ní.
prvé dva júlové týždne budeme s mojou polovičkou vo Valalte. Po namáhavom dni by sme radi pokecali pri vínku a manželka by iste privítala možnosť spestrenia večera dobrou masážou od skúseného profíka. Ak budete pár s deťmi – super, nie je však podmienkou.
Ak si sympaticka baba a nemas ist s kym do Chorvatska,rada chodis na fkk si nekonfliktna a cistotna daj o sebe vediet,mozme sa dohodnut na spolocnej dovolenke...
jj sex u more je kraaasny!! Predminuly rok sme boli na Braci a rano tak v skalach sme si vyjeli s manzelkou na projizdku z nudaplaze a nejak sa nam zachcelo tak sme si na chvilu odzadu zapichali za skalou, lenze v navale euforie sme si ani nevsimli, ze asi 50m na mori si pluje rybar na drevenom clnku. :):)Nuz co aspon mal pecko na zivo. Asi uz je zvykli v sezone na take veci :)
Ahojte, hladame parik na spolocnu dovolenku FKK Valalta alebo Koversada, spolocny apartman, alebo caravan, ak bude dobre pocasie tak aj v maji alebo zaciatkom juna...napiste skusime nieco dohodnut.
Ahoj, chystáme si letošní dovolenou užít v FKK kempu VALALTA v termínu od 12.7. do 19.7. 2014. Máme tam objednaný bungalov v části Lavri (součást kempu - blíž k moři... Jedeme tam poprvé a bylo by fajn tu potkat někoho, kdo tam jede ve stejném termínu. Určitě by byla větší zábava:) ... Pokud se tam chystáte v uvedeném termínu, ozvěte se nám, prosím, mohlo by to být prima :))
Ahoj všem, v červenci jedeme do naturistického kempu Solaris v Chorvatsku. Nepřidá se k nám nějaký pár, možno i s dětmi? Zn.: Ve více lidech více zábavy.
Ahoj rád bych příští rok vyrazil.Autíčko mám ..penízky taky nějaký našetřím ale samotnému se mě dvakrát nechce....nenašla by se tu nějaká spolucestující??:-))
Ahoj. My se chystáme v červenci do Koversady anebo do Valalty. Podle toho, co se podaří sehnat. Jedeme autem a rádi bychom tam nebyli sami, ale s někým.
Pomalu už hledáme ubytování na příští rok v Chorvatsku a budeme rádi pokud nám někdo dá tip na klidné misto někde od Zadaru až po Makarskou pro dva v apartmánu,blízko k vodě,samo že s možností nuda koupání za cenu tak do 30eur na noc za apartmán.Pls o kontakty,děkujeme
každý preferuje jiný typ dovolené, my jezdíme do fkk kempů karavanem a hledáme nudisty co mají svoje bydlení a chtějí jet ještě v září provětrat... my +55, nekuřáci
30.8.chceme s manželkou někam do chorvatska(je jedno kam), někdo s kym by jsme tam mohli popovídat, posedět večer a třeba i víc... Najde se samotný muž nebo parta více kamarádů, kolem padesátky??
Nemala by nejaka zena alebo par zaujem o stretnutie. Oblast Vodice (blizko sibenika) ale neskoro som sa zdohadal a dnes som tu posledny noc ak by mal niekto zaujem tak piste
Ahoj hledám kamarádku, která by se mnou ráda jela na prodloužený víkend do rovinje. Určitě nechci vynechat návštevu sw pláže a v noci sw club anaconda.
Ahoj, jedeme na přelomu července a srpna k Omiši, část Ruskamen. Nevíte někdo o nuda pláži v místě nebo nějakém osamoceném místěčku, kde by se dalo opalovat bez plavek, případně si trochu užít? nebude tam někdo v této době?
Hladame parik na dovolenku v chorvatsku, jul,august, deti nie su prekazkou,nehladame sexvymenu a pod./zatial/,ale skor parik na priatelstvo,zabavu,disco,dlhe vecery a ine aktivity,sme za kazdu srandu.
ahoj plánujeme poslední dva týdny v červnu vyrazit do chorvatska..ubytování řešíme na místě,rádi jsme u moře bez plavek,ale nemusí to být vyloženě nuda pláž spíš nějaké méně frekventované místo,našli jsme takové na pelješacu..Nehledá někdo něco podobného?klíďo i z dětmi.
v polovině června na Krk kemp Politin....bohužel od lonského roku předělali kemp na textilák. suprový fkk je na ostrově Krk v Bašce. senzační pláž a ostatní také
Ako kazdy rok hladame parik na spolocnu dovolenku FKK Valalta v juni a septembri, najde sa niekto? spolocne sa zabavat a uzivat si vsetko co nam bude vyhovovat.
Ahoj,sice to není privát,ale zkuste se podívat na kemp Staško,slyšeli jsme na to samou chválu,loni jsme se tam chtěli jet podívat,ale pro nepřízeń počasí jsme bohužel jeli jinam.
Môžte nám niekto poradiť kde sú pekné pláže FKK na ostrove PAG,poprípade kontakty na cestovku,alebo priamo na priváty na ostrove PAG v niektorých mestách ktoré sú poblíž?
ahoj, prida sa niekto na natur dovolenku na istriji?? jun a/alebo september.. Ulika, Valalta, prip. iny natur kemp, resort.. nie swingers, len partia na dovolenke.. iba ak nie :)
ahoj, prida sa niekto na natur dovolenku na istriji?? jun a/alebo september.. Ulika, Valalta, prip. iny natur kemp, resort.. nie swingers, len partia na dovolenke.. iba ak nie :)
Ahoj všem, vyprdněte se na Koversadu, jasně je pěkná, ale swingers plavba na nějaké parádní jachtě, wooooow to je něco. Týden úžasné dovolené se vším co k tomu patří... My jedeme tento rok zase!
Valalta je špičková...letos tam chceme vyrazit v září a prodloužit si léto. Nebo to zkusit vedle do natur campu Koversada? Tam jsme ještě nebyli....poradí někdo , co je lepší?
Ahoj,slyšeli jsme že poblíž FKK kempu Rovinj je udajně nějaká pláž kam chodí páry za veřejným sexem,znáte to někdo?Můžete dát přesný GPS souřadnice té pláže?Díky
Ahoj posílám souřadnice swingers pláže plus minus 200 m, ale nejde to přehlédnout. Byl jsem tam letos v červenci. Tak jestli pojedete, tak napište jaký to bylo. Ještě jsem byl ve Francii v Le cap D agge, a to je jiná liga.
Taky se chystáme v červnu do těch míst, vloni jsme si to užili na jaře na Krku, na jaře a pro úspěch i napodzim. Červen je ještě daleko, ale taky rádi uslyšíme v kempu češtinu kolem sebe mezi těmi cizinci.
čau my jedem od 16.6 jako každý rok na Krk do Politinu,byl to doposud fkk kemp, akorát oni jej od letoška předělali na textilák. jinak super je to na Bašce. to je kemp fkk,
Ahojte priatelia. Na poslednú chvíľu plánujeme FKK dovolenku v chorvátsku v uvedenom dátume.Preto hľadáme podobný pár,prípadne partiu ľudí čo sú na tom podobne a sú ochotný sa ku nám pripojiť alebo nás prijať do partie.Destináciu a presný termín nemáme stanovený,radi sa prispôsobíme.Najradšej by sme chceli byť ubytovaný na apartmáne a na FKK dochádzať.Sme spoločenský,prispôsobivý,h ravý a tolerantný manželský párik.Máme radi spoločnosť pekných,upravených,čistotn
chceme ist FKK Valalta, ale radsej bi sme isli niekde s parom kde si budeme uzivat sex v stvorke, ak mate zaujem pojdeme aj do Primostenu, mate to neako zaistene? kde budete byvat
pojedem v září prohřát kosti, jezdíme Krk, Cres apod. jedem wohnmob. vše je o pohodě a jedem relaxovat. nic se nemusí, ale když to přijde je to hezký. jsme nekuřáci, ale dobré víno můžem. není seniorský pár který jede s vlastním bydlením na kolech?
Tento rok ideme opäť do Chorvátska do nudakempu s naším karavanom pre 4 osoby a zatiaľ sme len sami. Boli by sme radi keby sa k nám pridal iný pohodový pár. Vo štvorici je to predsa len veselšie a príjemnejšie (a dokonca aj lacnejšie :-)). Odchádzame predbežne 12.8.2012 na 14 dní niekde na Istriu. Konkrítny nudakemp môžeme dohodnúť spolu, ale najobľúbenejší máme FKK Kanegra pri meste Umag, len cca 15 km od hraníc so Slovinskom. Viac o nás nájdete v profile.
ahojte ja idem do chorvatska s autobusem
a chcel by som tak mat sex ktora sa prida?? idem na Pak a budem aj na makarskej tak ze ktora zena sa nebojx a prie semnou zsasukat?? 13 augusta.2012
to je pondelok vyrazame tak cakam vas tam alebo sa mi ozvite skorej a bude sex rychlejsie tak cakam fotky mam v albume
Poradí nám někdo nějaký klidný FKK kemp v Chorvatsku,ubytování v chatkách nebo bungalovech,cena pro dva do 10000Kč,máme rádi klídek a soukromí u vody pro případné laškování..Děkujeme
Rád bych vyrazil do natur kempu. Musím mít známku INF/FKK a kolik stojí 1 noc za osobu a stan na noc? A nenašla by se nějaká slečna nebo kluk, pár či parta mladších lidí?
Ahoj všem, rádi by sme nějakou informaci recenzi na Solaris, na Valaltu jezdíme tam je 1+, ale letos zkusíme Solaris po případě jestli taky někdo tak můžeme pokecatmy druhá polovina července...
Ahojte, Solaris není špatný ale Valalta je mnohem lepší, byli jsme v obou ale jezdíme hlavně do Valalty, letos tam budeme začátkem července. Oproti Solarisu má Valalta mnohem lepší podmínky na plavání a sportovní aktivitu a pro rodiny s dětmi je jednoznačně lepší i když je dražší. Mějte se fajn
P + M
Děkujeme za psaní na Valalatu jezdíme pravidelně ,ale letos trochu šetříme tak proto Solaris, přesto si myslíme že tam nebude tak špatně a děkujeme za jakékoliv info o Solarisu
ahoj Solaris je hotelový a kempový komplex.Je tam malá marína a hodně vyžití pro děti jedeme tam letos potřetí a budeme tam 18.7.až 1.8. takže se možná srazíme jsme ubytovaní v karavanu a máme 8 leté děcko
Ahoj, v jake cenove relaci se to v Solarisu pohybuje pro 2 dospely se stanem?
Diky za info, radi by jsme se tam na prelomu cervence srpna podivali...._))
Ahoj vsem.Chystame se 30.06-7.07.12 do Valalta (nebo Koversada).Nepotkame se tam nahodu?Hledame par,aj samotnych muzov na spolecne koupani,vinko...My ona 48 168 56 hnedovlasa a on 49 182 85 hnedovlasy.
pár přiměřeného věku na dovolenou v termínu od 28.7. do 11.8. Přesný termín a místo si můžeme domluvit. Jedeme naslepo a ubytování budeme hledat až na místě. Těšíme se, že poznáme nové lidi.
Ahojky,take planujem v tomto terminu nudacamp v chorvatsku.....loni to byla Koversada a moc se nam tam libilo. Ted zvazujem na krku bašku, nebo jiny kemp na Istrii...
Radi ztravime nuda dovcu s dalsim parem:-))
Mužeš byt čech, chorvat...nebo jine...speak english, german, spanish. Budeme tyden u moře...a HLEDAME namakaneho svalnateho BI borce s hladkym telem a vyrisovanou postavou do 3ky..kazdy s kazdym..prosime Ne hetero muze/ to se hned provali/..pouze zkusene Bi borce/nemame zajem nekoho zaucovat nebo nekoho psychicky znasilnovat delat neco, co vlastne ani nechce/...ocekavame tvoji odpoved vcetne fotky postavy/ ne jen nastroje/..jde nam predevsim o to telo..takze ver, ze delka tveho mazlicka nebo vydrz neni pro nas rozhodujici..nemusi tam byt ani oblicej, ale telo..Vse o nas najdes vcetne info, foto a naseho mailu najdes v profilu..urcite se ozvem, pokud jsi opravdu ten, co hledame. Ale prosime hetero, nebo Bi, co teprve si mysli, ze to zvladne, setrme cas nas a i svuj. Mlade 20ti lete kluci, co si chteji privydelat, tez nepiste! Nejsme stare tluste zoufalci, a za sex neplatime!..Ozves se li, nepovazujeme nutne jit napred na kafe nebo drink...i když u moře ten čas plyne jinak...ale jde jen o sex, ac pozdejsi staly "vztah" nevylucujeme, bude se li to libit vsem. A neptej se na blbosti..jde o hezky straveny cas...nikdo nema v umyslu te tu hodiny mrdat ..vubec ne...jde predevsim o Bi oral, honeni, koureni...a ona tak uzasne kouri...tos nezazil...tak do toho...Jsme par na urovni.. ale tez pozadujeme uroven, cistotu a zdravi..ozvi se...chce to odvahu...tesime se.
PS. Pary NEpiste prosim!
hledáme někoho s kým by se dala spojit cesta ,my s váma ,nebo vy s náma ,chceme jet pod stan,místo ještě vybrané nemáme .. důležitý je termín mezi 14.7 a 29.7 cca na 5dni ,
Ahojte priatelia.Potrebovali by sme od vás dobrú radu .Hľadáme v chorvátsku oficiálnu kvalitnú FKK pláž niekde na ostrove Pag,Cres alebo Rab /prípadne aj inde /. Plánujeme byť ubytovaný v meste,nie v kempe s dobrým nočným ruchom a aby na pláž nebolo ďaleko/chceme dochádzať pešo./.Niečo podobné ako je na ostrove Krk - Baška/avšak mesto bez nočného vyžitia/ - Bunculuka/pekná a kvalitná pláž/. Takže ak niekto má znalosti o takomto mieste nech napíše buďto sem do príspevku/rada dobrá aj pre ostatných/ alebo do správy.
Vopred Ďakujeme.S pozdravom PBparik.
nic mene...hledame 23.06-30.06 Pula/Croatia... Mužeš byt čech, chorvat...nebo jine...speak english, german, spanish. Budeme tyden u moře...a HLEDAME namakaneho svalnateho BI borce s hladkym telem a vyrisovanou postavou do 3ky..kazdy s kazdym..prosime Ne hetero muze/ to se hned provali/..pouze zkusene Bi borce/nemame zajem nekoho zaucovat nebo nekoho psychicky znasilnovat delat neco, co vlastne ani nechce/...ocekavame tvoji odpoved vcetne fotky postavy/ ne jen nastroje/..jde nam predevsim o to telo..takze ver, ze delka tveho mazlicka nebo vydrz neni pro nas rozhodujici..nemusi tam byt ani oblicej, ale telo..Vse o nas najdes vcetne info, foto a naseho mailu najdes v profilu..urcite se ozvem, pokud jsi opravdu ten, co hledame. Ale prosime hetero, nebo Bi, co teprve si mysli, ze to zvladne, setrme cas nas a i svuj. Mlade 20ti lete kluci, co si chteji privydelat, tez nepiste! Nejsme stare tluste zoufalci, a za sex neplatime!..Ozves se li, nepovazujeme nutne jit napred na kafe nebo drink...i když u moře ten čas plyne jinak...ale jde jen o sex, ac pozdejsi staly "vztah" nevylucujeme, bude se li to libit vsem. A neptej se na blbosti..jde o hezky straveny cas...nikdo nema v umyslu te tu hodiny mrdat ..vubec ne...jde predevsim o Bi oral, honeni, koureni...a ona tak uzasne kouri...tos nezazil...tak do toho...Jsme par na urovni...ale tez pozadujeme uroven, cistotu a zdravi..ozvi se...chce to odvahu...tesime se.
PS. Pary prosim NEPISTE!
Ahojte , od 4.7. do 15.7. sme vo Valalte.Boli by sme radi ,keby sa nasiel parik ,s ktorym by sme sa mohli po veceroch zabavit.Nemusime sexovat,co vsak v pripade sympatii nevylucujeme.Ide nam hlavne o to,aby sme sa mali po veceroch s kym porozpravat ,zajst na veceru ci inak sa zabavit .....
Hledáme pár,nejlépe i s dětmi,který by s námi jel do Chorvatska v termínu od1.7-14.7.Místo nemáme vybrané.Můžeme se domluvit i na společně dopravě dodávkou.Fotky rádi vyměníme.
Nějaci tak 2 muži ve věku 33-40 na Fkk dovolenou v Chorvatsku léto 2012. Nějaký Fkk kemp a všichni na 1 apartmánu. Jen muži z Moravy to proto, že nežli pojedeme musime se několikrát setkata sblížit po všech stránkach.
S přítelkyni jedeme začátkem července.Já 49 ona 40 štíhlá. Já zkušenosti s FKK, přítelkyně se toho bojí, ale učí se. Hledám pár, který by pomohl. Ubytování nemáme, najdeme si tam. Nebo u vás? Chození nazí, by bylo příjemné. Poraďte popřípadě kam zajet, nebo u koho se ubytovat, kam zajít na pláž. Všechno se můžeme domluvit. Napište. Jsme z Přerova. Nebo se předem můžeme setkat, pobavit a pak něco vymyslet. V Chorvatsku, třeba nemusíme být stále spolu, ale sejdem se na pláži, nebo až večer. Vínečko, hry. Děkuji.
pár +-50 bez dětí..termín jsme museli posunout na 6.9 cca 10 dnů.Chorvatsko. jedem do kempu fkk a někde Cres nebo Pag apod. na přátelství nebude nějaký pár. jedem Wohnmobilem, takže podobní cestovatelé? vše je dál o sympatiích a nic se nemusí.
Ahoj od 13.8. do 20.8. budu na dovolené na Bašce v kempu Bunculuka.Nejede tam v tom termínu také někdo?Jedu sám a rád bych se tam setkal a seznámil s nějakýma fajn lidma.Posezení při vínku a v případě sympatií třeba i více.....
my +50 jedem konec srpna a zač září na fkk Pag-Straško, je to Novalja. kdyby náhodou jel taky někdo s vlastním bydlením. vše je o zabavě, pohodě a sympatiích. nic se neslibuje a nic se nemusí
Pravíkov u Kamenice nad Lipou. Chata v lese u dvou rybníků. Navíc superhoubařská oblast.
http://www.e-chalupy. cz/vysocina/chata-pravikov-uby tovani-pronajem-3297.php
+50 namželé jedem na fkk kemp Krk nebo Pag poslední týden srpen, první t. v září. kdyby byl použitelný pár na přátelství a při sympatiích i víc. v našem věku se nic nemusí a vše musí mít svoji noblesu. jedem karavanem, vy také
Hľadáme príjemný,sympatický,štíhl y/príp. nie moc bacuľatý/párik vo veku 28-45 rokov,ktorý bude tráviť dovolenku niekde v HR v období od 18.07-30.07.2011 a má záujem sa s nami zoznámiť,tráviť spoločné chvíle a možno aj viac.Konkrétnu destináciu nemáme stanovenú, takže sa vieme prispôsobiť.Tešíme sa na nové spoločné zážitky. p.s. Nebojte sa nás osloviť.
S pozdravom PBparik
zdravíme,14.7. jedeme na 3-4 dny do Rakouska na kolo,pg atd,pak se přesouváme na týden do Chorvatska,jezdíme k N.Gradu do kempu Solaris (abychom to neměli daleko),ale můžem zkusit i jiný FKK.Nemá někdo podobnou cestu?
Od 19.07.-30.07.2011 chceme ísť do Chorvátska na dovolenku.Mohol by nám niekto poradiť dobré miesto???Nie sme až tak náročný ale dôležité je vhodné ubytovanie,nudapláž-piesočn atá a samozrejme príjemná spoločnosť štíhleho páriku.Vopred Ďakujeme.S pozdravom PBparik.
Ahojte.
Vopred sa chceme poďakovať všetkým za ich prínosné odpovede a rady.Naše rozhodnutie je že pôjdeme na ostrov Krk do mesta Baška.Akurát ešte potrebujeme poradiť vhodné ubytovanie,na úrovni,nie v karavane ale niekde v meste,a čo najbližšie k nudaplaži.Prosíme nie fkk kemp,nakoľko nie sme naturisti ale len nudisti.No a ak tam niekto v tomto čase bude,môže tiež napísať,radi privítame spoločnosť štíhleho páriku.
Vopred Ďakujeme.
S pozdravom PBparik
ahojte ideme od 18.( túto sobotu )do konca júna na južnú dalmáciu kde sú tam nejaké fkk pláže ak viete poradte a ak by ste tam boli aj vy môžeme sa stretnúť
Zdravim, chceme najst pri Zadare / Sukosan, Bibinje nejaky FKK kde sa da aj kotvit. Poradi niekto ? Chceli by sme si uzit, popripade sa moze pridat zena.
Mame vlastny " vodny povoz ", ubytovanie, sprcha, wc.
Termin podla dohody.
Ahoj,
v létě od 1.7 do 9.7 pojedeme na dovolenou do Chorvatska - Baška Voda. Našel by se pár, který by se přidal na společné trávení dnů, popř. nocí?
Setkání předem by bylo dobré.
J.
Koncem července a začátkem srpna 2011 plánujeme asi 10ti denní dovolenou.
4 dny v Alpách ve Slovinsku-wellnes hotel u jezera Bocheiner a potom popojedeme na Krk do města Krk,kde býváme ubytovaní v soukromí.Docházíme na místní nuda camp (moc pěkný).Budeme mít štěstí a najdeme zde přátele,kteří pojedou s námi?
takovouhle odpověď mám nejradši :-))),trochu se rozepsat,prosím.Můžete mi prosím poslat zprávu s nějakou bližší informací?Chtěl bych letos zase někam jinam,případně i s podobně potrefenými lidmi.Ve 2 se to lépe táhne,natož ve 4.
zdravím,myslíte FKK kemp Solaris u N.Gradu?My tam jezdíme už druhý rok,pod stan,celkem se nám tam líbí,jen ten přístup do vody.Rád bych tam letos jel zas,ale termín nevím,kombinuji to s PG a tak jsem dost závislý na počasí.Ale třeba se to povede že se tam potkáme po předchozí domluvě.
Ahojte dnes v noci vyrazíme. Nie sme ešte na pevno rozhodnutý kde zakotvíme, ale určite to bude FKK kemp na Istrii alebo na Krku. Ak ste niekto v tejto lokalite dajte vedieť, prídeme Vás pozrieť ...
zdravím,jedeme 15.8. asi na týden do kempu Solaris,byli jsme tam loni a moc se nám tam líbilo.Jestli se chce někdo přidat,nebo tam má také namířeno a měl by chuť se tam sejít,dejte vědět.Je to kousek nad Porečí.
Jedeme na Krétu v druhé polovině září, jedete někdo také? Příští rok bychom chtěli vyzkoušet dovolenou v nějakém FKK středisku v Řecku. Jsou tam nějaké? Můžete nějaké doporučit? Event. poradit na co si dát pozor, jak to tam chodí a jaká jsou pravidla?
Rádi bychom letos vyjeli na Fkk dovolenou do Chorvatska ve společnosti my jako pár a kdby s námi jeli 2 šikovní muži. Všichni na společném apartmánu. Bi nejsme!
Jsme pár 51 a 56 let z okolí Brna . CHystáme se na dovolenou někam na FKK nemáme sice vybráno , proto hledáme pár který letí na přelomu července a srpna . Rádi se připojíme .Odlet z Brna .
My sa chystame tento rok do FKK kempu niekedy v auguste alebo zaciatkom septembra..miesto este nemame vybrane. Cesta autom a ubytko v bungalove ci apartmane..prida sa niekto?
PS: Ak sa aj nechcete pridat skuste poradit dake dobre miesto. Radi by sme nieco "komornejsie", ale s moznostou ubytovania "bez stanu". Najlepsie celo FKK kemp, (ale stacilo by aj bezne ubytovanie) s dobrou nudaplazou a miestami na sexik pod holym nebom..
V srpnu bychom chtěli jet na nuda pláž pod Omišem cca lo km,jde o malou neoficiální pláž,kde se dá v klidu koupat i vše ostatní,taky rádi pozorujeme a jsme rádi pozorováni,kdyby měl někdozájem-ozvěte se
Ozve se,najdeme sympatický manž.pár na společnou dovolenou v Bulharsku,Primorsko,možné i Chorvatsko,ještě nejsme rozhodnuti.Termín upřesníme po vzájemné domluvě.Nemusíme nic,mužeme všechno,vše bude záležet pouze na domluvě,sympatiích
Taky se chystáme v té době.My jezdíme už tak po 12do Promajny.V loní jsme byli na Istrii ve Vrsaru VKK kempu Korversada.Tam jak vy jedete to neznáme,jaké to tam je a kolik stojí ubytování?S pozdravem
Jsme manželský pár z Prahy 33 a 34 let se dvěma dětmi 5 a 2 roky a začátkem srpna 2010 se chystáme s karavanem na 14 dní do Valalty. Rádi bychom našli nám podobný spřízněný pár nejlépe s dětmi na trávení příjemných večerů třeba u karet, grilu a lahvinky dobrého vína. Budeme se těšit na Vaše reakce :-) . D + R
Ahoj,můžem se potkat rádi vás poznáme. Budeme tam asi od 25.8. Jste ubytovani ve starém mněstě nebo v rekreační hotel arealu.poslete vzkaz do našeho nicku.
Hledáme nám podobný pár který by chtěl jed na dovolenou s námi v polovině června do Mimic u Omiše.Supr koupání,samo že bez plavek,apartmám 20m od moře,nutno ale zamluvit do konce listopadu.Víc info v SZ.
Nahatá část kempu malá, vstup do vody kamenitý, voda špinavá - mělká zátoka, prostor ke slunění taky docela malý. Jídlo a pití v restauraci dobré. Koukni se na google.earth. Zase tím že je to malé tam byla pohoda.
Jezdíme na Kanegru pravidelně už asi 8 let.Každý hledá asi něco jiného, ale pro nás je tady super pohoda a klídek, voda pravda občas špinavá, ale vyjde nám to vždy tak na 2-3 dny za dovču,jezdíme na 10 dní, restaurace super, celý rok se těšíme na terasu, víno, sardinky a na závěr "medicínu" na trávení (produkt domácího), prostě vyhovuje, Mluvím o FKK, když byly děti male, pohodový přístup do vody, a zvykali si na plavání s holejma prdelkama, ...bylo a je nám tam dost fajn,..i kyž už jezdíme bez dětí..(.a vyzkoušeli jsme toho více.. )
co se týká campu Straško na Novalje, měl bys jim k tomu taky říct, že je to opravdu pro nenáročné. je to kousek od recepce a karavany pamatují několik desetiletí....ale to musí vidět a zažít každý sám
Kemp Straško-průměr.Klidná dovolená u malé romantické zátoky se dá prožít v kempu Bunculuka u Bašky.Nám se ale nejvíce líbí Valalta u Rovinje.Petr+Jitka
ahojky hambářu je zde spousta, ale senior věk???? my +50 jedem v polovině června do 6.7. jezdíme wohnmobilem a jedem do kempu Baldarin / fkk/ na ostrově CRES. je to klidovka, ale vše se tam dá...kdo se přidá?
V půlce června jedeme do Chorvatska poblíž Omiše(Mimice) a rádi bychom tam potkali podobný pár na prožití hezké dovolené,sex u vody.Plavky nenosíme.Potkáme se tam?
Vím, že je ještě brzo. Chystám se příští léto do Chorvatska, destinace Kanegra. Přidá se někdo? Mohou se hlásit ženy, muži a páry. Ve více lidech se to přece jen lépe táhne.
už několik let jezdíme rovin kemp valalta prvních 14dní v červenci letos blízko kempu otevřeli swingers klub a máme celá parta tento nick http://nick.amateri.cz/happyti me
Ahoj, v Bascee na Krku, je FKK kemp Bunculuka je to tam vynikajici, jezdili jsme tam na dovcu a prodlouzene vikendy snad 7 let nez jsme koupili chalupu,nejlepsi je postavit stan v borovem hajku v levo dole u plaze a restaurace.
V minulom roku sme boli v Koversade a boli sme nadmieru spokojni. Dobre ubytovanie, perfektna strava, velmi pekný nudistický kemp, najvacsi v Európe. Vrele odporucame.
Byli jsme v Řecku,2x Španělsko,5x Itálie a teď 7x za sebou lodí "Silva"v Chorvatsku.To hovoří samo za sebe,to je zkrátka špička.Cena s plnou penzí stejná jako na hotelu,během cesty najezdíte přes 300 km mezi ostrovy.
To je pravda Černá Hora je super, byli jsme tam celkem 4x, hlavně v Sutomere, a na Bojaně jsme se byli podívat. V roce 2008 tam asi pojedeme na týden, nechce někdo taky.
Ahoj,to je celkem jedno,na tohle tam jsou zvyklí,sice jsem nebyl v nuda kempu,ale na plážích není problém být nahý,akorát se nedoporučuje si to tam rozdávat,jinak co mi říkal kamarád,super je dovolená na lodi,je to naturistická plavba lodí po okolních ostrůvcích a koupání bez nebo s plavkama v moři,na lodi se chodí komplet bez nebo s ,jak kdo chce,dejte si vyhledat naturismus v seznamu a určitě to objevíte,ale je to pochopitelně dražší než jen tak na pláži,a bacha na policajty - viz.napadení těch dvouch češek,jinak pohoda
Ahoj jsme pár 43/41 let z Hranic na Moravě a na přelomu červenec/srpen pojedeme do FFK resortu Koversada v Chorvatsku. Nepřidá se nějaký nám podobný pár?
Dovolená v Chorvatsku
Nudistický kemp
18:05
Tak klidně můžem zítra někde dát pivo 😊
Punta a Anaconda.
Jaké tam máte zkušenosti, dá se tam případně i trochu zasexovat? Díky
Na co se máme připravit. Kam na pláž, jidlo. Kam do ústraní nebo naopak někoho potkat? Čemu se vyhnout. jen zkušenosti od znalců kempu (byli jsme ve Valaltě a chvili trvalo se rozkoukat (např jit za marinu, punta krizu atd). jedeme na pristi tyden. jedeme se stanem.
přímo v Tučepi nuda není . Hezká je jižněji v Podgoře - Čaklje a severně nad Makarskou.Hezkou dovolenou.
Ale na puntu manželku nedostanu 😀
Nudicamp na Umagu
V sobotu jedeme zase.
jake jsou moznosti setkani?
vesnice Lopar pláž stolac
Společné návštěvy pláže Punta križa nejsou podmínkou :)). Vše záleží na domluvě. Rovinj je nádherné místo. A každý si ho můžeme užít podle svého - pláže, restaurace, kultura, výlety....
Od neděle 18.07.21 budeme na Valaltě, asi 2 týdny
pokud covid blázinec dovolí,tak budeme v Rovinji 27.8.-3.9.,na pláž chodíme na punta križa,tak se eventuálně můžeme potkat,
krásný den přejeme
Hezký den
PS: za příjemné strávené chvíle počítáme jak pohodový pokec o čemkoliv u vínka / tak i např setkání mnohem bližší v různých konstelacích ;-) Jo a nehlaste se všichni, ať to stihnem přečíst a zareagovat případně do konce dovolené :-D
Jediná prosbička: nebuďte v odpovědích struční, jedno až trí-slovné reakce v nás sympatie nevzbudí, spíše pár řádků pod sebou o vás, o vaší představě setkání... protože i styl komunikace dokáže předem prozradit, nebo spíš naznačit... sympatie. Tak hezkou dovču všem a s někým z vás snad kousek hezkého v Rovinji a okolí v brzkých dnech možná i zažijeme.
... jo a nebojte se... myslíme to vážně a nekoušem!
E+M (bearbeitet)
Bečka s českým pivem bude naražená
A bude i nějaký ten drink ;-)
Tak nejsme.
A profil taky super. Jedeme až koncem srpna, škoda, nepotkáme se.
Hlavně záleží, co od dovolené očekáváš Ty! (bearbeitet)
Punta to samy. Rano v 6 přijdou měšťáci a pokutujou všechny, co spí v autě. Parkovací místa posrany jako dycky
Zde si můžete zarezervovat bungalow, apartmán nebo mobilehome. Jinak místa pro caravany/obytňáky/stany se dopředu nerezervují, přijedete a řešíte to až na místě.
Dělat někomu aspoň křena to bych ještě jo, ale být tam úplně jak socka honič, tak na to asi prdim 😎
Odjíždíme v pátek. Tak, jak jsem to řekl už v březnu.
Nejedu ani na Istrii ani do zadneho uzavreneho oploceneho placku, blbnout s dezinfekci. Jedu do Dalmacie, tam na volne prirodni plaze, kde se da sexovat. Dezinfekce oblazku tezko 🙈
A podlehat hysterii ceske vlady me nikdo nedonuti, notabene kdyz za stejnou dobu, co udajne zemrelo S covidem 300 lidi, tak jich zemrelo NA rakovinu 3000 jen v CR! Na chripku rocne zemre 1500. O tom se nemluvi! Holt ma covid lepsi marketing. Jezdim do Dalmacie kazdy rok a pojedu tam zase. A vzdy, kdy se mi zamane. I kdyby to melo byt pres les, pres zelenou hranici. Nehodlam podporovat stupidni paniku hrstky politiku.
Nějak nechápu myšlenkové pochody....
Bavíme se o sexu u Jadranu a o tom, že tam jedu na dovolenou.
Kecy v klecy nějak nejsou na místě...
Valalta, Koversada nebo jak se to vsechno jmenuje je proti krasam prirodnich plazi Makarske riviery jako lizat postevacek pres sklo...
Na plazich mimo centrum se da videt spoustu zabavy. Vcetne sukani, oralu, trojky a podobne...
amateri.com/cs/forum/15145/dovolena-chorvatsko (sex v přírodě)
amateri.com/cs/forum/13762/dovolena-chorvatsko-2019 (swingers party)
amateri.com/cs/forum/13878/dovolena-2019 (swingers party)
Docela dost stejných příspěvků na jedno téma. Nešlo by se před napsáním nového příspěvku či tématu nejprve mrknout do historie, zda už tam něco takového není a nezákladat stále nová a nová témata nebo příspěvky? Případně kdyby admini mohli stará, neaktuální témata (např. dovolená 2018) smáznout?
Nevíte někdo o nějakém klubu tady. Dekuju
ve Vrsaru od 25.9?
Jsem 46-184-110 momentálně singl. Jestli se chcete potkat:)? Kafe, víno,.pláž...
CONTACT US mestre@vodafone.it
Poradí někdo s FKK pláží na tomto ostrově? Je na ostrově podobná Koversanda?
Hodinový Hotel v Praze
od 499 Kč/hod.
Rezervujte online
www.60min.cz
nebo
VOLEJTE
+(420)702-895-455
ona BI, termin sa dohodneme najradsej manzelia, ziadny extrem, normalny priatelia ci si budeme vyhovovat
Na přelomu cervence a srpna tam zdechnes horkem...
Vyzkoušeno.
Rad pohlidam vaše dítě, kdyz si moji manzelku pujcime na sve ukojeni...
Ď.
V červnu 2018 jedeme zase do kempu Valalta a na pláž Punta.. Snad se tam s někým odsud potkáme.
Příští rok jedeme znova
Valata 17.9.2017 -- 27.9.2017.
od 28.8. jsme v Tučepech asi do 10.9. Někdo na něco???
budeme tam od pondělí. Jak to tam vypadá, není tam moc narváno. Byli jsme tam loni mimo sezonu.
P+N
Od 29.července do 5.srpna se budeme s manželkou a osmiletou dcerkou "nudit" v FKK Koversada.
Nějaký pár, nejlépe s dětmi na společné koupání, opalovačku a další trávení "volných" chvilek po večerech???
Ozve se někdo???
Dneska jedeme opět do Baška Voda, stejně jako předevčírem. Opět do České komunity, kde textilaci nejsou. V Tučepi nuda nebyla taky špatná, zase opět až na textilaky, to samé co v Podgoře.
Panují teď v HR tropy, krásně se opaluje, prostě paráda
Mi smo u mijestu Krk.
Hodně slunicka z ostrovu Rab posilaji Jirka s Alcou
Ideál na potápění a slunění. Přijdeme tam časně ráno s přítelkyní a na místě pouze starší pár, tedy nahý. Po chvilce další nudista. Říkám, to je dobrý, jen víc a houšť.
A pak to začlo....
Začali tam chodit páry ( Maďaři, Slováci), klidně si lehli oblečený těsně mezi nahé páry, bylo jim to jedno. Byl sem úplně znechucen. Poté nahaty odešli.. A perla byla odpoledne. S přítelkyní jsme v moři, na pláž přijdou 3 ženy a muž, opět Maďaři. A začali se vedle nás oblékat plavky. Vedle nás na dece, my byli v moři.
Po chvilce vycházíme na deku.... No jak nás viděli, okamžitě oblékat, sbalit deku a o 30 m vedle, mezi ofiko textilaky
Říkám si, proč utíkají? (celkem pohledni 30tnici). To vypadám tak hrozne? Přítelkyně opravdu není k zahození.....
No blbky, klasický purytani
Zítra už pojedeme z Tučepi opět do Baška Voda na nuda, tady v Tučepi dneska velké zklamání
Budeme pouze tam, bereme i děti, i oni jsou nudisti
Poradíte amatéři? Jde nam jen o nuda pláž..
A odjezd se blíží
V Baška Voda vás a přítelkyní akorát vystřídame. Odjíždíme z ČR 8.7., jezdíme tam každý rok. Pokud neseženeme jinou nuda pláž, pojedeme zase tam. Ale změnu pláže bychom uvítali
Poradíte?
Lokalita Brela, Baška a dolů.....
Vůbec není problém se seznámit s ostatními amatéry.
Děkujeme R+J.
jezdíme každý rok do Tučep pod Makarskou, jsou zde dvě nudi Nugal ve směru na Makarskou a jižní nuda plář, na té jsme každý rok 2x......., koukni na google maps.
Pěknou dovču
Jana a Milan
Jedeme 8. července, rádi bychom nuda pláž od Brela, Baška Voda, dolů směrem Makarská. Poradí a doporučí někdo?
GPS uvítám.
My mužem doporučit nuda na Baška Voda, je to tam super, chceme už ale změnu.
Díky všem.
Bude nějaký pár v Chorvatsku na přelomu července a srpna ostrov PAG.
Bude nějaký pár v Chorvatsku na přelomu července a srpna? Hledáme s přítelkyní možnost zábavy s někým :-) Nechci aby byla nuda jen ve dvou :-)
Ubytování bez předchozího včasného objednání jen vlastní stan,nebo karavan,bungalovy,apart.a mob.home už jsou většinou rozebrané dlouho dopředu.
fkk v Gradaci se nám nelibila vůbec ,navit tam jednou za čas připlouva nějaký bordel,
asi splašky z hotelu
případně bychom se mohli někde potkat na nějaký víkend a poznat se
Jana
My na Istrii budeme 3 - 10. 7. u Umagu v normálním kempu a pak 10 - 18. v Koversadě.
leto sa nám blíži - tak kto sa chystá na nuda pláže do chorvátska ??
ja budem od 8.7 na ostrove RAB - nuda pláž Kandarola
kto sa tam tiež chystá ?? - napíš možno si užijeme letný sexík priamo na pláži :-)
http://www.loveo.cz/collections/vibratory?a_box=h8y5pr4g
Nevěřím, že by se našel vyholený krásavec, který by to uměl líp. I proto hledám spíše samotnou BI holku pro společné dovádění, případně pár, kde by se on spíše jen díval, nebo nás fotil... Nejlépe holku, která má taky ráda takové hračky, nebo má i takového senzačního vášnivého ptáka doma. Budeme si hrát spolu... :-)
My sme tam boli pred mesiacom, rano tam vzdy bolo prazdno. Skoda, ze ste tam neboli, mohlo by to byt zaujimave...Ako tam chodite? Pesi z odpocivadla? Alebo po mori?
EaL
to je škoda, mohlo být s kám pokecat. Chodíme stezkou od silnice
Pokud by se našel štíhlý pár se smyslem pro humor, můžete se přidat a bude sranda. Neočekáváme výměny partnerů,
ani společný program, ale rozvoj erotické fantazie a ostatní se uvidí :-)
Martin a Jana..- 739500572
Pokec, drink, nudaplaz???
Rádi se potkáme s pohodový párem
žena má moc hezkou sexy postavu
Pokud by jste jeli koncem srpna nebo ještě lépe začátek září tak Vás rád na pár dní pozvu ke mně na apartmán do Chorvatska u Zadaru
Ubytování zdarma i s průvodcem po Zadarském okolí a rád se i přidám k Vašim erotickým hrátkám
Můžeme udělat i nějaké výlety motorovým člunem na protější ostrovy někam do zátok kde nikdo není a nafotit třeba nějakou novou galerii
Jsem v Chorvatsku už 20 let a mám tam i práci takže jsem tam skoro celý rok ale do Prahy jezdím také...přiletěl jsem před pár hodinami a budu v Praze tak do 19.7 tak je možný i osobní kontakt
Já 48 nekuřák hetero ale trojka mi nevadí
Civilní foto posílám do zpráv tady mi to neumožňuje
Tom
nějaká bi-holka, nebo pár s bi-holkou poblíž Karlobagu? :)
Neslibujeme nic, ale... ;)
Poradí nám někdo,jak se dostat na sw pláž ? Chceme se tam zajít podívat když už tam budeme :)
Děkujeme
Když už budete koncem června v Solarisu nechcete si udělat výlet do Zadaru? Můžete u mě i přespat a rád se připojím k Vašim erotickým hrátkám
Jsem pražák ale skoro celý rok jsem dole u moře v Chorvatsku kde mám práci i svoje zázemí, mám tady svůj apartmán s nádherným výhledem z terasy hned v první řadě u moře.
Pokud by jste přijeli můžeme udělat i nějaký výlet motorovým člunem na protější ostrovy někam do zátok kde nikdo není a nafotit třeba nějakou galerii
Já 48 nekuřák zdravý čistotný, civilní foto jsem poslal do vzkazů ostatní mám v galerii.
Tom
hledám vhodné ubytování v Chorvatsku, byli byste ochotni podělit se o kontakt?
Předem děkuji.
Děkujeme Honza a Simca
Sex neslibuju, ikdyž...
Tom
ROVINJ, Punta Križa,
VRSAR, Koversada (FKK)
doufám že jste dobře dojeli, foto jsem poslal do vzkazů ( nekuřák celý život ) a rád Vás pozvu do svého apartmánu hned u moře s nádherným výhledem který je cca 40 km od Vás v Bibinje ( u Zadaru )
Ubytování zajištěno grátis i s průvodcem po zadarském okolí, jsem tady už 20 let můžete to spojit i s prohlídkou Zadaru nebo můžeme vyjet někam na ostrovy motorovým člunem někam do zátok...ale mohu přijet i já do Vodice pokud by byl zájem..mail adresa....tom1968@seznam.cz
T om
Nebo třeba i jednotlivě..
My sme v tomto termine na Makarskej. Kde idete Vy?
EaL
Ak by mal náhodou nejaký štíhly,veselý párik chuť sa zoznámiť, spríjemniť si opaľovanie a večerné posedenie, nech sa nám ozve.S pozdravom PBparik.
Ahojte maca a ado
Ahoj od soboty 21.6.jsme na týden v
Chorvatsku v Solarisu, nebudete tam někdo?
Sme dvaja chalani a chystame sa spolu v termine 26.7. - 10.8.2014 do Valalty. Radi spozname ludi zo Slovenska, alebo z Ceska, ktori tam v tom case budu :)
Pokud ano ozvy se ;-)
Co podnikneme?
R+S
Jedeme 18.8 do Biogradu.
Robert a Eva
R+S
Hledáme parťáky, snad tam bude lepší než tady dnes
Někdo v první polovině července? My 39/38 (1dítě 8l).)Pepa/Peťa
13 36 28 67
45 06 53 52
Najdu ženu v okolí ŠIBENÍKU ?????
a chcel by som tak mat sex ktora sa prida?? idem na Pak a budem aj na makarskej tak ze ktora zena sa nebojx a prie semnou zsasukat?? 13 augusta.2012
to je pondelok vyrazame tak cakam vas tam alebo sa mi ozvite skorej a bude sex rychlejsie tak cakam fotky mam v albume
Jsem sympaticky Chorvat, otevren všem :))
liký FKK,dlouhý tak 2km.Je to tam super.
Můžeté chodit nazí po celém areálu.
P + M
Diky za info, radi by jsme se tam na prelomu cervence srpna podivali...._))
Radi ztravime nuda dovcu s dalsim parem:-))
PS. Pary NEpiste prosim!
Vopred Ďakujeme.S pozdravom PBparik.
PS. Pary prosim NEPISTE!
bude někdo na dovolené od 30.6 do 10.7. v okolí Bašky, nebo Promajny? Ještě nevíme kam pojedeme. Možné setkání.
v 1 julovy tyzden 38 a 37
doporučujeme kemp valalta u města Rovinj prních 14 dní v červenci je tam hodně párů z Čech a Slovenska
http://www.e-chalupy. cz/vysocina/chata-pravikov-uby tovani-pronajem-3297.php
tel.:77447074 0
S pozdravom PBparik
Vopred sa chceme poďakovať všetkým za ich prínosné odpovede a rady.Naše rozhodnutie je že pôjdeme na ostrov Krk do mesta Baška.Akurát ešte potrebujeme poradiť vhodné ubytovanie,na úrovni,nie v karavane ale niekde v meste,a čo najbližšie k nudaplaži.Prosíme nie fkk kemp,nakoľko nie sme naturisti ale len nudisti.No a ak tam niekto v tomto čase bude,môže tiež napísať,radi privítame spoločnosť štíhleho páriku.
Vopred Ďakujeme.
S pozdravom PBparik
hledáme pro společnou dovolenou od 30.6.Chorvatsko , pár 45+.
nepojede někdo letos na nudapláž.
Můžeme se připojit.
Mame vlastny " vodny povoz ", ubytovanie, sprcha, wc.
Termin podla dohody.
v létě od 1.7 do 9.7 pojedeme na dovolenou do Chorvatska - Baška Voda. Našel by se pár, který by se přidal na společné trávení dnů, popř. nocí?
Setkání předem by bylo dobré.
J.
4 dny v Alpách ve Slovinsku-wellnes hotel u jezera Bocheiner a potom popojedeme na Krk do města Krk,kde býváme ubytovaní v soukromí.Docházíme na místní nuda camp (moc pěkný).Budeme mít štěstí a najdeme zde přátele,kteří pojedou s námi?
Jitka
Radi sa s vami dohodneme a mozeme ist spolocne.
Ako je tam a či sú tam nudistické pláže.
Chorvacka vedel by nám niekto poradiť
dake FKK streisko popriade sa pridal.
P+J
ahojky hambářu je zde spousta, ale senior věk???? my +50 jedem v polovině června do 6.7. jezdíme wohnmobilem a jedem do kempu Baldarin / fkk/ na ostrově CRES. je to klidovka, ale vše se tam dá...kdo se přidá?
radi se pozname milujem chorvatsko
Pripadne rovnou nejaky obdarenejsi muz pro moji manzelku?
Není někdo v okolí ?
Pište do vzkazů. Díky (bearbeitet)